vrijdag 13 maart 2020

Review: essence my SKIN PERFECTOR LOOSE FIXING POWDER

Review essence my SKIN PERFECTOR LOOSE FIXING POWDERVanaf maart ligt de lente/zomer 2020 collectie update van essence in de winkels. Enige tijd geleden heb ik een pakket gekregen met een aantal nieuwe producten. Met veel plezier heb ik deze voor jullie getest. Een van de producten die ik gekregen heb, is de my SKIN PERFECTOR LOOSE FIXING POWDER. Benieuwd of deze losse poeder en ik een goede match zijn? Dat lees je in deze review!

essence my SKIN PERFECTOR LOOSE FIXING POWDER
De gewichtsloze formule van de my SKIN PERFECTOR LOOSE FIXING POWDER geeft de huid een egale, matte finish zonder een maskereffect. Dankzij fijne parels en de combinatie van verschillende poeders worden de poriën zichtbaar geminimaliseerd en wordt glans geabsorbeerd. De toegevoegde kleurpigmenten voorzien de huid van een effen finish. De vegan, losse poeder kan individueel gebruikt worden voor een bijzonder natuurlijk resultaat met een subtiele glow of bovenop je make-up voor extra dekking.

Review essence my SKIN PERFECTOR LOOSE FIXING POWDEREr zijn twee tinten my SKIN PERFECTOR LOOSE FIXING POWDER: light en nude. Ik heb de kleur nude gekregen. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een losse poeder. Maar voor ik daar meer over vertel, vertel ik even kort waar je deze poeder voor kunt gebruiken. Al geeft de naam al een hint wat het doet. De my SKIN PERFECTOR LOOSE FIXING POWDER is een fixeer poeder dat je opdoet nadat je foundation hebt aangebracht. Deze poeder zorgt er voor dat jouw net aangebrachte make up netjes blijft zitten. Of te wel: met een fixing poeder fixeer je als het ware de foundation waardoor de foundation langer netjes blijft zitten.

Zoals ik al eerder schreef, dit is een losse poeder die er voor zorgt dat je foundation netjes blijft zitten. maar hij zorgt ook voor een mooie matte finish. Ideaal voor beauty lovers met een vette/olieachtige huid. Ik gebruik regelmatig een fixing powder. Maar dan een compacte poeder i.p.v. een losse poeder. Ik kan soms best een kluns zijn en dan is een compacte poeder net wat handiger dan een losse poeder. Maar ik ben altijd wel nieuwsgierig geweest of een losse poeder ook werkt voor mij. En dat weet ik nu. Het antwoord is ja: ik kan gewoon een losse poeder gebruiken zonder dat mijn hele beauty room onder de poeder ligt.

Maar hoe gebruik je deze my SKIN PERFECTOR LOOSE FIXING POWDER? Heel simpel. Houd het potje op zijn kop (natuurlijk wel met de deksel dicht!) en draai het potje dan weer om. Vervolgens voorzichtig de deksel los draaien. Je zult dan zien dat er een heel klein beetje poeder in de deksel zit, en aan de binnenkant van het potje zit een roostertje waar er poeder ligt die je met een grote fluffy kwast losjes kan aanbrengen. Simpel als dat!

Mijn mening
Ik vind de my SKIN PERFECTOR LOOSE FIXING POWDER een aangename poeder om mijn foundation mee te fixeren. In het begin was het wel even zoeken hoe ik de poeder het beste kon aanbrengen, maar nu ik dat onder de knie heb, is het een fijne poeder.

Verkrijgbaarheid: de my SKIN PERFECTOR LOOSE FIXING POWDER is vanaf maart onder andere te koop bij Kruidvat voor €3,89

* Disclaimer: dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb van een merk/bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet* 

2 opmerkingen:

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: By Dash Beauty Mysterious Lip Gloss

Toen ik een klein meisje was, had mijn oma een groene lipstick maar als ze die op deed werden haar lippen niet groen, maar rood. Ik vond dat...