maandag 7 januari 2019

Opbergen van make upIk was niet erg blij met hoe ik mijn make up opgeborgen had. Ik vond het rommelig en onduidelijk, want wat zat nu in welke box ook al weer? En wanneer ik me ging opmaken moest ik uit alle dozen de verschillende producten halen om me dan in een andere kamer op te maken. Niet een ideale situatie als je het mij vraagt.

Een tijdje geleden was ik  bij de Ikea en zag ik Brimnes staan. Een simpele make up tafel met aan de linkerkant een lade en de rechterkant een blad dat als een deksel omhoog kan: je hebt dan een grote spiegel en nog meer opbergruimte. Deze opbergruimte bestaat uit drie compartimenten. Het perfecte make up meubel als je het mij vraagt! Na het in elkaar (laten) zetten, kan de pret beginnen: het inrichten! Laat me jullie een rondleiding geven.
Bovenop staan vier bakjes. De twee witte bakjes zijn van de Ikea. Daarin bewaar ik mijn kwasten, foundation en primer. Bij de Flying Tiger kocht ik de doorzichtiger  houder waarin negen lipsticks kunnen. De laatste houder is van de Action. Daarin staan
mijn concealer, mascara's, lippotloden en liquid lipsticks.
Onder de spiegeldeksel bewaar ik mijn gezicht paletten, gezichtspoeders en de doekjes die ik gebruik om mijn gezicht schoon te maken.
In de lade bewaar ik mijn oogschaduw paletten.
De lade lijkt erg vol te liggen, maar dat valt wel mee.
Als ik alles op elkaar stapel is er nog ruimte genoeg over voor  nieuwe paletten!


Hoe bewaar jij jouw make up collectie?

5 opmerkingen:

 1. Wat een leuke make-up tafel is dit! Lekker compact en zo ook snel alles opgeruimd en uit het zicht, handig!. Ik mis vooral lades, al heb ik een kast waar alles in staat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je. Ik ben er ook erg blij mee. Ben benieuwd hoe het van jouw er uit ziet

   Verwijderen
 2. Het ziet er keurig opgeruimd uit inderdaad. Goed gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat heb je een hoop! Maar wat fijn dat je het zo goed kunt opbergen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik was al zo benieuwd waar jij je collectie in bewaarde haha! Veel beter zo!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Make Up Zuster: basic look

Op sommige dagen heb ik geen zin om uitgebreid mijn make up te doen met foundation en allerlei poeders. Dan kies ik meestal voor een simpel...