dinsdag 16 april 2024

Review: By Dash Beauty Mysterious Lip Gloss

Review By Dash Beauty Mysterious Lip Gloss
Toen ik een klein meisje was, had mijn oma een groene lipstick maar als ze die op deed werden haar lippen niet groen, maar rood. Ik vond dat zo fascinerend. Tegenwoordig bestaan zulke kleur veranderende producten nog steeds. Zo kwam By Dash Beauty vorig jaar met de Mysterious Lip Gloss. Benieuwd naar welke kleur deze lipgloss veranderd? Dat lees je in deze review!


By Dash Beauty Mysterious Lip Gloss

Dit is wat By Dash Beauty zelf zegt over over hun van kleur veranderende lipgloss:

Ontdek het mysterie van onze Mysterious Lip Gloss: transparant met subtiele glitters, transformeert het magisch naar een prachtige natuurlijke roze kleur op je lippen. Geniet van stralende en glanzende lippen zonder plakkerig gevoel, dankzij onze unieke formule met intense kleurpigmentatie en hydraterende eigenschappen. De smalle applicator maakt nauwkeurig aanbrengen mogelijk. Laat je lippen stralen met Mysterious!

Review By Dash Beauty Mysterious Lip Gloss
De Mysterious Lip Gloss heeft een iets andere vormgeving dan de andere lipglosses van By Dash Beauty: die hebben namelijk een zwarte dop. De dop van de Mysterious Lip Gloss is roze en de applicator is ook roze. De lipgloss tube is doorzichtig en in zilveren letters staat er By Dash Beauty en Lipgloss. Doordat de tube en de gloss zelf doorzichtig zijn, vallen de kleine glittertjes extra op in de tube.


Review By Dash Beauty Mysterious Lip Gloss
De lipgloss brengt gemakkelijk aan en voelt, net zoals alle andere By Dash Beauty lipglosses, totaal niet plakkerig aan. De houdbaarheid is zoals bij elke lipgloss: na een hapje en/of drankje moet je wel even bijwerken. Wanneer je de lipgloss aanbrengt, moet je twee minuten wachten voordat je de definitieve roze kleur ziet. Wat voor tint roze dat is, verschilt per persoon. Dit komt omdat de lipgloss reageert op de pH waarde van jouw lippen. Bij iedereen is die verschillend, dus bij iedereen zal deze lipgloss ook een andere tint hebben. Bij mij werd het een subtiele lichtroze tint. Een perfecte tint voor dagen dat ik geen zin heb in opvallende make up.


Ben jij al bekend met kleur veranderende make up producten?


Verkrijgbaarheid

De Mysterious Lip Gloss van By Dash Beauty kost €16,95 en is te koop op de website van By Dash Beauty.

Ik heb een leuke kortingscode voor je: als je de kortingscode TESSA15 gebruikt, ontvang je een leuke korting op je bestelling.

13 opmerkingen:

  1. Ik wist niet dat er lipstick bestaat, welke van kleur kan veranderen. Een goede tip voor een mysterieuze uitstraling.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige kleur! Het klinkt als een hele fijne aanwinst. Vindt het ook weleens fijn als de kleur niet te opvallend is.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bijzonder dat de lipstick, na een korte periode pas de juiste kleur aangeeft.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hi Anoniem, dat is niet het geval de gloss verkleurd meteen zodra je de gloss aanbrengt. Ik denk wat Tessa bedoeld is dat het dan echt de definitieve kleur is. Of ben je er zelf ook bekend mee?

      Verwijderen
  4. Hey wat tof! Ik kende dit dus helemaal niet. Het blijft dan wel een verassing natuurlijk hoe de kleur uitpakt, want dat weet je niet van te voren.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nooit geweten dat zoiets bestond joh! Ik zou het niet direct zelf uitproberen want voor hetzelfde geldt wordt het dan bij mij ineens zo fel van kleur.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat leuk. Ik.hou hiervan en mijn dochters denk ik ook

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat gaaf dat deze van kleur veranderd, dat maakt me wel heel nieuwsgierig naar deze lipgloss!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oh ja die kleur veranderende lipgloss, daar heb ik zeker al over gehoord. Ik heb er ook een paar liggen, altijd spannend om het resultaat te zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Nee, daar had ik nog niet van gehoord, maar zou een leuke toevoeging zijn aan mijn make-upcollectie!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat leuk dat je door het buisje heen kan kijken en dat de kleur veranderd per persoon :-D

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik vind lipstick die op je eigen ph reageerd echt super fijn! De kleur past eigenlijk altijd bij je.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat leuk, ik houd van een subtiel glittertje in lipgloss, al draag ik zelden lipgloss.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Citytrip: Nishi een stukje Japan in Rotterdam

Wist je dat in Rotterdam een stukje Japan te vinden is? Ik heb het over Nishi. Dit is een kleine warenhuis geheel in de populaire Kawii stij...