vrijdag 22 maart 2019

Merk in de spotlight: Catrice

Iedereen die wel eens bij de Kruidvat komt die heeft vast en zeker wel eens iets van Catrice in de handen gehad. Vandaag staat het grote zusjes van Essence in de spotlight.


In 2004 is het merk opgericht in Duitsland en sindsdien is het niet meer weg te denken uit de make up wereld. Alles wat je nodig hebt om een stijlvolle, trendy en glamoureus look te maken, heeft Catrice. Alle producten passen bij de huidige make up trends waardoor je look altijd up to date is. Twee keer per jaar wordt het hele assortiment onder handen genomen en geupdate zodat je de meeste trendy looks kan maken. De meest recente up date dateert van afgelopen februari en ligt nog in de winkel.

De collectie van Catrice is altijd verrassend en gevarieerd. Niet alleen dankzij de halfjaarlijkse updates, maar ook dankzij de 12 limited editions. Deze zitten nog meer boven op de trends dat de vaste collectie. Zo komt er in april een fijne samenwerking met Essence er aan. En wat te denken van de Eyeconista mascara die nu in de winkel ligt? Telkens weet  Catrice ons te verassen met mooie en bijzondere limited edtions.

Wat ik zo goed vind aan de make up van Catrice is, is dat ze alles hebben om een mooie look te maken. Van foundation tot mascara tot oogschaduw paletten, highligthers en meer! Wat ik ook een pluspunt vind, is dat ze accessoires hebben zoals wimperkrultangen, kwasten en spullen om jouw kwasten schoon te maken. En dat alles voor een fijne prijs: al voor €1,99 heb je een oogpotlood en voor €11,99 een prachtige gezicht palette. Wat ik ook nog wil noemen is de prachtige vormgeving. Ik vind alle producten van Catrice er altijd chic uitzien, je zou niet zeggen dat het een budget vriendelijk make up merk is. De kwaliteit is ook erg goed van de meeste producten. Dat is ook altijd belangrijk als je het mij vraagt.

Wat ook erg fijn is aan Catrice: ze testen hun eindproducten niet op dieren. En ook alle ingrediënten worden niet op dieren getest. Toch een fijne gedachte dat alle producten van Catrice dierproefvrij zijn.

Op de foto zien jullie mijn Catrice collectie. Mijn favoriete is toch wel de spons die jouw kwasten schoon maakt. Ook de lipsticks zijn favorieten van me.

Catrice
Mijn Catrice collectie bestaat uit nagellak, twee lipsticks, twee lipbalms,
een oogschaduw palette, een spons om kwasten schoon te maken en e
en Kabuki kwast (niet op de foto)



5 opmerkingen:

  1. Ik gebruik van Catrice vaak een poeder.:)
    X Robin

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben ook dol op Catrice, hun producten worden steeds chiquer en beter. En die prijsjes! De kwastenreiniger moet ik toch maar eens inslaan, maar vergeet het steeds...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Daar ben ik het helemaal mee eens. De kwastenreiniger is echt een aanrader. Ideaal voor tussendoor of voor op vakantie

      Verwijderen
  3. Ik vind het zo fijn aan Catrice dat het vegan is en lekker budgetvriendelijk.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Citytrip: dagje Parijs de voorbereidingen

Vorig jaar ben ik een midweek naar Parijs geweest. Dat was me zo goed bevallen, dat ik dit jaar terug wilde. Nu is het met de Olympische Sp...