vrijdag 21 augustus 2020

Review: Deborah Milano 24 Ore Waterproof eyeliner

Eyeliner: ik heb er een haat/liefde verhouding mee. Haat: ik vind het zo ontzettend lastig aan te brengen. Liefde: het staat mooi, het maakt je look af. Ik oefen regelmatig op het maken van de perfecte wing. De ene keer lukt het beter als de andere keer. Ik heb gemerkt dat het ook ligt, althans bij mij, aan het soort eyeliner dat ik gebruik. Een vloeibare met een kwastje of een potlood. Recentelijk kreeg ik de Deborah Milano 24 Ore Waterproof eyeliner opgestuurd. Hoogtijd om te kijken of het mij gaat lukken om een wing te maken met dit oogpotlood.
Review Deborah Milano 24 Ore Waterproof eyeliner

Deborah Milano 24 Ore Waterproof eyeliner 
Laat ik eerst eens vertellen wat Deborah Milano te zeggen heeft over hun 24Ore Waterproof eyeliner: Een waterproof oogpotlood voor een langhoudende kleur die niet afgeeft. Door de zijdezachte textuur kun je moeiteloos een duidelijke lijn op de wimperlijn aanbrengen. Aan het uiteinde van dit eye-pencil bevinden zich twee handige accessoires: Allereerst een sponsje om de kleur te kunnen ‘blenden’ en een puntenslijpertje voor een scherpere punt.


Review Deborah Milano 24 Ore Waterproof eyelinerWat ik erg fijn vind aan de eyeliner van Deborah Milano is dat het een potloodje is met een goede scherpe punt. Hierdoor lukte het mij om een strakke lijn te zetten. Het potlood is niet te hard en ook niet te zacht, waardoor je er makkelijk mee kunt werken. De kleur is intens zwart, iets wat ik altijd erg mooi vind bij een wing. Iets dat ik fijn vind van de 24Ore Waterproof eyeliner is dat het een kleine punterslijper heeft én een kleine spons waarmee je de aangebrachte eyeliner mee uit kunt blenden.

Mijn mening

Review Deborah Milano 24 Ore Waterproof eyelinerIk vind de Deborah Milano 24 Ore Waterproof eyeliner een prettige eyeliner. Dit komt, omdat de eyeliner een potlood is. Op een of andere manier lukt het mij beter om hier mee te werken. Ook het feit dat er een puntenslijper en klein sponsje bijzitten, maakt dit de eyeliner tot een aanvulling in mijn collectie. 


Review Deborah Milano 24 Ore Waterproof eyeliner
Verkrijgbaarheid: de 24Ore Waterproof eyeliner van Deborah Milano is te o.a te koop bij Douglas voor €7,65

* Disclaimer: dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb van een merk/bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet* 

21 opmerkingen:

  1. worstelingen met eyelinder kan ik me uit mijn studententijd herrineren. ik was erg blij met de uitvinding van he toogpotlood. Een van de heel weinige dingen die ik gebruik

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mij lukt het de ene keer wel, de andere keer niet. Echt zo frustrerend

      Verwijderen
  2. Het lijkt me een fijne eyeliner om te gebruiken op de waterlijn van mijn ogen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik kan me voorstellen dat het een potlood is zeker makkelijker zal werken. Een eyeliner is het enige waar ik nooit aan begonnen ben, want het lukt me niet om een mooie lijn te krijgen. Nu heeft dat misschien ook met mijn lenzen te maken waardoor je minder druk kan geven. Super makkelijk dat er een puntenslijper bij zit.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heel herkenbaar is het. Het lukt mij vaker ook niet dan wel hoor!

      Verwijderen
  4. Hij is niet duur, dus goed om te lezen dat de kwaliteit ook voldoende is.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een waterproof eyeliner is iets wat ik denk ik best goed kan gebruiken want ik heb snel last van tranende ogen. Is het niet van het lachen of gapen, dan is het wel van allergieën.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Deze is dan echt een aanrader! Zelf heb ik daar ook last van

      Verwijderen
  6. Voor mensen met traanogen door hooikoorts zijn waterproof producten echt een uitkomst

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Een soort van potlood... misschien lukt het me dan eindelijk om het eens wat sneller goed te krijgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Na jarenlang een oogpotloodje te hebben gebruikt, ben ik overgestapt naar liquid eyeliner. Dan wel in een pen-vorm. Ook vaak lekker longlasting gelukkig.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb een aantal keer geprobeerd zon liquid liner, maar het lukt me voor geen meter

      Verwijderen
  9. Dit potlood ziet er prachtig uit. Helaas krijg ik elke keer ontstoken ogen als ik een potlootje gebruik dat is niet zo handig.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik vind hem zo fijn werken in mijn waterlijn! Het is goed gepigmenteerd.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik ben dol op eyeliner! Het liefste gebruik ik zo'n soort stiftje. Met potloodjes kom ik niet verder dan een lijntje onder of in mijn ooglid.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...