vrijdag 18 juni 2021

Review: N Beauty Long Lasting Matte Lipstick

Review N Beauty Long Lasting Matte Lipstick
Recentelijk heeft Nikkie Plessen een beauty lijn uitgebracht: N Beauty. Als beauty liefhebber wilde ik graag wat uitproberen. Drie keer raden welk product ik uitkoos. Juist, een rode lipstick met bijpassende lip liner. Ik ben benieuwd hoe deze lipstick, Shocking Red, mij gaat bevallen. Lezen jullie mee?

N Beauty Long Lasting Matte Lipstick 

Review N Beauty Long Lasting Matte Lipstick
Op de site van N Beauty staat er het volgende te lezen over de Long Lasting Matte Lipstick: De perfecte lipstick voor elk feestje! Een lipstick met een buitengewone mix van oliën en wassen die direct een krachtige kleur geeft en de hele dag hydrateert. De subtiele schildering geeft je lippen een gloednieuwe look en stralende finish! Onze Long-Lasting Lipstick bevat shea butter, vit. E en A die veroudering en achteruitgang bestrijden en zorgen voor meer elastische, gladde en tonische lippen. Bevat geen: nanomaterialen, lanoline, parabenen. Ook is de lipstick vegan vriendelijk.

Review N Beauty Long Lasting Matte Lipstick
De Long Lasting Matte Lipstick lijn heeft momenteel vier tinten lipstick: roze (perfect voor de zomer), rood (altijd een klassieker) en twee donkere tinten (erg mooi voor de herfst en winter). Zelf koos ik voor Shocking Red. Een mooie klassieke, fel rode lipstick. De roze tint is ook erg mooi, maar net iets te fel voor mij. De twee donkere tinten waren ook prachtig, maar voor de lente en zomer iets te donker. Het zijn, voor mij, echte herfst kleuren. Elke lipstick heeft een bijpassende Ultimate Lipliner. 

Review N Beauty Long Lasting Matte Lipstick
Dit staat er op de site van N Beauty over de Ultimate Lipliner: De Ultimate Lipliner contourt de lippen en biedt een tint die bij je lipstick past. De innovatieve pigmenten zorgen voor een directe kleurafgifte in slechts één applicatie. De potloodpunt accentueert de lipcontour en zorgt ervoor dat de lipstick goed blijft zitten voor de perfecte look. Bevat geen parabenen, maar wel een hoog percentage biologische kokosolie en gamma oryzanol. De Ultimate Lipliner is vegan. Onze Ultimate Lipliners zijn verrijkt met een zeer hoog percentage biologische kokosolie, aangevuld met vit. E, gamma oryzanol en bolvorming silica voor een soft-focus effect en waardoor het een perfect natuurlijk beautyproduct is.

Review N Beauty Long Lasting Matte Lipstick
De lipstick en lipliner komen in een zwart doosje met zilver kleurige accenten. Op de onderkant van de doosjes is te zien om welke kleur en kleurnaam het gaat. Verder staat er de gebruikelijke informatie op het doosje. De lipstick huls is zwart met een witte N er op. De vormgeving van N Beauty is het beste te omschrijven als stoer.


Review N Beauty Long Lasting Matte Lipstick
Als ik de Long Lasting Matte Lipstick gebruik doe ik dit in combinatie  bij de bijbehorende Ultimate Lipliner en een lipprimer. Hierdoor kan je niet alleen de lipstick netter aanbrengen, ook blijft de lipstick beter zitten. Bovendien zie worden jouw lippen glad gemaakt, waardoor alles er mooier uit ziet. De lipstick is gemakkelijk aan te brengen: hij glijdt over mijn lippen. Vaak voelen matte lipsticks wat uitdrogen aan. Dat is bij de Long Lasting Matte Lipstick niet het geval. De houdbaarheid is goed: er is geen zichtbare afdruk op mijn mondkapje. Een kopje thee en een lichte lunch overleeft deze lipstick met gemak. In de loop van de dag vervaagt de lipstick wel een beetje van het midden uit. Maar dankzij de lipliner (deze breng ik ook aan op mijn lippen) valt dat niet heel erg op.

Mijn mening

Swatch N Beauty Long Lasting Matte Lipstick
Ik vind de N Beauty Long Lasting Matte Lipstick  en Ultimate Lipliner twee erg prettige lip producten. De houdbaarheid en gebruiksgemak zijn goed en de pigmentatie is ook erg goed. Sterker nog: ik vind deze lipstick zo fijn, dat ik de andere kleuren ook wil!

Heb jij al eens van N Beauty gehoord?

Verkrijgbaarheid: de N Beauty Long Lasting Matte Lipstick en Ultimate Lipliner zijn online te koop bij Nikkie Plessen en in haar winkels. De lipstick kost €22 en de lipliner €15

14 opmerkingen:

  1. Het ziet er goed uit en ik vind het een hele mooie kleur rood! Handig ook die combinatie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind haar altijd een top zakenvrouw. Ik ben benieuwd hoe de lijn is.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik had er nog niet van gehoord, maar vind de kleur echt prachtig en alleen de naam al leuk :), mooie verpakking ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk! Toevallig net een aantal Nikki-items qua kleding tweedehands via Vinted gekocht. Ga ik ook niet meer doen trouwens, want ik ben nu aan het opruimen. Hetzelfde met make-up. Nu kocht ik al niet zo heel veel en ik heb al zoveel moois. Wel heel leuk dat ze haar assortiment zo uitbreid, ook met make-up producten.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat leuk! Toevallig net een aantal Nikki-items qua kleding tweedehands via Vinted gekocht. Ga ik ook niet meer doen trouwens, want ik ben nu aan het opruimen. Hetzelfde met make-up. Nu kocht ik al niet zo heel veel en ik heb al zoveel moois. Wel heel leuk dat ze haar assortiment zo uitbreid, ook met make-up producten.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw, wat een prachtige mooie en sexy kleur! Het merk ken ik nog niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. De kleur is best prachtig. Ik heb veel lipsticks, maar gebruik die best nooit. Wel ik doe die op en eens de deur uit begin ik me wat onwennig te voelen. Zit hij er nog op? Half op? Dan neem ik een tissue om alles eraf te wrijven. Ik weet het, belachelijk. Misschien toch nog eens proberen. De ene lipstick is de andere niet hé.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Nee nog niet van gehoord, maar de kleur is geweldig. Ga er toch eens naar kijken

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooie kleur, al is hij voor mij wat aan de felle kant. Ik ken van Nikkie tot nu toe alleen maar de foundation, maar dat is dan weer omdat die lijn zo in het nieuws is geweest de laatste tijd.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wist niet dat Nikkie Plessen haar eigen lijn had uitgebracht. Vindt het een erg mooie kleur!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. mooie kleur lipstick, doet hij ookwat hij zegt? long lasting± blijft hij lang zitten?

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Nooit van gehoord. De kleur is wel echt flink aanwezjg. Hou ik wel van

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik kende het niet maar ik zou zelf niet zo snel iets van Nikkie Plessen kopen eerlijk gezegd. Deze pas ik dus.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Mooie kleur ! Ik hou er wel van als je lippen er echt uitspringen .

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...