maandag 7 december 2020

Review: essence Volume Stylist 18H Lash Extension Mascara

Review essence Volume Stylist 18H Lash Extension Mascara
Zo, dat is een hele mond vol: essence Volume Stylist 18H Lash Extention Mascara. Het is de naam van de mascara die ik dagelijks naar mijn werk draag. In deze review vertel ik meer over deze mascara die ik een tijdje geleden gewonnen heb via Instagram.

essence Volume Stylist 18H Lash Extension Mascara
Dit is wat essence zegt en beloofd over de
 Volume Stylist 18H Lash Extention Mascara: Je wimpers waren nog nooit zo lang als met deze Essence Volume Stylist 18H Lash Extension Mascara. De mascara brengt de haartrends naar je wimpers. Het gevlochten ontwerp van de dop is nog niet eerder gebruikt. De mascara is verrijkt met verlengende vezels en geeft een langdurig volume-effect. Het speciale borsteltje heeft de perfecte vorm om zelfs de kleinste wimpers te kunnen bereiken.

Review essence Volume Stylist 18H Lash Extension Mascara
Het eerste wat mij opvalt aan deze mascara is de dop: deze is zwart met een mooi gevlochten patroon erop. Het is het soort dop dat je niet direct bij een budget vriendelijk merk verwacht. De huls van de mascara is metallic paars met witten en zwarte letters. Ik vind deze kleurcombinatie erg mooi. Op de huls staat naast de gebruikelijk informatie (merk- en productnaam) ook de beloftes van de mascara: 18 uur lang volume en dat de mascara verlengende fibers bevat. Dat klinkt veel belovend! De borstel van de mascara lijkt een beetje op een spar (ik denk dat jullie ondertussen wel door hebben dat ik graag de mascara borstels met bomen vergelijk). Met het borsteltje bereik je gemakkelijk alle wimpers waardoor je mooie Bambi wimpers krijgt.

Review essence Volume Stylist 18H Lash Extension Mascara
Het zit dus wel goed met de vormgeving, maar hoe presteert de essence Volume Stylist 18H Lash Extension Mascara? Ik denk dat de foto genoeg zegt. Je ziet duidelijk dat ik mascara op heb. Wat ik fijn vind aan deze mascara is, is dat je hem gemakkelijk op kan bouwen zonder dat de mascara gaat klonteren of dat je 'spinnenpootjes' als wimpers krijgt. Het mooiste effect krijg je door een paar laagjes 'zigzaggend' aan te brengen. Ze zeggen dat de mascara wel 18 uur mooi blijft zitten. Zo lang heb ik nooit mascara op. Ik kan wel zeggen dat de 
essence Volume Stylist 18H Lash Extension Mascara een lange werkdag in de zorg met gemak overleeft. De mascara zit aan het einde van mijn dienst er nog net zo netjes op als aan het begin van mijn dienst!

Review essence Volume Stylist 18H Lash Extension Mascara

Mijn mening
Ik vind de essence Volume Stylist 18H Lash Extension Mascara
Zie jij bij welke wimpers ik
de mascara heb aangebracht?
 een goede mascara die doet wat het beloofd. Ook vind ik de vormgeving van de dop erg bijzonder.

Heb jij deze mascara al eens gebruikt?

Verkrijgbaarheid: de essence Volume Stylist 18H Lash Extension Mascara kost maar €2,99 en is te koop bij onder meer Kruidvat en Etos.

8 opmerkingen:

  1. Wat een mooie verpakking voor deze zeer budgetvriendelijke mascara. Ben nog opzoek naar iets wat lekker goed blijft zitten voor een redelijke prijs. Heb nu een mascara waar ik gelukkig geen panda ogen van krijg en waarbij een redelijke opslag te zien is. Maar ja, de prijs he...
    Thnx voor deze tip.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De ideale volume mascara heb ik nog niet gevonden. Ik zoek de gene die niet te dik is, maar wel volume

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een goeie om te onthouden. Heb al zoveel mascara versleten, soms zelfs haast ongebruikt weggegooid omdat het geen resultaat leverde. Altijd fijn om te weten welke wel goed zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dank voor de review dit ga ik onthouden
    Lijkt mij fijn merk
    Corrina

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Bedankt voor de tip! Deze zou ik dus een keer kunnen proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Fijn dat hij de hele tijd goed blijft zitten!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een koopje! Echt een mascara om eens te proberen. Leuk dat je er positief over bent!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: Lumene Natural Glow Multi-Stick

Vorig jaar kreeg ik van vrienden uit Finland een prachtig pakket met verschillende producten van het mooie Finse merk Lumene . Een van die p...