donderdag 3 oktober 2019

Geshopt: september

Ik had de low beauty buy ingesteld, omdat ik deze maand naar Liverpool ging en daar goed wilde gaan shoppen. En ik kan jullie vertellen, ik heb de Britse economie een goede impuls gegeven! Kijk en geniet mee van al mijn beauty aankopen. Wil je weten waar ik geshopt heb? Dat lees je in dit artikel!


Bij de Morphe winkel kocht ik het Bling Boss palette. Deze winkel is trouwens een echte aanrader.

Bij Boots ontdekte ik het merk Soap & Glory. De vormgeving is gaaf, de namen zijn orginigeel en de producten mooi. Ik kocht twee lipsticks, een blush, een dry skin balm en een soort serum voor mijn gezicht.















Al een tijdje was ik opzoek naar een vocht inbrengende oogcrème. Deze oogcrème is van het huismerk van Boots. Ik heb crème nu een maand in gebruik en ik moet zeggen, hij bevalt me goed. Ik ben blij dat ik een aantal tubes heb meegenomen!





De wattenschijfjes zag ik bij een Britse beauty Instagrammer voorbij komen en zij was er lyrisch enthousiast over. Ik zelf was een beetje sceptisch, want zo iets heb ik ooit eens gebruikt om nagellak te verwijderen en dat werkte voor geen meter. Maar deze?! Deze werken als een tierelier!


Bij TKMAXX kocht ik dit paarse NIP+FAB oogschaduw palette. Dit is echt een Brits merk en ik ben erg benieuwd naar de kwaliteit.







Een andere favoriete drogisterij van mij is Superdrug. Daar kocht ik dit setje met 5 roze/koraal lipsticks van Revolution Pro.





Marilyn Monroe droeg altijd make up van Revolon. Ik was ook aangenaam verrast toen ik dit merk in Engeland tegen kwam. Ik koos voor mousse-achtige lipstick. Ben benieuwd!



Een andere lipstick van Revolution Pro is deze mooie rode lipstick in gouden huls met panterprint.


Al heel lang stond Naked Relaoded van Urban Decay op mijn verlanglijstje. Ik kwam er achter dat dit palette in Engeland goedkoper is, dus ja dan is de keuze snel gemaakt lijkt me zo!


Ik heb niet alleen make up gekocht deze maand, ik heb ook meer dan genoeg make up gekregen! Bij Boots kreeg je deze mooie box met 3 lipproducten, mascara, nagellak, oogpotlood en gezichtsverzoring als je voor een bepaald bedrag make up kocht. Geen verassing dat ik aan dat bedrag kwam denk ik zo!


En toen ik thuis kwam van mijn Liverpool reis, vond ik een prachtig pr-pakket van essence op tafel met daarin een aantal producten van de collectie update. De afgelopen tijd heb jullie al een aantal reviews van deze producten kunnen lezen.


Afgelopen maand kwam ook de Royal Party collectie van Catrice en essence in de winkels te liggen. Natuurlijk moest ik daarvan een paletten kopen.

Van welke producten die ik in Engeland heb gekocht zouden jullie een review willen lezen?

2 opmerkingen:

  1. Lang geleden dat ik pads heb gebruikt voor mijn oogmake-up. Ik vond ze altijd best fijn, maar sinds er micellair water is gebruik ik dat altijd. Ja, die mooie lipsticks zijn zeker leuk voor een review!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. micellair water is ook super fijn inderdaad! ik ben druk bezig met de lipstick testen.

      Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: By Dash Beauty Mysterious Lip Gloss

Toen ik een klein meisje was, had mijn oma een groene lipstick maar als ze die op deed werden haar lippen niet groen, maar rood. Ik vond dat...