maandag 11 maart 2019

Review: Color Theraphy van Sally Hansen

Begin dit jaar ontving ik een prachtige nagellak van Sally Hansen. Het merk kende ik van naam, maar ik had nog nooit iets van dit merk geprobeerd. Maar daar is nu verandering in gekomen. Door mijn werk in de ouderenzorg mag ik nooit nagellak dragen vanuit hygiënisch oogpunt. Als ik vakantie heb, dan draag ik altijd graag nagellak.

De nagellak die ik gekregen heb heet Pink Sapphire en is onderdeel van de Color Theraphy lijn. De kleur is een mooi, diepe roze keur met een subtiele glitter. Wat deze nagellak onderscheid van andere nagellakken, is dat ze niet alleen dat je nagels een mooie kleur krijgen, maar ze worden ook verzorgd. Dat komt door de speciale arganolie die zorgt voor een intensieve verzorging. Waardoor je niet alleen mooie nagels krijgt, maar ook gezonde nagels.

Ik heb geen basiscoat aangebracht en dat hoeft ook niet met deze nagellak. Er wordt wel geadviseerd om de (bijbehorende) topcoat te gebruiken. Hierdoor kan je langer van je mooie nagels genieten. Zelf heb ik deze niet, dus mijn nagellak beschadigde al vrij snel.

Na één laagje krijg je al een mooi dekking. Ik heb zelf twee laagjes aangebracht voor een mooier effect. Dankzij het goed vormgegeven kwastje, is het makkelijk om de nagellak netjes aan te brengen. De nagellak droogt ook erg snel. Ook niet onbelangrijk: de nagellak is ook weer makkelijk te verwijderen met nagellak remover. Ik ben erg tevreden met deze nagellak en ik sluit niet uit dat ik vaker een lakje van dit merk ga aanschaffen.

Wat is jouw favoriete nagellak merk?

4 opmerkingen:

  1. Mooie kleur! Ik heb ook nog wat lakjes van Sally Hansen liggen, geen idee of die nog goed zijn. Mijn favoriete merk is essie, niet de goedkoopste maar het lakt zo fijn en al die kleuren die er zijn, prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb nog niets van Essie, welke raad jij aan?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi kleurtje ik gebruik meestal Essie.
    X Robin

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je. Ik heb nog niets van Essie, maar ik hoor er zo veel goede verhalen over.

      Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...