donderdag 31 oktober 2019

Geshopt Oktober

Deze maand heb ik weinig make up gekocht, maar veel make up gekregen. Kijken jullie mee met mijn maand in make up?


Mijn bronzer had ik al enige tijd, het is een matte bronzer van NYX. Maar ik wilde iets anders, iets nieuws. Gelukkig vond ik bij NYX een hele fijne nieuwe bronzer. Natuurlijk komt hier nog een review over.










Bij de Kruidvat lagen producten uit oude lijnen van essence in de sale bak. Ik zag het hello new york oogschaduw palette en een highlighter met een lama. Die kan ik gewoon niet laten liggen.








Deze maand lag ook de nieuwste essence trend edition in de winkel: spice it up! Vanaf het moment dat ik het persbericht onder ogen kreeg, wist ik dat ik het oogschaduw palette wilde en een van de lipsticks. Of deze producten een aanrader zijn? Dat lees je hier. .









Alle feest collecties druppelen langzaam de winkels in. Zo ook de holiday collection van Too Faced. Echt een super schattige collectie met een zeer hoog HEBBEN HEBBEN HEBBEN gehalte. Maar ik heb mezelf netjes ingehouden en slechts één product gekocht: Gingerbread Lane. Ook hier komt er binnenkort een review van online.








Een tijdje geleden won ik op de website van Beauty by Babs een prachtig en zeer uitgebreid beauty pakket. Ze heeft me echt verwent met alle mooie producten!








Ook heb ik weer nieuwe geurtjes aan mijn collectie toegevoegd: twee body mist sprays van Victoria's Sectet. Binnenkort komt er een review aan van deze twee.












Van mijn penvriendin uit Finland kreeg ik een paar mooie producten: een blush van mijn favorite Finse merk Lumene en een oogschaduw palette van Sephora. Natuurlijk komen er ook van deze producten reviews online.
 











9 opmerkingen:

  1. Wat een mooie producten! Die body mist sprays van de Victoria secret zijn zo fijn<3

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. dank je! ik vind de body sprays echt heerlijk. wil er zeker nog meer kopen

      Verwijderen
  2. Ik ben ook dol op de body splashes van Victoria Secret!:)
    X Robin

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oeh, mooie producten! Die lama zou ik ook niet kunnen laten liggen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je. Stiekem heb ik de lama gekocht alleen voor de lama.....

      Verwijderen
  4. Je bent echt goed geslaagd en verwend. Leuk joh!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat leuk zoveel make-up producten in korte tijd krijgen. Dat is toch fijn meegenomen.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...