vrijdag 24 februari 2023

Review: Olcay Gulsen Beauty Lip Mask Balm

Review Olcay Gulsen Beauty Lip Mask Balm
Niets is zo vervelend als droge lippen met velletjes eraan. Er zijn vele lipproducten die de strijd aan gaan met droge lippen. Een product die ik de laatste tijd graag gebruik is het Lip Mask Balm van Olcay Gulsen Beauty. Benieuwd waarom ik deze zo fijn vind? Dat lees je allemaal in deze review!




Olcay Gulsen Beauty Lip Mask Balm

Dit is wat Olcay Gulsen Beauty zelf zegt over de Lip Mask Balm: 

Maak korte metten met droge lippen en velletjes met de Olcay Gulsen Beauty Lip Mask Balm. Deze next level lipverzorging omhult de lippen met een voedende blend van krachtige ingrediënten voor maximale hydratatie. Gebruik het product als treatment terwijl je jouw schoonheidsslaapje doet of als een glossy balm voor zachte en gladde lippen.

Review Olcay Gulsen Beauty Lip Mask Balm
De formule voedt je lippen en verbetert tegelijkertijd de huidbarrière. Ster-ingrediënt hyaluronzuur is toegevoegd om de lippen te hydrateren en plumpen, terwijl frambozenolie vochtverlies voorkomt. Boordevol antioxidanten zorgen vitamine E en rozemarijn extract ervoor dat de kwetsbare huid van de lippen wordt hersteld, gerevitaliseerd en beschermd tegen de elementen. Het lipmasker smelt op je lippen en vormt een hydraterende basis die dag en nacht werkt om je lippen zacht, glad en gezond te houden.


Je kunt de Lip Mask Balm op drie manieren gebruiken: als een overnight treatment voor langdurige hydratatie, gebruik als balm gedurende de dag voor snelle verlichting of als primer voor onder jouw lipstick.


Review Olcay Gulsen Beauty Lip Mask Balm
De Olcay Gulsen Beauty Lip Mask Balm zit in een lief klein potje van 10 ml. Het potje is crèmekleurig met een gouden deksel. Op de deksel staat de OGB wax seal. Ik vind de verpakking erg luxueus ogen. De balm heeft een mooie roze kleur en ruikt wat zoet. Een beetje framboos-achtig. Eenmaal aangebracht op jouw lippen, dan merk je niets meer van deze geur. De balm is vet, maar toch ook romig. Ik gebruik de Lip Maks Balm in de avond, als masker. De balm trekt redelijk snel in en mijn lippen voelen de volgende ochtend fijn en gehydrateerd aan. Voor mij is het ondertussen een onmisbaar item geworden in mijn avond routine!

Welke lip verzorging gebruik jij graag?


Verkrijgbaarheid

Olcay Gulsen Beauty Lip Mask Balm kost €17,95 en is te koop online bij Olcay Gulsen.

Als je via deze link wat besteld, dan krijg je maar liefst €5 korting op jouw eerste bestelling.


* Disclaimer: dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb van een merk/bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet*

8 opmerkingen:

  1. Wat een goede tip ik heb ik de winter veel last van velletjes aan mijn lippen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik val voor de mooie roze kleur! Die vind ik echt heel aansprekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die kleur! Prachtig! Dit is zeker een product die ik ook zou willen proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik gebruik liever een stick( makkelijk in de jas) dan een potje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dit klinkt als een fijn product! Ik gebruik graag de lipscrubs van Lush en altijd de lipbalm van Purol.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Iets dat dav en nacht werkt kan niet slecht zijn. De mooi verpakking is een pluspunt.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtige kleur, ik ga het zeker eens uitproberen. Vooral als er wind staat en het wat kouder is heb ik heel snel last van droge lippen en komen er snel scheurtjes.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: Olcay Gulsen Beauty Retinoid Renewal Face Oil

Begin dit jaar lanceerde Olcay Gulsen Beauty de Retinoid Renewal Face Oil. Een huidverzorgingsproduct die de celvernieuwing stimuleerd en de...