dinsdag 3 december 2019

Review: from santa with love essence oogschaduw palette

Eerder schreef ik al over de from Santa with love trend edition van essence. Sinds vorige week ligt deze prachtige collectie in de winkel. Het zal jullie denk ik niet verbazen dat ik iets uit deze collectie gekocht heb. En als je mij een beetje kent, dan weet je denk ik al welk product ik gekocht heb!

from santa with love: Express delivery from the north pole oogschaduw palette
Wij kijken naar jou, kerstman – want dit oogschaduwpalet verzekert adembenemende oogmake-up stijlen onder de kerstboom. Het palet bevat 12 hoog gepigmenteerde tinten met extra romige texturen. Van een zachte perziktint tot een speels roze tot een intens rood-bruin, van mat tot metallic tot glazend en super glinsterend – met deze prachtige tinten van het oogschaduwpalet kun je verschillende looks en effecten op de ogen creëeren, waar de kerstman nog steeds enthousiast over zal zijn, ook na Kerstmis. 

Het is denk ik geen verassing dat ik voor het oogschaduw palette ben gegaan. Niet alleen de kleuren spreken mij heel erg aan, maar ook de vormgeving. Het heeft de vorm van een enveloppe. Als grote postliefhebber is dit natuurlijk een must have!

Laat ik beginnen met de verpakking. Het palette is vormgegeven als een goud met witte enveloppe met in het midden groot de naam van de collectie (from santa with love) en het merk. Op de achterkant staat de naam (Express delivery from the north pole)  de naam van het palette en de ingrediënten. Ook staan tips om een mooie look te maken. Dit vind ik erg leuk. De verpakking is gemaakt van stevig karton en het palette sluit met een magneet. De binnenkant is wit met gouden stippen en een drietal rode hartjes. In het midden van het palette zitten de 12 kleuren oogschaduw.

Wie een beetje de make up trends in de gaten houdt, zal de kleuren uit dit palette wel direct herkennen. Het lijkt een beetje op The New Nude Eyeshadow Palette van Huda Beauty. Is dat erg, nee hoor. Er zijn veel meer paletten die dezelfde kleurschakeringen hebben. Het zijn gewoon trend kleuren.

Zoals eerder is gezegd, het palette bevat 12 kleuren: matte, shimmer en grove glitters. De kleuren zijn mooie subtiele kleuren: (licht) roze en bruin. Echte nude kleuren dus. De oogschaduws zijn boterzacht en hebben fall out, vooral de matte tinten. De grove glitters lijken op het eerste gezicht op elkaar, maar zijn toch anders: de ene is meer bruin-achtig, terwijl de andere meer roze is. Ik vind deze kleuren mooi, maar ik zal ze niet snel gebruiken. Ik vind het lastig aanbrengen en vaak heb je er een speciale glitterlijm dan wel primer voor nodig. Ik gebruik nooit glitters, dus zo'n primer heb ik niet in huis. Dan nog blijven er in dit palette 10 prachtige tinten over! Natuurlijk heb ik swatches voor jullie gemaakt, de enige kleur die er niet op staat, is de kleur links boven. Die is heel erg licht. Zo licht dat die op mijn huid wegvalt (ja, zo bleek ben ik). Zoals jullie kunnen zien, de swatches vallen niet tegen. Ook de matte zijn goed gepigmenteerd. Maar blijft dat ook zo op de oogleden? De lichte kleuren houden zich niet heel goed op de oogleden. Je moet ze echt opbouwen, maar als je dat weet, dan is het geen enkel probleem. Althans, niet voor mij. De oogschaduws blenden goed in elkaar over. Iets wat ik altijd fijn vind.


Mijn mening
Vanaf het moment dat ik dit palette zag, wilde ik het hebben. En ik moet zeggen: het palette heeft mij niet teleur gesteld. De kleuren zijn net zo mooi in het echt als op het persbericht. Ondanks dat het nude tinten zijn, kan je er gevarieerde looks mee maken, dankzij de shimmers en de glitters.

 





Verkrijgbaarheid: vanaf nu tot het einde van het jaar ligt het palette en de andere producten bij de Kruidvat in de winkel. Het palette kost €8,99. 

10 opmerkingen:

  1. Feestelijk palette! Die glitters zijn leuk voor de kerst of een feestje, doordeweeks zou ik ze niet dragen maar wel leuk dat ze erbij zitten!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Glitters zijn ook niet echt aan mij besteed. Maar misschien dat ik ze met kerst ga gebruiken

      Verwijderen
  2. Heel mooi palette, zeker met de feestdagen in het verschiet!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuk palette! Ik was gisteren nog bij de Kruidvat maar zag hem helaas niet liggen x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is volgens mij een gewild palette. Ik heb de Kruidvat nog net niet gestalkt om het te pakken kunnen krijgen. HaHaHa

      Verwijderen
  4. Gaaf pallette. Je zou de glitters als accent aan de buitenkant van je ogen kunnen aanbrengen. Maar dat hoeft niet natuurlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb me ingehouden dit palette niet te kopen haha.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...