vrijdag 30 juni 2023

Review: Olcay Gulsen Beauty Airbrush Bronzer Fair

Review Olcay Gulsen Beauty Airbrush Bronzer Fair

Ik ben van nature vrij bleek. Als ik een foundation zoek, heb ik vaak een van de lichtste kleuren nodig. Om toch een beetje een gezonde tint te krijgen, gebruik ik graag een bronzer. In 2021 kwam Olcay Gulsen Beauty met een bronzer in twee tinten: Light/Medium en Medium/Dark. Ik had toen de eerste gekocht, maar helaas was deze net iets te donker voor mijn huidtint. Ik kon hem alleen in de zomer gebruiken. Ik was daarom ook erg blij dat er dit jaar een nieuwe tint werd gelanceerd: Fair. Zou deze een goede match zijn? Dat lees je in deze review!


Olcay Gulsen Beauty Airbrush Bronzer Fair

Dit is wat OGB zegt over hun nieuwste bronzer:

Wie wil er nu niet een natuurlijke, sunkissed look het hele jaar lang? De Olcay Gulsen Beauty Airbrush Bronzer voegt warmte toe aan je gezicht en geeft een zijdezachte finish.

 

Review Olcay Gulsen Beauty Airbrush Bronzer Fair
De bronzer is gemaakt van ultrafijn poeder zodat je het eenvoudig kunt blenden voor een mooie, matte look. De formule is buildable en kan gebruikt worden voor een vleugje kleur of contouring en alles daar tussenin. De longwearing bronze pigmenten creëeren een natuurlijke look die niet oranje, cakey of droog uitslaat gedurende de dag. Deze beauty partner in crime geeft je maximale effecten met minimale moeite.

De boterachtige poedertextuur is speciaal geformuleerd om aan te voelen als een tweede huid. Je kunt hem met zowel de vingers als een kwast gebruiken, op het gezicht en het lichaam. Dit is dé ideale toevoeging aan iedere make-up collectie.

De verpakking van de Olcay Gulsen Beauty Bronzer is zoals ik gewent ben van Olcay Gulsen Beauty: stijlvol, klassiek en luxueus. En natuurlijk in de iconisch Olcay Gulsen Beauty kleuren: creme-keurig met gouden details. Op de deksel is het gouden wax seal met de letters OGB er in te zien met daaronder in gouden letters Olcay Gulsen Beauty. Wanneer je het vierkante bronzer doosje open maakt, valt de spiegel gelijk op. Dit vind ik altijd erg fijn, zo heb je altijd een spiegel bij de hand als je de bronzer mee hebt voor een touch up onderweg.


Niet zo heel veel ervaring met bronzer aanbrengen? Gelukkig legt OGB ook uit hoe je de bronzer aan brengt:

Review Olcay Gulsen Beauty Airbrush Bronzer Fair
Om warmte toe te voegen aan het gezicht, breng je de bronzer aan - na een eventuele foundation - waar de zon natuurlijk de huid kleurt (zoals de jukbeenderen, kaaklijn, boven op de schouders en het sleutelbeen) of breng een dun laagje aan over het gehele gezicht. Wil je jouw contouren accentueren? Breng dan de bronzer aan naast de haarlijn, onder de jukbeenderen, op de kaaklijn en aan beide kanten van de neus. Je kunt het eenvoudig uitblenden met de vingers of een kwast tot je het gewenste effect hebt gecreëerd.

Review Olcay Gulsen Beauty Airbrush Bronzer Fair

De bronzer komt in drie kleuren: fair, light/medium en medium/dark. Ik heb de tint fair gekozen, omdat ik een vrij bleke huid heb. En ik het altijd belangrijk vind dat mijn make up er natuurlijk uitziet. Ik heb ook de tint Light/Medium is net wat te donker. De textuur van de bronzer is boterzacht. Je hebt ook maar weinig product nodig om een mooie sun kissed look te krijgen. Eén keer met je kwast in de pan (wel even je kwast eerste even aftikken) en je hebt genoeg product om jouw hele gezicht te voorzien van een mooie bronzed look. De pigmentatie van de OGB bronzer is erg goed. Daarbij is deze bronzer goed op te bouwen, zodat je zelf de intensiteit van jouw sunkissed look kunt bepalen. En ook niet geheel onbelangrijk: het blenden van deze bronzer met jouw huid gaat echt super gemakkelijk! 


Verkrijgbaarheid

De bronzer is te koop online bij Olcay Gulsen voor €16,95 Als je via deze link wat besteld, dan krijg je maar liefst €5 korting op jouw eerste bestelling. De bronzer is ook te koop bij Glow Instituut in Rotterdam. Daar heeft OGB een shop in shop.

12 opmerkingen:

  1. Ik vind een mooie bronzer altijd een goede toevoeging in een make-up look.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind de donkere bronzer er mooi, deze zou goed bij mijn huidskleur passen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie bronzer en niet duur, ben wel benieuwd hoe die op je gezicht staat.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik gebruik het zelf niet, maar ik zou het willen uitproberen. Ik zou dan ook voor lichte kleur gaan omdat ik ook vrij licht van mijzelf ben.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat een mooie verpakking! Fijn ook dat er keuze is uit 3 verschillende tinten.

      Verwijderen
  5. Dat herken ik zo erg! Ik ben ook heel bleek. Bronzers zijn ook alfijd goed

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat valt best mee van prijs. Ik denk dat ik ook wel voor de fair zou gaan aangezien ik ook iets lichtere huidskleur heb

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een mooie bronzer, ik heb er altijd een in mijn make-up tasje zitten

    BeantwoordenVerwijderen
  8. 5 euro korting vind ik een mooi bedrag! Dat is tenminste echt wel de moeite : )

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Een bronzer gebruik ik als ik naar een feestje of zo ga maar ben toch altijd voorzichtig want als je teveel gebruikt kan het lelijk worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Een goede bronzer is zo fijn. Ik ben niet meer echt van de oogschaduw, dus gebruik nu gewoon ook bronzer op mijn oogleden. Love it!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een mooie kleuren! Ik ben zelf aan het kijken voor een mooie bronzer. Ik ga deze zeker in overweging nemen.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Preview: Olcay Gulsen Beauty Cappuchino en Baked lipproducten

Het is geen geheim dat ik een grote liefhebber ben van de producten van Olcay Gulsen Beauty. Recentelijk heb ik een viertal (nieuwe) product...