vrijdag 17 juli 2020

Review: Deborah Milano 24Ore Instant Maxi Volume Mascara

Mascara, een product dat niet mag ontbreken in elke make up verzameling. Een mooie mascara maakt jouw look af. Maar daar zit vaak het probleem: wat is een mooie mascara? Ik ontving recentelijk een mooie mascara van het Italiaanse merk Deborah Milano: 24Ore Instant Maxi Volume mascara. Toevallig was ik net toe aan een nieuwe mascara, omdat ik mijn vorige mascara al 3 maanden in gebruik heb. Fun fact: een geopende mascara heeft een levensduur van maar 3 maanden. Na die drie maanden, droogt mascara uit én komen er veel bacteriën in met de kans op een ooginfectie als gevolg.... Maar goed, terug naar de 24Ore Instant Maxi Volume mascara en hoe ik die ervaren heb.

Deborah Milano 24Ore Instant Maxi Volume Mascara
Deborah Milano heeft een nieuwe mascara ontwikkeld: de 24Ore Instant Maxi Volume. En dit is wat ze zelf over zeggen:  24Ore Instant Maxi Volume is de mascara van Deborah Milano voor onmiddellijk extreme volume! De rijke textuur zorgt direct vanaf het eerste gebruik voor onmiddellijk extreme volume, van de wimperaanzet tot het uiteinde van de wimperhaartjes. De hyper gepigmenteerde textuur geeft een intens, langhoudende, zwarte kleur zonder te vlekken of klonteren.  Vanaf de eerste applicatie is er al een volume effect van 170%! En dit vertellen ze over de vorm van de borstel en de vormgeving van de 24Ore Instant Maxi Volume Mascara: The super-soft maxi brush is designed to hold the ideal amount of mascara to coat every eyelash evenly for immediate high-impact lashes and effortless application. 24ORE INSTANT MAXI VOLUME MASCARA comes in luxurious gold packaging generated by the creative mind of celebrated Italian designer Mario Trimarchi, the rounded shape suggests the product’s lush lash volumizing performance and is unquestionably the secret to a mesmerising gaze in the bat of any eye.

Toen ik dit las, waren mijn verwachtingen van deze mascara  hoog. Maar zijn ze ook waar gemaakt? Daar kan ik kort over zijn: ja! De mascara zit in een fancy gouden huls waarin met zwarte letters de gebruikelijke gegevens staan. De vorm van de huls is erg bijzonder. Het is lastig te omschrijven en te fotograferen. Het is een mooi staaltje architectuur al zeg ik het zelf! Dat is toch het typische Italiaanse aan dit merk, mooie en bijzondere vormgeving. En ik als kunsthistorica heb daar een grote zwak voor. Toen ik de mascara voor het eerst ging gebruiken, moest ik wel even wennen aan de grote borstel. De borstel van mijn vorige mascara was namelijk stukken kleiner en had ook een hele smalle borstel voor de onderste wimpers. Dan is deze joekel van een kerstboom wel even wennen hoor! De mascara is intens zwart, erg mooi vind ik dat. Wat ik erg fijn aan deze mascara is, is dat je de mascara ook goed kan opbouwen zonder klonters. Daarnaast zorgt deze borstel de voor dat de wimper haren mooi  gescheiden worden. Ik merk echt dat mijn wimpers instant volume hebben gekregen.

Mijn mening

Ik kan kort zijn over wat ik vind van de Deborah Milano 24Ore Instant Maxi Volume Mascara. Ik vind het een erg fijne mascara die doet wat die belooft.

Verkrijgbaarheid: de Deborah Milano 24Ore Instant Maxi Volume Mascara kost €11,95 en is onder meer te koop bij Douglas.


* Disclaimer: dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb van een merk/bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet* 

35 opmerkingen:

  1. Zelf ken ik het merk niet en koop ik vaak een mascara die in de aanbieding is bij de drogist. Heb er niet zoveel verstand van.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat had ik eerst ook. Maar nu ik vele mascara's getest heb, merk ik dat ik zo mijn voorkeuren heb

      Verwijderen
  2. Dat mascara maar 3 maanden hoed is wist ik niet, vaak zie je bij andere verzorgingsproducten 6 maanden na opening staan maar ik heb hier bij mascara nooit op gelet, goed om te weten. Wat een mooie verpakking is deze zeg! En wat goed te lezen dat je zo tevreden bent.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bij mascara let ik er altijd heel erg op, bij andere producten wat minder. Ben altijd erg bang om een oogontsteking op te lopen als ik een mascara te lang gebruik. Italiaanse merken hebben altijd een classy stijl qua verpakkingen

      Verwijderen
  3. Fijn dat de mascara haar belofte waar maakt. Een goed product dus.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik gebruik zelf maar heel weinig mascara, maar vind het vaak wel een crime om uit het ruime aanbod een goede te vinden.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is het ook. Na veel testen, weet ik wat mijn favorieten zijn

      Verwijderen
  5. Annelore Lehouck17 juli 2020 om 20:47

    Bedankt voor de review. Ik ben geen kenner en kan nooit een goede keuze maken wanneer ik dan in de winkel sta.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Graag gedaan! Mijn tip: bedenk van te voren wat je zoekt in een mascara. Volume, lente, krul en een budget. Dat maakt de zoektocht al wat makkelijker. En lees veel reviews van de mascara's waar je geinteresseert in bent.

      Verwijderen
  6. Zo daar ben ik blij mee, was zoekende naar een mascarra die volume geeft. Dus dank

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Joekel van een kerstboom, raap me op haha, heerlijk omschreven!
    Schrok me ook een hoedje toen ik de borstel zag hihi

    Ik ben ook echt fan geworden van deze mascara :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Daar moest ik gelijk aan denken toen ik de borstel zag.....

      Verwijderen
  8. Wat een prachtige verpakking met die aparte vorm zo!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. het klopt wat je zegt! een mascara mag niet ontbreken. Ik heb er zelfs 2. Oke een was een glitter mascara, die ik per ongelujk gekocht had...maar die het voor feestjes prima doet!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is ook tof, een glitter mascara! Dat moet ik een keer testen

      Verwijderen
  10. Wat een mooie verpakking! Ik draag zelf maar weinig tot geen mascara dus hier ligt er 1 van essence in de kast.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een mooie artistieke huls! Jij hebt een neusje voor mooie vormgeving. Haha, ik moest zo lachen om de kerstboom!
    Fijn dat hij aan jouw verwachtingen voldoet!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, ik denk dat het komt doordat ik kunstgeschiedenis heb gestudeerd. De kerstboom, dat was echt mijn eerste gedachte..

      Verwijderen
  12. Fijn dat de mascara bevalt! Altijd fijn als je een product hebt dat doet wat het belooft.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is zeker zou. Het is soms echt een zoektocht naar een fijn product

      Verwijderen
  13. Deze is super gaaf. Wat een mooi resultaat. Ik heb hem hier ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik heb nog nooit iets gebruikt van dit merk. Toch eens naar gaan kijken.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is echt een aanrader dit merk. Mooie producten voor fijne prijzen

      Verwijderen
  15. Ik ben altijd saai. Gebruik jarenlang dezelfde en probeer dan niets anders, haha. Gebruik de blauwe met gouden letters van maybelline. geen idee hoe die heet...

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat fijn dat je zo enthousiast bent! Ik ken dit merk mascara nog niet.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...