maandag 15 april 2019

Review: Poetry Art lipgloss en parfum

Bij de Action kwam ik wat leuks tegen: een lipgloss en parfum roller in een. De vormgeving vond ik mooi, de naam leuk (Poetry Art) en ik was nieuwsgierig naar de kwaliteit. 
Er zijn vier verschillende setjes met diverse roze en nude lipgloss.  Ik koos voor de oud roze lipgloss. Deze zit in een romantische Victoriaans verpakking met mooie bloemen en chic geklede dames en heren. Een kant van de stick is de parfum. Deze ruikt een beetje naar rozen en is niet overheersend. De geur vervliegt ook vrij snel. Een touch up is makkelijk dankzij de roller. Aan de andere kant zit de lipgloss.  Doordat de huls transparant is, zie je gelijk welke kleur je hebt. Erg handig als je het mij vraagt. De lipgloss brengt gemakkelijk aan. De dekking is vrij transparant en geeft een lichte glans. Erg subtiel als je het mij vraagt. De gloss voelt prettig aan op de lippen, is niet plakkerig, maar blijft ook niet lang zitten. Is dit dan een miskoop? Nee, het is een leuk hebbedingetje en voor de prijs hoef je het niet te laten (€1,98). 

3 opmerkingen:

  1. Leuk om ook cadeau te geven, zo kan je meer ook cadeautjes tegelijk aan iemand geven!Meer uitpak plezier :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie verpakking! Leuk om cadeau te geven!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: By Dash Beauty Mysterious Lip Gloss

Toen ik een klein meisje was, had mijn oma een groene lipstick maar als ze die op deed werden haar lippen niet groen, maar rood. Ik vond dat...