maandag 24 augustus 2020

Review: Urban Decay All Nighter Make Up Setting Spray

Urban Decay staat bekend om twee producten: de Naked oogschaduw paletten en de All Nighter Setting Spray. Met de Naked oogschaduw paletten heb ik goede ervaringen. De All Nighter Setting Spray daarin tegen nog niet. Ik was wel nieuwsgierig geworden door alle positieve verhalen die ik gehoord had. Ik was daarom ook heel erg blij dat ik de Urban Decay All Nighter Setting Spray mocht testen. Is dit Urban Decay icoon de hype (en de prijs) waard of niet?



Urban Decay All Nighter Make Up Setting Spray
De All Nighter Setting Spray van Urban Decay is geen onbekende in de beauty wereld . Mocht je deze setting spray nog niet kennen, dit is wat Urban Decay over de All Nighter Setting Spray zegt: Gebruik deze lichtgewicht spray om je make-up serieuze staying power te geven. All Nighter zorgt ervoor dat make-up er tot 16 uur lang uitziet alsof hij net is aangebracht. Je makeup vervaagt niet en gaat niet in de fijne lijntjes zitten. Onze unieke formule, ontwikkeld in exclusieve samenwerking met Skindinavia, is geschikt voor alle huidtypes. De sprays bevatten de geavanceerde Temperature Control Technology, een technologie die de temperatuur van het huidoppervlak verlaagt en make-up op zijn plek houdt. Het resultaat? Een gladder uitziende huid en levendige make-up die de hele dag (of nacht) blijft zitten. Een aantal highlights uit onze 7-daagse studie:
  • 78% van de participanten gaf aan dat hun make-up tot 16 uur lang bleef zitten met behulp van All Nighter Setting Spray.
  • Meer dan 80% gaf aan dat hun make-up er niet alleen beter uitzag, maar ook langer bleef zitten (ook op de T-zone) zonder dat het in fijne lijntjes ging zitten.
  • Of ze nu een gemengde, vette of droge huid had, meer dan 88% van de deelnemers gaf aan dat de All Nighter het beste product was om hun make-up te behouden.


Elk van deze formules zit verpakt in een zwarte flacon met een paarse verstuiver en witte dop. De spray verspreidt een microfijne mist die zo licht aanbrengt dat je het nauwelijks voelt. Ook na het aanbrengen voelt de Setting Spray licht aan, je zou bijna vergeten dat je hem draagt (tot je in de spiegel kijkt en je beseft dat een make-up touch-up niet nodig is!).

De All Nighter Setting Spray is te koop in twee formaten: een normaal formaat met 30ml product en de travel size met 15 ml product. Ik heb de travel size gekregen. Zo'n formaat is perfect om mee te nemen op vakantie of wanneer je benieuwd bent naar een product, maar niet direct een full size wil of kan kopen.


De Urban Decay All Nighter Make Up Setting Spray flacon is zwart met lila accenten. De stoer uiterlijk wat perfect bij Urban Decay past! Op de flacon staat alle gebruikelijke informatie. De setting spray komt in een kartonnen verpakking waar ook een gebruiksaanwijzing zit in diverse talen. Daarin is te lezen hoe je de spray het beste kunt aanbrengen: eerst goed schudden voor gebruik en dan hou je de flacon om ongeveer 20 cm van je gezicht. Vervolgens spray je twee tot vier keer in een 'X' en 'T' vorm. Het spreekt natuurlijk voor zich dat je deze spray aanbrengt nadat je jouw make up hebt aangebracht. Hierdoor blijft je make up de hele dag netjes zitten. Je kunt ook wat van de All Nighter Make Up Setting Spray op een oogschaduw kwast sprayen. Hierdoor wordt de kleur van de oogschaduw nog intenser.

Ik heb de Urban Decay All Nighter Make Up Setting Spray gebruikt op een warme dag toen ik ook nog eens een uur in de trein zat. De perfect omstandigheden om deze setting spray te testen lijkt mij zo! Nou, ik kan je vertellen, de Urban Decay All Nighter Make Up Setting Spray doet echt wat die belooft! Aan het einde van de dag zat mijn make up er nog net zo goed op als aan het begin van de dag. Ook zat er op mijn mondmasker vrij wel geen make up.


Mijn mening

Er is voor mij maar een conclusie mogelijk: de Urban Decay All Nighter Make Up Setting Spray doet wat die belooft! Dit is denk toch wel een van de beste setting sprays die ik gebruikt heb. Ik raad deze dan ook zeer aan!

Verkrijgbaarheid: de de Urban Decay All Nighter Make Up Setting Spray is online te koop bij Urban Decay zelf of online (en in geselecteerde filialen) van Ici Paris voor €29 (full size) en €15 (travel size)



* Disclaimer: dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb van een merk/bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet* 


17 opmerkingen:

  1. Ik wist niet dat dit bestaat. Handig als het helpt om je make-up langer op je gezicht te laten. Bij mij vervaagt het snel.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dan is een setting spray echt wat voor jou, daardoor blijft alle make up beter zitten

      Verwijderen
    2. Heel handig voor als je er elke dag heel verzorgd uit wil zien tijdens je werk bijvoorbeeld

      Verwijderen
  2. Ik heb deze nog nooit geprobeerd, maar die van MAC heb ik wel en die vind ik erg fijn. Heb inmiddels 4 verschillende van MAC.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoor echt heel veel goede verhalen over deze setting spray!
    Erg benieuwd naar deze!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goed geschreven verhaal, ik ben benieuwd naar de producten.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. heb deze ook al gebruikt en is ook één van mijn favoriete setting sprays

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik hoor alleen maar positieve verhalen over deze spray!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. ik gebruik eigenlijk nooit setting sprays maar deze review klinkt veel belovend!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik gebruik datniet maar ik kan me voorstellen dat het erg handig is

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...