dinsdag 17 mei 2022

Review: NARS oogschaduw

Review NARS oogschaduw
Een tijdje geleden zag ik online bij de Bijenkorf een schattig make up setje van NARS met een oogschaduw palette en een mascara. De kleuren van het oogschaduw palette spraken mij direct aan en bovendien heb ik veel goede verhalen gehoord over de oogschaduw palettes van NARS. Dus de keuze om het setje aan te schaffen was snel gemaakt. Maar of dit een goede keuze is geweest? Dat lees je in deze review!

In deze review staat het oogschaduw palette uit dit setje centraal. Een review van de mascara komt later dit jaar online.


Mini Orgasm Eyeshadow Palette

Creëer eindeloze looks, waar je ook bent, met het makkelijk mee te nemen nieuw palet. Een reeks zachtmatte, schitterende en metallic finishes in zes flatterende roze en neutrale kleuren. Pure pigmentformule die een volle en intense dekking geeft. De glinsterende kleuren kunnen op verschillende manieren worden gebruikt: als laag over andere kleuren voor een pailletteneffect, of nat aangebracht voor een metallic finish.


Review NARS oogschaduw
Het palette is klein, net zo lang als een lipstick. Het palette is van zwart plastic met in zwarte glanzende letters staat er NARS en daarboven in roze letters de naam van het oogschaduw palette. Ondanks het het oogschaduw palette erg klein is, heeft het wel een spiegel. Persoonlijk vind ik dit geen toevoeging, omdat je maar vrij weinig in de spiegel kunt zien. Door het kleine formaat, is het oogschaduw palette de ideale reisgenoot.


Review NARS oogschaduw
Ondanks dat er maar zes tinten in dit palette zitten, hebben de oogschaduws drie soorten finishes: één matte, twee glitter en drie shimmers. Wat dat betreft is het een veelzijdig palette. De kleuren passen mooi bij elkaar: diverse koper/oranjeachtige tinten, een roodachtig en een licht roze tint. Wat mij direct opviel bij het maken van swatches is dat de matte tint wat korrelig is. Helaas is dit ook wanneer je de oogschaduw aanbrengt op je ooglid. Er is wat fall out, maar dat hebben bijna alle oogschaduws. De lichte tinten moet wat opgebouwd worden en bijgewerkt nadat je de verschillende tinten met elkaar geblend hebt.  En dat vind ik best slecht voor een oogschaduw palette van deze prijsklasse. Als je slechts één kleur oogschaduw gebruikt, heb je dit probleem niet. Maar de meeste beauty liefhebbers die ik ken, gebruiken minstens drie kleuren om een oog look te maken. Ik heb geprobeerd een oog look te fotograferen, maar ik kreeg de kleuren niet mooi op de foto.


Mijn mening

Review NARS oogschaduwIk wist dat het oogschaduw palette niet groot zou zijn, maar dat het oogschaduw palette zo klein zou zijn had ik niet verwacht. Als ik dit geweten had, dan had ik waarschijnlijk het setje niet gekocht. Want het setje is best prijzig. En als ik eerlijk ben, ben ik niet heel erg onder de indruk van de kwaliteit. Ik heb goedkopere oogschaduw palettes die beter zijn dan deze.

Zou jij dit setje gekocht hebben als je wist hoe klein het oogschaduw palette is?


Verkrijgbaarheid

Het NARS setje met de oogschaduw en mascara kost €34 en is te koop bij geselecteerde filialen van de Bijenkorf en online bij de Bijenkorf en bij de website van NARS.

13 opmerkingen:

 1. Wat jammer dat het setje niet aan je verwachtingen voldeed. Stond er bij de beschrijving reis make- up set?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik moet altijd goed kijken welke oogschaduw ik op doe wegens mijn groene ogen. Dit zijn wel hele mooie kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als ik zou weten dat ie zo klein was, had ik 'm ook niet gekocht. Wel fijn als je op vakantie of uit gaat, maar verder..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het ziet er wel erg mooi uit, jammer dat de kwaliteit tegenvalt en dat het ook nog eens zo klein is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het zijn mooie kleuren zeg! Maar dat rood verrast mij wel als oogschaduw moet ik zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben altijd zo benieuwd naar Mars! Al valt me dit ook wel tegen, jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer dat het een kleiner exemplaar is dan verwacht

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het veel geld. Aan de andere kant ben ik echt fan van NARS. Ik heb zelf een aantal producten en daar ben ik heel tevreden mee eerlijk gezegd. Hun mascara is heel fijn. En ook de blush en poeder kan mij erg bekoren.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jammer dat het niet aan je verwachtingen voldoet! Zeker voor zoveel geld. Vroeger was ik fan van de blushes van NARS maar de oogschaduw heb ik nooit geprobeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik gebruik zelf weinig make-up en zou zeker dit geld niet uitgeven aan zo'n pallet, vooral niet als het inderdaad zo klein is in de praktijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Best wel prijzig als het niet was wat je verwachtte. Wel weet ik dat het van deze merk ontzettend goed blijft zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. jammer dat ze zo klein zijn he,maar je doet er relatief wel lang mee vind ik

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind de kleuren echt prachtig! Wat een leuke artikel heb je geschreven

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: Doll Beauty Pretty Fly Blusher Take Me To The Peach

Op Instagram volg ik al een hele tijd het Britse merk Doll Beauty . Ik vind de  verpakkingen  echt super schattig en de producten erg mooi....