vrijdag 20 mei 2022

Review: MAC Eye Brows Big Boost Fibre Gel

Review MAC Eye Brows Big Boost Fibre Gel
Je zal er niet bij stil staan, maar jouw wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van hoe jouw gezicht er uitziet. Ze geven jouw gezicht karakter en uitstraling. Maar dan is het wel belangrijk dat je jouw wenkbrauwen op een manier stijlt die bij de vorm van jouw gezicht past en niet direct een trend opvolgt.  Er zijn zo veel verschillende manier om jouw wenkbrauwen te stijlen. Ik heb het geluk dat ik volle wenkbrauwen heb die niet veel nodig hebben. Daarom kies ik er altijd voor om een gekleurde wenkbrauw gel te gebruiken. Waarom en welke ik gebruik? Dat lees je in deze review!


MAC Eye Brows Big Boost Fibre Gel

Sinds enige tijd gebruik ik de Eye Brows Big Boost Fibre Gel van MAC. Dit zegt MAC zelf over hun gel: Boost jouw wenkbrauwen. Geef je wenkbrauwen in één klap een volumineuze boost met deze 24-uur Fibre Gel voor een perfect gepolijste tot perfect ruwe look. Deze getinte formule creëert moeiteloos vollere, dikkere, borstelige wenkbrauwen met kleine synthetische microvezels die de wenkbrauwharen opbouwen, definiëren en vormgeven. De waterdichte, zweetproof formule zorgt ervoor dat de kleur en het volume de hele dag en de hele nacht goed zitten.

Ook geven ze nog een tip over hoe je dit product het beste kunt gebruiken: Begin aan de binnenkant van de wenkbrauwen, borstel naar boven en buiten toe in korte bewegingen. Volg de richting van de haargroei voor een natuurlijke, nonchalante look. Gebruik de tip van de borstel om kleine plekjes op te vullen. Herhaal totdat het gewenste effect bereikt is.

Zo te lezen is dit het perfecte product om mijn wenkbrauwen in model te houden!

Review MAC Eye Brows Big Boost Fibre Gel
De MAC Eye Brows Big Boost Fibre Gel is verkrijgbaar in maar liefst 14 tinten. Dus er zit er altijd wel eentje bij die bij de kleuren van jouw wenkbrauwen past. Zelf gebruik ik de kleur Fling. Deze taupe blonde tint past perfect bij mijn wenkbrauwen. Hierdoor ogen mijn wenkbrauwen heel natuurlijk als ik ze gebruik. Als je meer van heftigere of Instagram wenkbrauw houdt, dan kan je beter een tint donkerder nemen of een ander wenkbrauw product.

De MAC Eye Brows Big Boost Fibre Gel komt in een doorzichtige flacon. Ideaal, zo zie je precies welke kleur je hebt. Over de gehele flacon staat in een zwart, stoer fond de naam van het product. De applicator is een kleine spooly. Hiermee breng je gemakkelijk de gel aan en kan je de aangebrachte fibre gel gemakkelijk blenden met jouw wenkbrauwen. Eenmaal aangebracht hebben mijn wenkbrauwen meer volume en vorm, maar ogen ze nog steeds natuurlijk. Ook blijven ze de gehele dag netjes in model, ook als het regent of als het erg warm is.


Mijn mening

Ik vind de MAC Eye Brows Big Boost Fibre Gel een prachtig product die mijn wenkbrauwen de gehele dag mooi in model houdt en ze net wat meer volume geeft. En daarbij: de gel is erg makkelijk in gebruik.

Welke wenkbrauw producten gebruik jij? 


Verkrijgbaarheid

De MAC Eye Brows Big Boost Fibre Gel is verkrijgbaar bij de diverse MAC winkels en online bij MAC zelf. Verder kan je de Eye Brows Big Boost Fibre Gel kopen bij geselecteerde filialen van de Bijenkorf en Douglas en bij de webshops van beide winkels. De prijs van de Eye Brows Big Boost Fibre Gel ligt rond de €19,50


10 opmerkingen:

  1. Ik laat mijn wenkbrauwen 1x in de maand door een schoonheidsspecialiste doen. Idd belangrijk hoe je wenkbrauwen eruit zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik gebruik geen wenkbrauw producten maar deze lijkt mij wel heel handig. Een mooie manier om je wenkbrauwen mooier te maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een geweldige tip! Die ga ik straks gelijk kopen. Ik teken mijn wenkbrauwen normaal gesproken met een potlood maar door de zwangerschappen zijn ze een stuk voller geworden. Ik ben dan ook super benieuwd naar het effect van een gel.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat fijn dat je tevreden bent over het product, mijn dochter gebruikt wel eens iets voor de wenkbrauw

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Alleen nog maar een borsteltje. Ooit van hét merk Anastasia 'het' product voor wenkbrauwen gekregen. Maar de kleur was te donker en ik voelde mij net Gargamel (van de Smurfen). Verschrikkelijk. Ik heb al volle en donkere wenkbrauwen dus alleen borstelen is voor mij al genoeg. Een gel zou kunnen en dat doe ik ook soms.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb het weleens geprobeerd in het verleden, maar ben er gewoon niet een type voor omdat dagelijks te doen en vind het al vrij snel niet mooi staan bij mijzelf.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik heb ook een paar producten voor de wenkbrauwen. Echter geef ik er de voorkeur aan om ze te verven aangezien ik lichte wenkbrauwen heb. Zo hoef ik er een tijdje niet echt naar om te kijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Je weet inmiddels wel dat ik een fan van M.A.C. ben he haha! Mooi product is ook goed zichtbaar bij jou!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Vroeger maar wel echt heeeeuuuuuul lang geleden had ik een doorzichtige wenkbrauwengel en daar was ik erg blij mee. Het hielp in model brengen maar bleef natuurlijk. Maar echt iets met een kleurtje zou ik niet zo snel gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Klinkt erg goed! Ik gebruik momenteel niks voor mijn wenkbrauwen, ik heb namelijk al best volle van mezelf.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: Lumene Natural Glow Multi-Stick

Vorig jaar kreeg ik van vrienden uit Finland een prachtig pakket met verschillende producten van het mooie Finse merk Lumene . Een van die p...