dinsdag 18 januari 2022

Review: MAC Glow Play Blush Cheer Up

Review MAC Glow Play Blush Cheer Up

Zoals jullie weten ben ik dol op een mooie blush. Tijdens de MAC Fashion Week Masterclass maakte ik kennis met de Glow Play Blush. Ik vond deze blush een zo mooi effect geven, dat ik hem moest hebben. Omdat ik niet goed wist welke kleur ik wilde, vroeg ik advies. Na wat testen, sprong er  één kleur voor mij uit: Cheer Up.


MAC Glow Play Blush Cheer Up

Review MAC Glow Play Blush Cheer Up

Deze blush is anders dan alle andere blushes die ik heb. Maar wat maakt de Glow Play Blush van MAC zo bijzonder? Dit is te lezen op de website van MAC: Touch and glow. Een gloednieuwe blush. Deze innovatieve ultra zachte, cushiony blush zorgt voor een vlekkeloze stralende look als hij wordt aangebracht met je vingers of met een kwast . Elf gemakkelijk te blenden tinten in een crèmige, opbouwbare formule zorgen voor een vleugje onberispelijke, licht tot medium opbouwbare kleur.
Volgens MAC de Glow Play Blush het een lichte blush met een sponsachtige textuur die kleurecht is en een onmiddellijke gloed. Ook zou de blush de hele dag blijven zitten.
Review MAC Glow Play Blush Cheer UpWat mij het meeste aanspreekt aan deze blush is de sponsachtige textuur. De blush ziet er uit als een cream, maar eenmaal aangebracht op het gezicht, ziet er uit als een poeder blush. De blush komt in acht kleuren: van fel roze tot oranje en alles wat er tussen in zit. Ik koos uiteindelijk voor de blush Cheer Up. Dit is een prachtige perzikachtige roze blush. In de doorzichtige verpakking ziet de blush er erg fel uit, maar als je hem eenmaal aanbracht heb op jouw huid, valt het wel erg mee.
De Glow Play Blush zit in een transpart rond doosje. Met zwarte letters staat op de deksel MAC. Wanneer je de deksel open doet, dan valt er direct wat op: de blush is niet plat maar het is bolvorming. Erg leuk en weer eens wat anders.


Swatch MAC Glow Play Blush Cheer Up
De bovenste swatch
is uitgeblend
de onderste swatch
is een harde swatch 

Laat je niet op het verkeerde been zetten door de kleur blush: de blush ziet er in het doosje namelijk erg fel uit. Maar op de huid is dat absoluut niet het geval: je kunt de blush goed opbouwen. Van subtiel tot opvallend. De pigmentatie is erg goed, met een beetje blush krijg je al een mooi effect. Ook de houdbaarheid is erg goed. En ook niet geheel onbelangrijk: je kunt de blush erg goed blenden met de huid.


Ik breng de blush aan met schone vingers en blend dan de blush uit. Dit doe ik ook met mijn vingers. Ik heb ook geprobeerd om deze blush aan te brengen met een kwast, maar dan kreeg ik een streperig effect. 


Mijn mening

De MAC Glow Play Blush in de kleur Cheer Up is een echte aanvulling op mijn collectie. Het is een prachtige kleur die je subtiel kunt aanbrengen, maar die ook goed opbouw is voor als je van een heftigere blush houdt. De blush kan je erg mooi met jouw huid blenden.
Heb jij deze MAC blush al eens geprobeerd? 


Verkrijgbaarheid

De MAC Glow Play Blush is voor €29,50 te koop bij de winkels van MAC en bij hun eigen website. Verder is de blush te koop bij geselecteerde filialen van Douglas en hun website. Verder is de blush ook te koop online bij de Bijenkorf en geselecteerde filialen van de Bijenkorf.

16 opmerkingen:

  1. Ik vind dat je hier echt een prachtige foto van hebt gemaakt, met die glanzende stof en bloemen als achtergrond!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat de blush niet zo fel uitvalt als de kleur in het doosje en sat het je goed bevalt!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Persoonlijk vind ik hem iets te roze en glanzend naar mijn smaak. Heb overigens nog nooit een blush van MAC gehad (geen blush fan).

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een goede tip, ik ben net op zoek naar die kleur

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Af en toe vind ik een mooie blus, ook ideaal! En mooi natuurlijk. Goed dat je advies vroeg, dat zou ik ook doen als ik niet zou weten welke kleur ik wil. Chill dat de blust gelijk goed zit en lang op je gezicht blijft. Grote voordelen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie tint. Past goed bij een zomerse look!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dit lijkt me een fijne blush. Mooie kleur ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik vind dat Mac heel goede blush heeft, maar deze kende ik nog niet. Ik gebruik meestal een gewone poederblush, maar wil deze wel eens proberen

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hij glanst heel mooi. Ook al gebruik ik zelf geen blush, vind het toch altijd fijn om bij te leren 😘

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat apart dat het creme-achtig is, heb ik nog nooit gezien.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Mac heeft echt super goede blush. Ik houd ervan. Het is echt gepigmenteeerd. Zo ook deze het staat je goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Mac heeft echt super goede blush. Ik houd ervan. Het is echt gepigmenteeerd. Zo ook deze het staat je goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik vind het prettig om te lezen waarom je dit een fijne blush vind. Grappig vind ik het wel dat het een sponsachtige textuur heeft.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. De kleur is echt geweldig en hij staat je ook goed!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...