maandag 25 november 2019

Review: Demi Matt Reckless Love Lipstick van Catrice

Catrice Demi Matt lipstick Reckless LoveEnkele maanden geleden schreef ik al over de Demi Matt lipstick van Catrice. Ik vind deze lipstick erg fijn, het is denk ik dan ook geen verassing dat ik nog een kleurtje uit deze lijn heb gekocht. Deze keer is het een wat donkerde kleur, een kleur die perfect past bij de herfst (al zeg ik het zelf): 080 Reckless Love. Benieuwd of deze lipstick mij net zo goed bevalt als Most Flattering Petal Pink? Lees dan snel verder en je weet het!


Catrice Demi Matt lipstick 
De perfecte match: een combinatie van de meest comfortabele feel good formule en een matte finish. Een sensuele semi-matte lipstick die moeiteloos over de lippen glijdt als een balsem. De langhoudende lipstick combineert ultieme dekking met een extreem licht gevoel op de lippen. De formule is verrijkt met avocado- en olijfolie en biedt een toegankelijk kleurenpalet van rood en roze tot nude. De lipstick heeft een nieuwe CATRICE designerverpakking. Er zijn tien oogverblindende  kleuren. 

Catrice Demi Matt lipstick Reckless Love
Catrice Demi Matt lipstick Reckless LoveDe huls van de Demi Matt Lipstick is elegant zwart met de naam Catrice erin gegraveerd. De vormgeving is ook bijzonder: het is niet vierkant, het is niet langwerpig, het is niet rond. Het is lastig te omschrijven welke vorm het dan wel heeft. Hier komt een poging: langwerpig met afgeronde hoeken. Wanneer je deze lipstick zo ziet liggen op tafel, dan zou je denken dat het een dure lipstick is van een high end merk en niet een lipstick van €3,99! Op  de zijkant is een sticker waarop de naam van de lipstick staat plus welke kleur het is. Op de onderkant van de lipstick is de naam van de lipsticklijn te zien, het kleurnummer en de kleur zelf. Erg handig als je meerdere van deze lipsticks in jouw collectie hebt zoals ik heb.

Reckless Love is een donker paars/mauve achtige kleur. Deze tint vind ik altijd mooi bij de herfst passen en ook vind ik deze kleur chic staan. Wat deze lipstick ook zo chic maakt, is de imprint in de lipstick zelf: de naam Catrice staat er in. Ik vind dat de lipstick gemakkelijk aan te brengen is, ondanks dat het een matte lipstick is. De houdbaarheid is goed genoeg voor een budget vriendelijke lipstick: na het drinken van een kopje thee hoef je de lipstick nog niet direct bij te werken. Na een uitgebreide lunch is het wel aan te raden om de lipstick bij te werken.


Catrice Demi Matt lipstick Reckless Love

Mijn mening
Ik ben tevreden over de Demi Matt lipstick van Catrice. De kleur Reckless Love is een mooi, diepe, donkere tint die perfect past in de herfst. De lipstick is gemakkelijk aan te brengen en pas na een uitgebreide maaltijd hoef je de lipstick pas bij te werken, omdat deze een klein beetje vervaagt is.

Verkrijgbaarheid: de Demi Matt lipsticks zijn te koop voor €3,99 bij onder meer Kruidvat. 

3 opmerkingen:

  1. Heel mooi, deze ga ik onthouden. Misschien en iets lichtere tint, maar dat hij zo goed blijft zitten is wel wat voor mij!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat moet je zeker doen. Er zit vast een kleur bij die jou goed staat

      Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: Lumene Natural Glow Multi-Stick

Vorig jaar kreeg ik van vrienden uit Finland een prachtig pakket met verschillende producten van het mooie Finse merk Lumene . Een van die p...