dinsdag 29 november 2022

Make Up en goede doelen: Olcay Gulsen Beauty en UN Woman

Olcay Gulsen Beauty en UN Woman
Wist je dat mijn favoriete merk Olcay Gulsen Beauty niet alleen hele fijne en mooie beauty en huidverzorging producten heeft, maar dat ze ook partner zijn van UN Women? In dit artikel vertel ik meer over deze samenwerking en hoe jij Un Woman kan steunen.

UN Woman en Orange the World

Afgelopen vrijdag was het de Internationale Dag tegen Geweld tegen Vrouwen. Wist jij dat maar liefst 35% van alle vrouwen wereldwijd te maken krijgt met geweld? Olcay is sinds 2020 nationaal ambassadeur van de jaarlijkse Orange the World campange van UN Women (de vrouwenrechten organisatie van de Verenigde Naties). Dit zegt Olcay zelf over de samenwerking met Orange the World op hun website“Twee jaar geleden kwam ik in aanraking met UN Women NL. Na het maken van mijn tv serie Olcay & Huiselijk geweld laat dit thema mij niet meer los. Ik wil graag iets concreets bijdragen aan de strijd tegen geweld tegen vrouwen. Naast bewustwording creëren wil ik me ook als ondernemer verbinden aan
UN Women, vandaar ons partnerschap.”


Olcay Gulsen Beauty Serious Shine Lip Duo

Olcay Gulsen Beauty en UN Woman
Dit jaar heeft Olcay aan haar iconisch Serious Shine Lip Duo lijn een nieuwe kleur toegevoegd: Peach. De gehele opbrengst van dit lip duo gaat naar UN Woman. Ook als je het lip duo op een andere dag koopt. 


Op de website van Olcay Gulsen Beauty is het volgende te lezen over de nieuwste Serious Shine Lip Duo: Met het Olcay Gulsen Beauty Serious Shine Lip Duo in Peach hoef je niet te kiezen tussen er goed uitzien en goed doen. Deze lipstick is het resultaat van een unieke samenwerking tussen Olcay Gulsen Beauty en UN Women om een einde te maken aan geweld tegen vrouwen. De volledige omzet van deze lipstick gaat naar UN Women om hun ontzettend belangrijke projecten te steunen.  Het duo bevat zowel een lipstick als lipgloss in matchende kleuren. De lipstick is geformuleerd met verzorgende ingrediënten en natuurlijke oliën om vochtverlies tegen te gaan en de lippen te hydrateren. Met een glossy finish en romige textuur blijven jouw lippen de hele dag door super smooth. De lipgloss biedt extra hydratatie, bescherming en glans. Daarnaast bevat de formule ook actieve ingrediënten die de lippen versterken, plumpen en de collageen aanmaak stimuleren. Draag het duo samen en je hebt gegarandeerd een gemakkelijke applicatie, hoge pigmentatie, optimale dekking en langdurige kleur.


Olcay Gulsen Beauty en UN Woman
De Serious Shine Lip Duo Peach is het beste te omschrijven als een heldere perziktint. De lipstick brengt gemakkelijk aan. Mijn lippen voelen na het aanbrengen aangenaam en verzorgd. Nadat ik de lipstick heb aangebracht, wacht ik minuutje voordat ik de lipgloss aanbreng. De lipgloss brengt gemakkelijk aan dankzij de doe food spons applicator. De lipgloss is een klein beetje plakkerig, maar dat is niet heel storend. De kleur intensiteit van de lipgloss is goed. De houdbaarheid is wat je van een lipgloss kan verwachten. Na iets gedronken of gegeten te hebben, is bij werken noodzakelijk.

Wil je meer doen dan alleen dit prachtige lip duo kopen? Kijk dan op de website van UN Woman en Orange the World.

Ga jij dit Lip Duo kopen?

Verkrijgbaarheid

De Serious Shine Lip Duo Peach kost €12,95 en is exclusief online te koop bij Olcay Gulsen Beauty. De gehele opbrengst van dit lip duo gaat naar UN Woman. 

16 opmerkingen:

 1. Ik vind het een mooie gedachte om op deze manier een goed doel te steunen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een tof kleurtje! Nog toffer is deze actie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De verpakking ziet er prachtig uit. Heel fris en vrolijk. Zelf draag ik geen lipstick. Alleen was gloss.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi gebaar, ik begrijp wel dat je je voor dit onderwerp hard maakt als je het zelf hebt meegemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die serie over huislijk gewend heb ik gezien. Heel goed dat ze dit steunt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtig mooi doel, ik heb er niet eerder van gehoord. Super goed dat Olcay haar (merk)naam hier aan verbind!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De producten van Olcay zien er altijd zo stijlvol uit. Ideaal om met verschillende van hun producten een Kerstgeschenk samen te stellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooi verpakking voor een belangrijk doel, goed bezig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een geweldig doel! Ze doet altijd veel voor vrouwen die hiermee te maken hebben/te maken hebben gehad, love it. Ik heb deze toevallig gisteren ook besteld, in de kleur Peach. Ik ben zo benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijn dat ze hiermee zo begaan is en daar op deze manier aandacht voor vraagt.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze lipgloss heeft een leuk kleurtje en lijkt me ideaal voor de feestdagen. Plus het is nog eens voor een goed doel wat altijd mooi is.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb eigenlijk niks met make up maar deze kleur van de lipgloss is wel echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. 35%! Bizar veel he...Ik zag Olcay hierover vertellen vorige week bij een tv programma, weet niet meer welke. Ze sprak er heel overtuigend over, heel raak.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Goed initiatief en een mooi doel. Heel fijn als mensen met een zekere invloed en ook financiën hier wat mee kunnen en willen doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Goed initiatief en een mooi doel. Heel fijn als mensen met een zekere invloed en ook financiën hier wat mee kunnen en willen doen.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: Doll Beauty Doll Lips She's Well Red Lipstick

Rode lipstick. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Toen ik bij Boots zag dat Doll Beauty ook rode lipsticks verkoopt, moest ik er natuurlijk...