woensdag 7 augustus 2019

Review: Benefit Hello Happy Flawless Brightening Foundation

Enige tijd geleden mocht ik de nieuwste Benefit Hello Happy Flawless Brightening Foundation testen tijdens een workshop. Hoe dat was, lees je hier. Ik heb nu poosje deze foundation getest. Benieuwd wat ik er van vind? Lees dan snel verder!


Benefit Hello Happy Flawless Brightening Foundation
Hello Happy Flawless Brightening Foundation 
De Hello Happy Flawless Brightening Foundation is de nieuwste toevoeging aan de Hello Happy foundation lijn. De foundation wordt op de site van Benefit omschreven als Geluk is als een stralende, gehydrateerde en natuurlijke teint. Deze vloeibare foundation met medium dekking voelt licht aan, oogt natuurlijk en is vrijwel onzichtbaar op je huid. Bevat fotochromische pigmenten die zich onmiddellijk aan elke lichtbron, natuurlijk of kunstlicht, aanpassen en de huid helderder maken,bloemzuren voor een stralende boost en hyaluronzuur om vocht in het huidoppervlak te laten trekken en de huid gehydrateerd te houden.

De foundation zit in een transparante flacon met een inhoud van 30 ml. Dit heeft als groot voordeel dat je gelijk ziet welke kleur je hebt. De dop van de flacon is  metallic roze waarop Benefit opstaat. Op de flacon zelf staat een lachend gezichtje met twee hartjes als ogen. Super schattig als je het mij vraagt. De foundation heeft een handige pompje zodat je de foundation op een hygiënische manier uit de flacon kunt halen. Ander plus punt vind ik dat je hiermee de foundation ook makkelijk kan doseren. De Hello Happy Flawless Brightening Foundation is verkrijgbaar in 12 tinten, dus er zit altijd wel een tint bij die bij jouw past.

Het aanbrengen
Je kan foundation natuurlijk op verschillende manieren aanbrengen: met je vingers, een foundation kwast of een spons dan wel beauty blender. Tijdens de workshop kreeg ik de tip om de foundation met mijn vingers aan te brengen. Dit geeft het meest natuurlijke effect. Door de warmte van je vingers blend de foundation beter met de huid. En daar ben ik het helemaal mee eens. Wat erg fijn is aan deze foundation, is dat je de dekking mooi kan opbouwen. Ik hou van een natuurlijke look, dus ik breng vaak één laagje aan. Voordat ik de foundation aanbreng, breng ik eerst een laagje primer aan. In dit geval is het ook een Benefit primer: The Poreffesional. Deze primer zorgt er voor dat de zichtbaarheid van de fijne lijntjes en de poriën verminderd wordt. Een perfecte basis dus. De foundation brengt makkelijk aan en blend fijn met de huid. Met één laagje heb je al een mooie dekking. Om mijn look af te maken heb ik de Hoola Lite bronzer gebruikt en de Dandelion blush. Verder draag ik op mijn ogen geen oogschaduw maar verschillende bronzers en blush:Hoola Lite, Rockateur, Dandelion  en High Brow. De mascara die ik op heb is de Roller Lash mascara. Tot slot draag ik op mijn lippen Lolli Tint.  Natuurlijk is dit allemaal van Benefit.

Mijn mening
Ik ben enthousiast. De vormgeving is super schattig, echt een aanwinst voor op de make up tafel. En de textuur van de Hello Happy Flawless Brightening Foundation is ook erg prettig. De foundation is makkelijk aan te brengen en dankzij het pompje kan je de hoeveelheid foundation mooi doseren. Ook blend de foundation goed met de huid. Ik ben fan.

* Disclaimer: dit artikel bevat producten die ik gewonnen heb via een wedstrijd van Benefit op Instagram. Dit beïnvloed mijn mening niet* 

6 opmerkingen:

  1. Hij is echt heel erg mooi! Ik hou van een natuurlijke dekking, vaak is een laagje ook meer dan voldoende voor mij!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Daar ben ik het helemaal mee eens. Voor feestjes is een wat heftigere dekking wel mooi, maar voor dagelijks is dat niet aan mij besteed

      Verwijderen
  2. Fijn dat deze foundation een natuurlijke dekking geeft. Daar houd ik zelf van.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik dus ook. Het is echt een aanrader, zeker in combinatie met de poeder foundation

      Verwijderen
  3. Dat klinkt erg goed! Ik heb nu weer droge plekjes op mijn huid en alles ziet er vreselijk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Droge plekjes zijn altijd erg vervelend, zeker in de winter maanden!

      Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...