vrijdag 1 maart 2019

Review: Nostalgic Dreamer oogschaduw palette van Catrice

Catrice Nostalgic Dreamer oogschaduwSinds enkele weken ligt de nieuwe collectie van Catrice in de winkel. Ik heb toen het oogschaduw palette Nostalgic Dreamer gekocht. Niet alleen de naam sprak me aan, maar ook de kleuren. Lieve rustige grijs en roze tinten. Wat mij ook aansprak, was het formaat van dit palette. Het is net zo groot als een bankpas en net iets dikker. Ideaal om mee te nemen op vakantie. Maar nu is de grote vraag: hoe is de kwaliteit?Catrice Nostalgic Dreamer oogschaduw


Dit zijn de swatches. Het is duidelijk te zien dat de donkere kleuren betere pigmentatie hebben als de lichtere kleuren. Maar dat is iets wat vaker is, zeker bij budget vriendelijke merken.

Natuurlijk heb ik er ook een look mee gemaakt. Ik moet zeggen, het valt een beetje tegen. Op mijn linker ooglid heb ik eerst een oogschaduw primer aangebracht waardoor de kleuren iets duidelijker zijn dan op mijn rechter ooglid waar ik geen oogschaduw primer op heb aan gebracht.


Helaas heeft dit palette mijn verwachtingen niet helemaal waar gemaakt. Des ondanks is het een fijn palette dat ideaal is om mee te nemen op vakantie en perfect is voor een rustige, niet zo'n opvallende look.

8 opmerkingen:

 1. Ik vind het palette zelf er echt wel heel erg leuk uitzien, maar de kwaliteit is niet mega indrukwekkend. Wat jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar ben ik het met eens. Dat heb ik wel vaker met budget vriendelijke producten

   Verwijderen
 2. Vaak zijn de lichte kleuren inderdaad niet goed gepigmenteerd... jammer is dat. Daarom kies ik vaak voor paletten die mer donkere dan lichte kleuren hebben. En soms tref je het, dan zijn ze weer perfect. Altijd lastig dus... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat moet ik ook maar gaan doen. Op een of andere manier trap ik elke keer weer in deze valkuil! Oops

   Verwijderen
 3. Nou, die pigmentatie had van mij wel wat intenser gemogen! Jammer, want Catrice kán het wel. Desondanks is het een reuze handig kitje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat ben ik het helemaal met je eens. Dit is mijn eerste palette van Catrice, dus ik heb geen vergelijkingsmateriaal.

   Verwijderen
 4. Ik vind de kleurtjes echt superleuk, maar mij staat het gewoonweg niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gewoon doen! Ik wil je best met dit palette een keer opmaken

   Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Make Up Zuster: basic look

Op sommige dagen heb ik geen zin om uitgebreid mijn make up te doen met foundation en allerlei poeders. Dan kies ik meestal voor een simpel...