vrijdag 20 maart 2020

Review: essence STAY 8h MATTE liquid lipstick

Review essence STAY 8h MATTE liquid lipstickVanaf maart ligt de lente/zomer 2020 collectie update van essence in de winkels. Enige tijd geleden heb ik een pakket gekregen met een aantal nieuwe producten. Met veel plezier heb ik deze voor jullie getest. Waar ik heel benieuwd naar ben, zijn de STAY 8h MATTE liquid lipsticks. Ik ben dol op lipstick zoals jullie weten en ik ben dus ook erg benieuwd of deze matte lipsticks ook echt 8 uur blijven zitten. Jullie ook?

essence STAY 8h MATTE liquid lipstick
Je kunt vertrouwen op de STAY 8h MATTE liquid lipstick, want de ultralange duurzaamheid van tot wel acht uur is bewezen in onafhankelijke tests. De lipsticks zijn gemakkelijk aan te brengen met de ergonomische applicator. De negen verleidelijke en draagbare kleuren voorzien de lippen van een extreem matte finish. En de textuur is zo licht dat je het bijna niet voelt zitten. Adviesprijs €2,99

Review essence STAY 8h MATTE liquid lipstickDe verpakking van de STAY 8h MATTE liquid lipstick is simpel: een zwarte dop waarboven op de welbekende essence e  stat. De huls van de lipstick is dezelfde kleur als de lipstick zelf. Ik vind dit altijd fijn, zo zie je gelijk welke kleur je te pakken hebt. Ideaal als je meerdere van deze lipsticks in jouw collectie hebt zitten. En bovendien staat het erg vrolijk. Op de huls staat ook alle gebruikelijke informatie, zoals merk en productnaam.

Er zijn maar liefst negen kleuren: van een mooie nude tot rood en alles wat er tussen zit. Zelf heb ik kleur nummer 5 gekregen: Date Proof. Dit is een mooie oudroze kleur, een kleur die veel beauty lovers goed zal staan. Ik ben zelf dol op rode lipstick, maar ik draag ook graag oud roze op dagen waar ik geen zin heb om opvallende make up te dragen. De lipstick is gemakkelijk aan te brengen met het platte sponsje. Wanneer je de lipstick net hebt aangebracht, glanst de lipstick een beetje. Maar eenmaal opgedroogd, heb je prachtige matte lippen. Het opdrogen is wel een dingetje: het duurt ongeveer een minuutje eer dat de lipstick volledig opgedroogd is. Een luncht en thee met gebak overleeft de STAY 8h MATTE liquid lipstick met gemak, maar na een uitgebreide maaltijd is het wel aan te raden om de lipstick wat bij te werken

Mijn mening
Ik ben fan! De kleur is mooi, niet te opvallend, de pigmentatie is goed. Zelfde geldt voor de houdbaarheid. Ik ga zeker nog meer kleurtjes aanschaffen!

Verkrijgbaarheid: essence 24ever ink liner is vanaf maart onder andere te koop bij Kruidvat voor €2,89

* Disclaimer: dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb van een merk/bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet* 


6 opmerkingen:

  1. De kleur is prachtig, alleen heb ik vaak dat bij matte lipsticks het zo droog aanvoelt op een bepaald moment. Maar het fijne is dat ze tenminste wat langer bij mij blijven zitten.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is minder en als je een lip primer gebruikt? Misschien helpt dat?

      Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Citytrip: dagje Parijs de voorbereidingen

Vorig jaar ben ik een midweek naar Parijs geweest. Dat was me zo goed bevallen, dat ik dit jaar terug wilde. Nu is het met de Olympische Sp...