vrijdag 3 juli 2020

Review: Deborah Milano 24Ore Brow Mascara

Ik heb vrij volle en donkere wenkbrauwen van mezelf. Meestal kam ik mijn wenkbrauwen alleen netjes in model. Soms, als ik een volledige look maak, dan gebruik ik vaak een wenkbrauw potlood. Maar op dagen dat ik net wat verzorgde wenkbrauwen wil dan alleen kammen, maar niet zo uitbundige wenkbrauwen wil als met een wenkbrauw potlood, dan gebruik ik een wenkbrauw gel of mascara. Tegenwoordig kies ik voor de wenkbrauw mascara 24Ore Brow Mascara van Deborah Milano. Benieuwd hoe mij dit bevalt? Dat lees je in deze review!
Review Deborah Milano 24Ore Brow MascaraDeborah Milano 24Ore Brow Mascara 

Dborah Milano zegt het volgende over de 24Ore Brow MascaraDe 24Ore Brow Mascara is een intens gepigmenteerde wenkbrauw mascara, verrijkt met vezels om op een natuurlijke wijze de wenkbrauwhaartjes meer volume te geven. De gelachtige textuur brengt daarnaast de wenkbrauwen in vorm en fixeert deze. Dankzij het kleine borsteltje kan de gel met precisie worden aangebracht. 

De mascara voor de wenbrauwen zit een kleine zwarte tube met lichtroze teksten: merk en product naam. Maar ook wat het product belooft en hoe lang het houdbaar is. De dop is lichtbruin. De borstel van de 24Ore Brow Mascara is vergelijkbaar met een gewone mascara borstel, maar dan kleiner en wat fijner.


Review Deborah Milano 24Ore Brow Mascara
Er zijn twee kleuren 24Ore Brow Mascara verkrijgbaar: blonde en brunette. Ik heb de eerst genoemde kleur gekregen (klein geheimpje: ik ben geen echte natuurlijke blondine. Mijn blonde lokken komen uit een flesje). Deze tint past goed bij mijn haren én wenkbrauwen. De wenkbrauw mascara brengt gemakkelijk aan. Ik breng de mascara direct aan op mijn wenkbrauwen en vervolgens kam ik de mascara een beetje uit met een andere wenkbrauw kam. Zo dat het er mooi en natuurlijk uit ziet.


En dan nu het belangrijkste: de houdbaarheid. Er wordt namelijk gezegd dat deze wenkbrauw mascara een natuurlijk effect geeft (hier ben ik het mee eens) en dat het long lasting is. Ik heb deze wenkbrauw mascara getest tijdens een hele warme zomerse dag en ik kan jullie vertellen: aan het einde van de dag waren mijn wenkbrauwen nog net zo netjes in model als aan het begin van de dag! Ik kan dus met zekerheid zeggen dat de 24Ore Brow Mascara van Deborah Milano daadwerkelijk lang houdend is! De kleur vind ik ook goed passen bij de kleur van mijn wenkbrauwen en mijn haren.

Mijn mening
Het is duidelijk te zien op welke wenkbrauw
ik de 24Ore Brow Mascara heb gebruikt
Ben je opzoek naar een product waarmee je natuurlijke  wenkbrauwem krijgt, dan is de 24Ore Brow Mascara van Deborah Milano voor jou. Met deze wenkbrauw mascara krijg je natuurlijk wenkbrauwen die de hele dag netjes in model blijven zitten. Ik vind deze wenkbrauw mascara dan ook echt een aanvulling op mijn wenkbrauw routine!


Welke producten gebruik jij graag om jouw wenkbrauwen er mooi uit te laten zien?

Verkrijgbaarheid: de 24Ore Brow Mascara  verkrijgbaar in twee kleuren: blonde en brunette. Ze zijn online te koop bij onder meer Douglas en The Make Up Spot voor €8,95.


* Disclaimer: dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb van een merk/bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet* 

28 opmerkingen:

 1. Oow handig zeg...ik wist niet eens dat er mascara voor wenkbrauwem bestond...haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het wordt ook wel eens wenkbrauw gel genoemd, dan is het vaak transparant

   Verwijderen
 2. ik heb van mezelf al redelijk volle wenkbrauwen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zie inderdaad heel duidelijk verschil. Fijn dat het zo'n goed product is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb sinds kort ook mascara voor mijn wenkbrauwen en het geeft net even wat extra’s vind ik. Dit merk ken ik nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben altijd geïnteresseerd in nieuwe wenkbrauwproducten, mijn brows zijn dun en hebben van die "lege" plekjes. Dit ziet er heel goed uit en de kleur is ook mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier nog iemand! Altijd leuk om nieuwe producten te testen

   Verwijderen
 6. Ik gebruik zo iets eigenlijk nooit. Gebruik altijd wenkbrauw poeder.;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat heb ik ook wel eens gebruikt, maar mijn voorkeur gaat uit naar dit product of een potlood

   Verwijderen
 7. Mijn bril zit precies voor mijn wenkbrauwen. Gelukkig maar, want ik heb niet zoveel wenkbrauw van mezelf (heel licht). Maar ik wist niet dat er mascara voor wenkbrauwen bestond!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is ook handig! Voordat ik deze had, wist ik ook niet dat het bestond

   Verwijderen
 8. Ik gebruik niets voor mijn wenkbrauwen omdat ze eigenlijk gewoon goed zijn, vol en donker. Toen ik jonger was nog wel eens kleurloze gel om ze in model te brengen als ik uit ging. Ik vind van dit product wel mooi dat je wenkbrauwen toch natuurlijk eruitzien. Dat onnatuurlijke zie je veel nu en dat vind ik echt niet mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die onnatuurlijke wenkbrauwen zijn ook niet aan mij besteed

   Verwijderen
 9. Ik gebruik dit zelf maar heel weinig, maar je enthousiasme over dit product werkt wel aanstekelijk, dus misschien maar eens uitproberen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk om te horen dat ik je enthousiast heb gemaakt :)

   Verwijderen
 10. Ziet er goed uit. Ik gebruik ook een wenkbrauw mascara van NYC.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Veel mascara geprobeerd maar ik krijg heel erg last van ogen ervan. Begint te irriteren. Maar zonder lipstick kan ik echt niet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar zal je bij deze geen last hebben, aangezien deze mascara voor de wenkbrauwen is ;)

   Verwijderen
 12. Een mascara voor je wenkbrouwen lijkt mij niet heel prettig maar ik denk dat ik het toch een keer wil uitproberen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het erg prettig, het lijkt meer op een gel dan dat het echt een mascara is die je op je wimpers doet

   Verwijderen
 13. Het lijkt me een heel fijn product. Ik heb hele dunne en lichte wenkbrauwen dus doe er iedere dag wel iets aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik gebruikte deze variant afgelopen zomer veel!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik ben zelf meer fan van een wenkbrauwen potlood, maar ik vind het effect bij jou wel heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: Rebel and Rose Danny Vera armband

Ik ben een grote fan van de Nederlandse zanger Danny Vera (bekend van de hit Rollercoaster) en ik ben fan van het Nederlandse sieraden merk ...