maandag 10 augustus 2020

Review: Too Faced Hangover Primer

Too Faced Hangover Primer reviewEnige tijd geleden kreeg ik een sample van de Hangover primer van Too Faced. Ik had veel gehoord over deze primer.  Benieuwd of de primer mij bevallen is ? Lees verder en je weet het!


Hangover Primer van Too Faced
Op de website van Douglas wordt de primer alsvolgd omschreven: Heeft u een schoonheidskater? De Hangover Primer van Too Faced is uw onmiddellijke remedie. Het hydrateert, verzacht en verheldert de huid voor een gezond ogende finish.Too Faced’s Hangover-hydraterende gezichtsprimer is verrijkt met kokoswater, op probiotica gebaseerde ingrediënten en huidvernieuwers. Deze ingrediënten werken samen om de glans van de huid een boost te geven, de elasticiteit te bevorderen en te helpen met de hydratatie. Daarnaast creëert de primer tegelijkertijd een goede basis voor de make-up en zorgt het voor een frissere, langere en meer vlekkeloze uitstraling.
Dat klinkt goed. Vooral het hydraterende gedeelte!

De primer zit in een kleine tube. Er zit genoeg in om de primer  2 a 3 keer te gebruiken. De Hangover Primer is een witte substantie. Niet heel vloeibaar, maar zeker niet heel stevig.  Het smeert in ieder geval goed uit over het gezicht.  Je hebt maar weinig nodig voor een mooi effect. Mijn huid voelde zacht aan na het aanbrengen.

So far, so good. Ik bracht mijn gebruikelijke foundation aan (HD Studio  Photogenic Foundation van NYX). Na ongeveer een uurtje kreeg ik erge jeuk op mijn wangen.  Direct heb ik al mijn make up van mijn gezicht gehaald. Mijn wangen waren erg rood (veel roder als normaal) en jeukte erg. Aangezien alleen de primer een voor mij nieuw product was en mijn foundation net nieuw was,  kon het niet anders zijn dat de jeuk en roodheid van de primer kwam.

Mijn mening

Too Faced Hangover Primer review
Is de Hangover Primer van Too Faced een slechte primer? Nee, hij deed wat die moest doen.  Dat mijn huid er niet goed op reageert is gewoon pech.

Verkrijgbaarheid: de Hangover Primer van Too Faced is te koop bij Douglas voor €31,61 voor 40 ml. Er is ook een travel size: €15,29 voor 20 ml

19 opmerkingen:

  1. Nog nooit iets gebruikt van dit merk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Met een klein kind heb ik ongeveer een chronische kater ;-) Wie weet werkt deze primer wel heel fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het ijkt me zeker een goede primer. SUPER benieuwd ben ik hiernaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik gebruik eigenlijk nooit een primer en ben dan ook niet bekend met dit merk. Misschien toch maar eens overwegen om zoiets te kopen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Als je foundation draagt, dan raad ik zeker aan om een primer te gebruiken. Dan blijft alles mooier zitten

      Verwijderen
  5. Ik gebruik eigenlijk nooit primers. Leuk om te lezen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je. Voor mij is het echt een must als ik foundation draag

      Verwijderen
  6. Meestal gebruik ik alleen een primer in het weekend. Deze kende ik nog niet, maar de strobe primer van MAC Cosmetics is mijn favoriet!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik gebruik nooit primers. En deze vind ik ook best Pruisische eigenlijk

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Een primer is echt een must voor mij. Deze is inderdaad niet heel goedkoop. Gelukkig heeft Catrice en essence ook hele fijne budget vriendelijke primers

      Verwijderen
  8. Ik heb dit merk nog nooit gebruikt maar het ziet er super leuk uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Fijn dat deze primer je goed bevallen is

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Jammer dat je huid er niet goed op reageerde!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...