vrijdag 11 januari 2019

Review: Sephora's Blush to go

Sephora Blush to go
Tijdens mijn eerste bezoekje aan Sephora kocht ik Blush to go. Een blush in de vorm van een stick. Ik was gelijk nieuwsgierig naar dit product. En niet in de plaatste plaats vanwege het schattige gezichtje dat er op de stick staat! Zelf heb ik een aantal kleuren blush in mijn make up stash. Maar die zijn allemaal in poedervorm. het leek me daarom interessant om deze blush uit te testen.


Laat ik beginnen met de verpakking, dat is ten slotte het eerste dat je ziet. Aan de dop kan je al gelijk zien welke kleur blush je hebt. Erg handig, zeker als je meerdere van deze sticks hebt. Natuurlijk ontbreekt de merk- en productnaam niet, alsmede de kleurnaam en de hoeveelheid blush die in de stick zit. Wat ik zelf het leukste van deze stick vind, is het schattige gezichtje dat er opstaat. het grote voordeel van deze stick is dat je hem makkelijk in je tas mee kan nemen.

Sephora Blush to goDan blush zelf. In de stick lijkt het alsof de blush een crème is, maar eenmaal aangebracht heeft het een poederachtige finish. Iets wat ik erg fijn vind. De kleur is ook goed op te bouwen, wil je een subtiele blozende wangen, dan is een streep aanbrengen (en dan goed blenden) al genoeg.  Wil je meer kleur, dan kan je dat bereiken door meerdere laagjes aan te brengen en zo de kleurintensiteit op te bouwen. Een ander voordeel is, is dat je niet perse een kwast nodig hebt. Je kan de blush direct aanbrengen op de huid en dan met je vingers de blush blenden met de rest van je make up. Er zijn zes verschillende tinten roze en oranje te koop.
Twee lagen aangebracht
en nog niet geblend

Zelf heb ik kleur nummer 7 Miss Secretive gekozen. De kleur is zacht/oud roze en subtiel. Ik vind de textuur en het gebruiksgemak erg fijn. En ik baal wel een beetje dat ik ook niet Miss Flirty heb gekocht. Een goede reden om weer snel naar Duitsland te gaan lijkt me!2 opmerkingen:

  1. Zo een stick vind ik ook heel handig, ik heb liever creamy blushers dan poeder. Er zit ook een klein glansje in zie ik, heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Creamy blushers heb ik nog nooit geprobeerd. Welke raad jij aan?

      Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: Rebel and Rose Danny Vera armband

Ik ben een grote fan van de Nederlandse zanger Danny Vera (bekend van de hit Rollercoaster) en ik ben fan van het Nederlandse sieraden merk ...