woensdag 8 juli 2020

Review: Deborah Milano 24 Ore Bronze Bronzer

Review Deborah Milano 24 Ore Bronze BronzerEen tijdje geleden scheef ik een artikel over de nieuwste producten van het Italiaanse merk Deborah Milano. Een paar dagen later ontving ik een pr pakket met een aantal producten uit de nieuwste collectie. Een van de producten die ik ontvangen heb, is de 24 Ore Bronze bronzer in de kleur 01 Light Rose. Wil je weten hoe deze bronzer mij bevalt? Dan moet je vooral verder lezen! 

Deborah Milano 24 Ore Bronze 
In het persbericht was het volgende geschreven over de 24 Ore Bronze: De 24Ore Bronze bronzingpoeder is een bronzer voor het creëren van een matte, sunkissed glow. Het zijdezachte micropoeder is zeer gemakkelijk te blenden en op te bouwen en is waterbestendig. Met SPF 15. 


Review Deborah Milano 24 Ore Bronze Bronzer
Dat klinkt goed: waterbestendig als de SPF 15. Ideaal voor de zomer of een dagje strand als je het mij vraagt! De bronzer zit in een plastiek doosje dat een beetje een grillige, ovaal vorm heeft. Het doet mij denken aan een schelp qua vorm. De deksel is doorzichtig met in gouden letters geschreven de merknaam en de productnaam. Ook staat er waterproof en SPF 15 op de deksel. Op de onderkant van het doosje staat meer informatie, zoals ingrediënten en houdbaarheid. Wanneer je de bronzer zelf bekijkt, valt er gelijk één ding op. De prachtige golvende imprint. De imprint doet mij denken aan de stukken strand vlakbij de waterlijn, waar je ook zulke mooie patronen ziet. Ook staat er in de bronzer Deborah Milano. Alles aan deze bronzer doet mij denken aan een dagje strand.


Review Deborah Milano 24 Ore Bronze Bronzer



Sommige bronzers hebben een shimmer. Die vind ik persoonlijk mooier voor de zomer, dan voor de winter. Wat dat betreft zit ik goed met de 24Ore Bronze. De bronzer zelf is mat. Dat vind ik altijd prettig, want dan kan je de bronzer gemakkelijk het hele jaar door gebruiken. De bronzer is gemakkelijk aan te brengen met een grote fluffy kwast. Met één laagje heb je een mooi sutiel effect. De bonzer is ook goed op te bouwen voor als je een wat heftigere sunkissed look wilt. De bronzer is goed te blenden met de huid. 


Swatch Deborah Milano 24 Ore Bronze Bronzer
Bovenste swatch is een harde swatch
Onderste swatch is geblend 
Make Up Artiest van Deborah Milano Luca Mannucci heeft nog wat tips om de 24Ore Bronze te gebruiken:  Bronzers can have a bad reputation for looking streaky, so it pays to even out the complexion before applying. A touch of concealer along the T-zone, or even a dusting of powder or a lick of BB cream are all it takes. Bronzers can be used to fabulous effect for contouring: apply just below the cheekbones and along the jawline. And of course you can’t beat bronzer for creating a toasty warm glow. Make sure you blend it in well over the top of your cheekbones and brow bones, down your nose and on your chin. 24ORE BRONZE has a matte formulation that mixes and matches seamlessly with powder eye shadows in shades that match the bronzer.

Mijn mening
De 24Ore Bronze van Deborah Milano is een prachtige bronzer die je goed op te bouwen is en goed blendbaar is. Wat ik een groot pluspunt van de 24Ore Bronze bronzer vind, is dat de bronzer waterproef is én SPF 15 heeft. Iets wat maar weinig bronzers hebben. Hierdoor vind ik dit dé perfecte bronzer voor de zomer.

Wat is jou favoriete bronzer?


Verkrijgbaarheid: de Deborah Milano 24 Ore Bronze kost €10,95 en is onder meer te koop bij Douglas.  Er zijn in totaal vier tinten verkrijgbaar: 01 Light Rose (de kleur die ik heb), 02 Dark Rose, 03 Light Beige en 04 Dark Beige


* Disclaimer: dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb van een merk/bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet* 

29 opmerkingen:

  1. Deze is echt heel fijn :D
    Als een oogschaduw wil hij ook echt perfect!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zelf gebruik ik deze spulletjes niet, maar mijn vrouw wel, die is er ook erg over te spreken.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Goed om te horen dat jouw vrouw er erg over te spreken is!

      Verwijderen
  3. het resultaat ziet er heel mooi uit. benieuwd naar het merk

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja he?! Dit is mijn eerste kennismaking met Deborah Milano en die is zeker erg positief

      Verwijderen
  4. Mooi! Ik heb dit merk wel op socials voorbij zien komen. Zelf ben ik nog niet zo heel ervaren met make-up. Maar ik heb wel een hele fijne bronzer (kleur Laguna) van NARS. Tijdens de masterclass heb ik dit mooi leren aanbrengen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. NARS heb ik nog nooit gebruikt, wel veel goeds over gehoord. Een masterclass is altijd leuk en leerzaam

      Verwijderen
  5. Wat een interessante verpakkingsvorm van de bronzer! Voor mij is de bronzer wat te warm.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oeh klinkt goed! Ik ben echt fan van bronzer van Chanel zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Deze lijkt me echt heerlijk ik ga hem eens proberen

    BeantwoordenVerwijderen
  8. O, altijd zo moeilijk om een fijne bronzer te vinden. Ziet er goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is het zeker, je moet oppassen dat het niet te oranje wordt

      Verwijderen
  9. Ik stond ervan te kijken hoe makkelijk de bronzer blendde!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Daar was ik ook verbaast over

      Verwijderen
    2. Wat leuk! Ik gebruik al jaren de zelfde eigenlijk, maar dank voor de tip

      Verwijderen
    3. Ik eerst ook, maar er zijn zo veel mooie bronzers

      Verwijderen
  10. Ja he?! Het is echt een fijn merk

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...