vrijdag 9 oktober 2020

Review: theBalm Alternative Rock vol. 1 palette

Review theBalm Alternative Rock vol. 1 paletteOp Instagram heb enige tijd geleden een super gaaf oogschaduw palette gewonnen: The Balm Alternative Rock Vol.1 Palette. Een oogschaduw palette dat geheel in het teken van muziek staat. Als make up liefhebber en muziek liefhebber is dit palette echt wat voor mij! Benieuwd of het naast de naam en het uiterlijk ook een inhoudelijk een aanrader is? Lees dan vooral verder!



theBalm Alternative Rock Vol.1 Palette
Review theBalm Alternative Rock vol. 1 palettetheBalm omschrijft hun Alternative Rock paletten als volgt: De Alternative Rock-oogschaduwpaletten van theBalm stijgen naar # 1 in de hitlijsten! Met hits als "The Parents Argon" en "Take It For Granite" zullen deze POPing-collecties het volume verhogen waar u ook bent. Het is tijd om de groove in te gaan met deze kleine "Gems" dus bereid u voor op het rocken van uw wereld en uw look. Deze paletten bevatten zes oogschaduwtinten, plus een blush, bronzer en highlighter. Alles weggestopt in een CD-hoes, perfect voor een road trip of een nacht in de stad.
Review theBalm Alternative Rock vol. 1 palette
Het palette is vierkant en komt in een kartonnen bescherm verpakking. Op deze lila verpakking staat de 'band' naam Pink Fluorite. Een leuke knipoog naar de band Pink Floyd. Het lettertype op het palette is een wat stoerder gotisch uitziend lettertype. Iets wat ik erg goed bij de sfeer van het palette vind passen. Ook staat er een blondine met een mooie zwarte hoed op de verpakking afgebeeld. Op de achterkant van deze beschermhoes staan alle kleuren van het palette afgebeeld samen met de naam van de kleuren en de ingrediënten. Wanneer je deze beschermhoes er afhaalt, dan komt er een zwart palette te voorschijn. In metallic paarse letters staat er Alternative Rock. Wanneer je het doosje omdraait, dan staat dezefde dame als van de beschermhoes erop plus de 'tracklist' van dit gezichtspalette. Of te wel: de namen van de kleuren oogschaduw, bronzer, blush en highlighter. Erg leuk gedaan. Maar het wordt nog leuker en muzikaler! Wanneer het palette opent, dan valt gelijk de ronde spiegel op. De rand om de spiegel ziet er uit als een lp. Sterker nog: de hele binnenkant lijkt op een platenspeler! Echt super tof gedaan. Hier word ik als grote muziekliefhebber en verzamelaar van vinyl erg blij van!


Review theBalm Alternative Rock vol. 1 palette
Het palette bestaat uit zes oogschaduw tinten: twee matte tinten (een hele lichte bruine en een donkerbruine neigend naar zwart) en vier shimmer/metallic tinten (roze en zilver). Ook de bronzer is matt. De blush en de highlighter hebben een subtiele glans. De bronzer is voor mij iets te donker, maar die kan ik dan mooi als oogschaduw tint gebruiken. De poeders zijn redelijk wat fall out en moeten goed opgebouwd worden wanneer je ze aanbrengt. Iets wat ik niet had verwacht nadat ik de swatches op mijn arm had aangebracht. En helemaal niet gezien de prijs.'

Mijn mening
Review theBalm Alternative Rock vol. 1 paletteOndanks dat mijn verwachtingen hoger waren, is het Alternative Rock vol. 1 palette van the Balm een leuk palette. De kleuren passen goed bij mij en de vormgeving is echt helemaal te gek. Dit palette heeft dan ook een mooi plekje gekregen in mijn beauty kamer!

Wat is jouw favoriete product van the Balm?


swatches theBalm Alternative Rock vol. 1 paletteVerkrijgbaarheid: het Alternative Rock vol. 1 palette van the Balm is online verkrijgbaar op verschillende webshops. De prijzen variëren.  Zo kost het palette bij de Make Up Spot €20 en bij Douglas €30


De blush is mooi subtiel
en goed opbouwbaar
Close up van de ooglook

20 opmerkingen:

  1. Oh wat een prachtige vintage verpakking met die blonde vrouw. Echt schitterend. Ik vind dat echt zo'n mooie stijl!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een schattig doosje, echt een snoepje

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo'n color palette is altijd een feestje om te gebruiken en fijn dat je dan uit verschillende tinten kan kiezen. Vaak is het wel zo dat je dan toch een paar favoriete kleuren hebt die het meest gebruikt worden.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is absoluut zo! Zo gebruik ik de bronzer nooit en de paars tinten juist erg veel

      Verwijderen
  4. Wat een mooie tinten zitten er in dit palette! De vormgeving is ook erg leuk gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke vormgeving van het doosje :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een tof pallet dit is denk ik een van mijn favoriete vooral ook door het doosje zelf

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Van dit merk heb ik regelmatig gehoord! Stonden ze niet regelmatig in tijdschriften?

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...