vrijdag 29 juli 2022

Review: MAC Lady Bug Lipstick

Review MAC Lady Bug Lipstick
Happy Lipstick Day! Geen betere dag om een review te delen over een mooie rode lipstick dan vandaag!

Rode lipsticks, ik kan er geen genoeg van krijgen. Het is daarom geen verassing dat ik de MAC lipstick Lady Bug graag in mijn collectie wilde hebben. Ik bedoel, je kan nooit te veel rode lipsticks hebben, toch?!


MAC Lady Bug Lipstick

De naam van de lipstick geeft al een goede hint van de kleur: rood. Maar niet zo maar rood, nee Lady Bug wordt door MAC omschreven als Tomato red. De lipstick behoord tot de Lusterglass collectie. Maar wat voor soort lipstick is dit nu precies? Op de website van MAC wordt het uitgebreid uitgelegd: Ervaar glamour in een handomdraai met onze vernieuwde, transparante en glanzende lipstickformule. Onze originele Lustre Lipstick is geüpgraded om dezelfde moeiteloos transparante en glanzende kleur te leveren in een stick waar je van houdt - nu met een weelderige mix van ingrediënten die goed zijn voor je lippen. Een romige combinatie van jojoba-, frambozenzaad-, kokosnoot- en biologische extra vierge olijfolie voedt de lippen, terwijl sheaboter verzorgt en hyaluronzuur helpt hydrateren. Het resultaat? Comfortabele, opbouwbare kleur, een stralende, langhoudende finish en zachtere, gladdere en soepelere lippen die er net zo goed uitzien als ze aanvoelen. De ultralichte, zijdezachte textuur glijdt over de lippen met een ongelofelijke gladheid en geeft je look een onmiddellijke oppepper - geen spiegel nodig. Verwen je pruillipje met deze glanzende, lust-waardige tinten. Lustreglass Sheer-Shine Lipstick is ideaal voor elke dag en luxueus in alle opzichten, pure perfectie.


Review MAC Lady Bug Lipstick
De lipstick heeft de iconische MAC vormgeving: zwart en in de vorm van een kogel. Vanwege deze vergelijking wordt dit type lipstick ook wel  bullet lipstick genoemd.  Ik vind deze vormgeving er altijd mooi uit zien. Alleen is het wel lastig de verschillende tinten uit elkaar te houden als je,  net zoals ik, een grote collectie MAC lipsticks heb. Gelukkig staat er aan de onderkant ook de kleurnaam.


De lipstick brengt gemakkelijk aan en  na een laagje heb je een mooie shinny sheer look. Als je van wat meer kleur houdt als ik, dan kan je deze lipstick gemakkelijk opbouwen qua intensiteit. De kleur zelf vind ik echt geweldig. Een beetje vintage Hollywood rood. De lipstick voelt licht aan op de lippen. Dit komt door alle verzorgende en hydraterende ingrediënten. De houdbaarheid van de lipstick is goed,  al moet je wel na een maaltijd de lipstick bijwerken,  omdat de lipstick in het midden van de lippen vervaagt is.


Mijn mening

Ik vind de Lusterglass lipstick van MAC in de kleur Lady Bug een echt aanvulling op mijn collectie rode lipsticks. De kleur is erg mooi en de houdbaarheid is ook erg goed.


Draag jij wel eens rode lipstick?


Verkrijgbaarheid

De MAC lipstick Lady Bug is natuurlijk te koop bij de verschillende winkels van MAC en online bij MAC voor €22

10 opmerkingen:

  1. Rood vind ik zelf een moeilijke lipstick kleur, je ziet snel als het niet strak zit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie lipstick deze! Nee, ik draag zelf nude kleurtjes lipstick omdat ik volle lippen heb. Anders wordt het echt een beetje too much 💋 hehehe

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wow, mooi rood is niet lelijk. Wat een knaller. Mijn lippen zijn te smal om rood te dragen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik draag sws al geen lipstick, maar zie mijzelf ook helemaal niet met deze fel rode kleur, dat zou voor mij echt te veel van het goede zijn joh...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ja altijd mooi een bullet lipstick. Ik vind het een mooie kleur maar mij staat het helaas niet zo mooi, zo fel.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Nee, maar ik vind felrood wel een hele mooie kleur. Maar het moet wel bij je passen denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Bijna iedere dag! Ik had een favoriet van Clarins (en die had ik nog een keer gekocht), maar achteraf gezien vind ik hem toch te 'dun'. Erna volgde een van Estée Lauder, maar die is wel heel 'hard' rood. Favoriet nu is de kleur Sensual van SHAB. En MAC heeft prachtige producten.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. De kleuren van MAC zijn altijd supermooi! Deze kleur is echter niks voor mij, ik hou meer van iets zachter

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oeh mooi kleurtje! Vind rood altijd erg mooi, maar draag het zelf echt nooit.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik draag eigenlijk nooit lipstick. Volgens mij heb ik ergens wel een liggen, maar die wordt amper gebruikt. Ik ben niet zo van de hele felle kleuren, ik houd van de iets mattere kleuren.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...