dinsdag 24 augustus 2021

Review: NYX Marshmellow Smoothing Primer

Review NYX Marshmellow Smoothing Primer
Primers testen vind ik altijd erg leuk om te doen. Ik was daarom ook erg blij toen ik de Marshmellow Smoothing Primer van NYX Professional Makeup mocht gaan testen. De naam vind ik erg lekker klinken, maar is het ook een fijne primer? 

NYX Professional Makeup Marshmellow Smoothing Primer
Dit zegt NYX Professional Makeup over hun 
Marshmellow Smoothing Primer: Het is het Marsh-mellow effect! Deze 10-in-1 superprimer van NYX is verrijkt met verzachtend heemstwortel extract, voor tien voordelen die uw make-up naar een hoger niveau tillen!De primer heeft een zachte, opgeklopte textuur, droogt volledig transparant en is geschikt voor elke huidstint.

Review NYX Marshmellow Smoothing Primer
Volgens NYX Professional Makeupheeft de marsmellow primer maar liefst 10 make up verbeterende voordelen! De primer verzacht, maakt de huid glad, verlengt de draagduur van de make-up tot 16 uur, hydrateert, is rustgevend, egaliseert de huidskleur, minimaliseert texturen, verzacht fijne lijntjes, geeft een soft-focus resultaat en houdt de make-up fresh! Als ik dit zo lees klinkt het veel belovend en wordt ik er erg blij van. Waar ik ook blij van word: de primer is 100% vegan en bevat geen siliconen.

Review NYX Marshmellow Smoothing Primer
De primer zit in een mooie roze pomp flacon. Zo'n pompje vind ik altijd erg fijn werken: het is hygiënisch én je kunt gemakkelijk de hoeveelheid primer doseren. Zo heb je nooit te veel primer in één keer! De primer zelf heeft bijna dezelfde mooie licht roze kleur als de verpakking. Een erg leuk detail als je het mij vraagt. Maar wat het meeste opvalt is de geur van de primer: deze is zoet, erg zoet zelfs! Het ruikt echt naar een marshmallow! Eenmaal aangebracht ruik je niets meer van deze geur. Persoonlijk vind ik deze geur aangenaam ruiken. Ik houd nu eenmaal van zoete dingen. De textuur van de primer is anders dan ik gewent ben: het is een beetje een mouse-achtige textuur die zich gemakkelijk laat uitsmeren en die snel in de huid intrekt. 

Ik heb roodheid op zowel mijn wangen als mijn kin. Daarom gebruik ik altijd een groene primer om de roodheid te neutraliseren. De Marshmellow Smoothing Primer van NYX Professional Makeup zou de huidskleur egaliseren. Bij mij is dat niet helemaal zo: de roodheid is inderdaad minder zichtbaar, maar nog wel iets aanwezig. Daarom gebruik ik ook altijd nog een groene primer erbij. Ook vind ik de primer prettig aanvoelen op mijn huid. En niet geheel onbelangrijk: mijn foundation blijft de hele dag netjes zitten op mijn (droge) huid.

Mijn mening
Ik vind de NYX Professional Makeup Marshmellow Smoothing Primer een welkome aanvulling op mijn collectie primers. De primer doet wat het belooft. Ik vind het zeker een aanrader, maar als je niet van zoete geurtjes houdt, dan kan je beter een andere primer kiezen dan de zoet ruikende Marshmellow Smoothing Primer.

Verkrijgbaarheid: de NYX Professional Makeup Marshmellow Smoothing Primer kost rond de €18 en is onder meer te koop bij Etos, Wehkamp, Douglas, Bol.com en Boozyshop


* Disclaimer: dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb van een merk/bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet*

11 opmerkingen:

  1. Dit klinkt als een fijne primer om te gebruiken! Zou hem wel eens willen proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een handige primer voor gebruik dus, al gebruik ik er zelf geen een.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. bij Marshmellows is mijn eerste associatie toch echt eten....hmm krijg er eigenlijk wel zin in! en ja natuurlijk ruikt zo'n product heerlijk zoet!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik krijg helemaal zin om marsh mallows te eten nu : )

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik gebruik geen primer maar het lijkt me wel een fijn product

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oeh die geur is echt heerlijk. Ik denk alleen dat ik het niet kan gebruiken, gezien ik een parfum allergie heb.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik gebruik wel regelmatig een primer, maar ook als ik geen foundation gebruik. Op de een of andere manier vind ik het ook op die manier 'werken'. Dit klinkt als een heel fijn product. Maar sowieso ben je enthousiast over dit merk, toch?

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik gebruik wel regelmatig een primer, maar ook als ik geen foundation gebruik. Op de een of andere manier vind ik het ook op die manier 'werken'. Dit klinkt als een heel fijn product. Maar sowieso ben je enthousiast over dit merk, toch?

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Zo'n pompje klinkt inderdaad heel fijn. Ik ben niet zo van de zoete geuren, maar door jouw review zou ik dit product toch uitproberen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Oh wow, ik had geen idee dat primers überhaupt zo'n geurtje konden hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik hou van zoete geurtjes en alleen al voor de naam zou ik deze primer kopen.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...