woensdag 20 mei 2020

Review: Benefit Brows & New Beginnings

Review Benefit Dandelion blush, The POREfessional Pearl, Precisely My Brow Pencil, LovetintEen tijdje geleden kocht ik bij Douglas een super schattig make up setje van Benefit: Brows & New Beginnings. In dit setje zitten 4 populaire Benefit producten, maar dan in mini formaat én in een schattig tasje. Met veel plezier laat ik jullie dit schattige setje zien.


De reden dat ik dit setje gekocht heb, is vanwege de Dandelion blush. Deze stond al heel lang op mijn wenslijstje. Hoe dit mij bevalt, dat vertel ik verderop in dit artikel. Naast de blush zit er ook The POREfessional Pearl primer in het set. Maar ook de popularire Precisely, My Brow Pencil in de kleur 3. Al deze drie producten zijn in het mini formaat en zijn ook los te koop. Tot slot zit er ook nog een fun size Lovetint in het setje. Deze zijn helaas niet los te koop. Zowel de Dandelion blush als de POREfessional Pearl had ik al eens getest bij de Benefit workshop die ik vorig jaar gewonnen had.

Review Benefit Dandelion blush, The POREfessional Pearl, Precisely My Brow Pencil, Lovetint
Dandelion blush
Laat ik beginnen met mijn favoriet: Dandelion blush. Benefit omschrijft deze blush als volgt: Dit transparante, ballerinaroze gezichtspoeder laat je doffe teint stralen. Breng het op je wangen aan als een zachte blush, of over je hele gezicht als een verhelderend poeder. 

De blush zit in een klein groen vierkant doosje waarop een dandelion bloem op staat. Wanneer je het doosje open maakt, dan zie dat het doosje niet alleen een kleine spiegel bevat, maar ook een klein kwastje. Ideaal als je het mij vraagt. Dit vind ik zo fijn aan Benefit, wanneer je een kwastje nodig hebt om het product aan te brengen, dan zit deze er bij. Hierdoor is de Dandelion de perfecte reisgenoot. Vaak zijn de haren van kwasten die bij een product zitten hard, dat is bij deze kwast niet het geval. De haren zijn heerlijk zacht. De blush is subtiel, maar is goed op te bouwen. Dat vind ik ook altijd een pluspunt.

The POREfessional Pearl
De oorspronkelijke The POREfessional primer is een van mijn favoriete primers. Ook de Pearl variant vind ik erg fijn. Ik had deze voor het eerst getest tijdens de Benefit workshop. Benefit omschrijft deze primer alsvolgd: The POREfessional: Pearl Primer bevat de power van de originele the POREfessional met een verhelderend effect. Deze gezichtsprimer met een zachte glans verfijnt poriën onmiddellijk, fixeert make-up en helpt om de huid een boost te geven en er helder en wakker uit te laten zien. Poriën en een doffe huid maken geen enkele kans!

De primer zit in een mooie baby/palenmoer roze met tube waarop een blonde dame met een roze/zwarte trenchcoat staat afgebeeld. De primer zelf is zalmkleurig en brengt gemakkelijk aan. Ook trekt de The POREfessional Pearl primer erg snel in. Mijn foundation blijft prachtig zitten en heeft een mooie glans. Ja, ik ben ook fan van deze primer!


Precisely, My Brow Pencil 
Swatches van boven naar benden:
Precisely, My Brow Pencil
LoveTint
Dandelion
Benefit staat bekend om haar wenkbrauw producten. Ik gebruik al een tijdje naar grote tevredenheid de Gimme Brow+ wenkbrauwgel in de kleur 3 (dit is de kleur medium). Nu heb ik ook de Precisely, My Brow Pencil. Ook in de kleur 3: Warm Light Brown – Voor donkerblond tot licht bruin haar met een warme ondertoon. Benefit omschrijft de Precisely, My Brow Pencil alsvolgd op hun website: Oh wauw... perfect gedefinieerde wenkbrauwen! Met dit ultra dunne wenkbrauwpotlood teken je natuurlijke hairstrokes & dunne streepjes die 12 uur lang op hun plek blijven zitten.* Een paar streepjes van deze gepigmenteerde, maar vervaagbare kleur en je wenkbrauwen zijn niet langer vormeloos en onverzorgd, maar opgevuld en strak!

Ik heb de mini variant. De grote variant heeft ook nog een kammetje. wat de mini variant niet heeft. Dat maakt mij niet uit, want ik heb een wenkbrauw kammetje. De Precisely, My Brow Pencil is zilverkleurig en in het roze met zwart staat de naam van het product op. Het potlood heeft een strakke, iet wat futuristische dop. Het puntje van het potlood is klein, heel klein. Perfect om mooie, natuurlijke wenkbrauwen te creëren.

Lovetint 
Tijdens de Benefit workshop had ik ook een Lip & Cheekstain getest. Een multifunctioneel product: je kunt het als blush gebruiken, maar ook als lipstick. Ideaal! Benefit zegt het volgende over Lovetint: Onze felrode lip- en cheekstain die je de meest sensuele blos uit een flesje geeft. Onze precieze applicator glijdt over je lippen voor een geweldige look in een paar seconden. Breng aan op lippen en wangen voor een kissproof, langhoudende opvallende kleur waar je dol op zult zijn!

Ze hebben geen woord te veel gezegd: het is langhoudend, heel langhoudend! Ook de kleur is prachtig. Ik denk dat als deze op is, dat ik hem zeker nog een keer ga kopen.

Mijn mening
Het is denk ik wel duidelijk dat ik fan ben van alle producten uit dit set. Zo ie zo ben ik grote fan van Benefit!

Wat is jouw favoriete Benefit product?
Verkrijgbaarheid: ik kocht dit het Brows & New Beginnings set bij Douglas voor €38,68 Het set is helaas niet meer te koop. Wel zijn alle producten los te koop als mini's m.u.v. de Lovetint. De Dandelion (3,5 gram) kost €19,07, The POREfessional Pearl (7,5 ml) kost 14,95 en de Precisely My Brow is €15,98

14 opmerkingen:

  1. Leuk artikel! Ik hou ook zo van Benefit. Op een event, ook te zien op mn website, ontving ik wenkbrauwproducten. Ik vind die erg fijn van Benefit!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben ook groot fan van Benefit! Echt een tof merk

      Verwijderen
  2. Leuk setje! Ik vind de eyeliner van Benefit ook erg fijn! Heb ‘m in bruin en zwart.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Goed om te horen dat de eyeliner je bevalt. Ik gebruik maar zelden een eyeliner, dus die heb ik niet

      Verwijderen
  3. Zijn leuke sets om cadeau te geven, is weer eens iets anders

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ken Benefit van de wenkbrauw producten die ik fijn vind. Leuk pakketje zo.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ken dit merk niet, maar vind vooral de verpakking erg mooi om te zien, dus misschien toch maar eens uitproberen of het voor mijn huid ook goed werkt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De verpakkingen van Benefit zijn altijd super leuk! Ik heb zelf een droge en gevoelige huid en tot nu toe reageert mijn huid goed op de producten

      Verwijderen
  6. Leuk setje en dat tasje vind ik helemaal geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. ik ken het merk en het is een fijn merk en zeker de wenkbrauw producten

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: By Dash Beauty Mysterious Lip Gloss

Toen ik een klein meisje was, had mijn oma een groene lipstick maar als ze die op deed werden haar lippen niet groen, maar rood. Ik vond dat...