maandag 19 augustus 2019

Make Up en Goede Doelen: Catrice

Catrice Our Heartbeat Project Liquid Camouflage High Coverage ConcealerHet is weer tijd voor een nieuwe make up en goede doelen artikel. Deze keer staat een van mijn favorite merken in de spotlight: Catrice.


Our Heartbeat Project
Eerder dit jaar ontving ik het onderstaande persbericht. Bij het lezen er van werd ik gelijk enthousiast. Catrice steunt projecten die bij hun passen én zijn gelinkt aan de beauty community. Een prachtig initiatief.

Een van de bestsellers in ons assortiment – de Liquid Camouflage High Coverage Concealer – is de hoofdrolspeler in een speciaal project dat ons aan het hart gaat. Als onderdeel van de CATRICE Limited Edition "Our Heartbeat Project" zal de vloeibare concealer vanaf eind juni tot begin augustus verkrijgbaar zijn in een exclusief design. CATRICE doneert 10% van de verkoopopbrengst aan de volgende organisaties: Independence Through Art, ColorGlam By CadaVida en het Beauty For Life Program, dat sociaal achtergestelde vrouwen uit Syrië, Colombia en Duitsland ondersteunt – dit alles in lijn met het CATRICE motto: #makeupartistsatheart. De initiatieven zijn erop gericht om vrouwen de opleiding te bieden die ze nodig hebben voor hun droombaan als visagist of nagelstylist. Hiermee worden ze niet alleen geholpen hun creativiteit te ontwikkelen, maar ook om financieel onafhankelijk te worden.

Catrice Our Heartbeat Project Liquid Camouflage High Coverage ConcealerOur Heartbeat Project Liquid Camouflage High Coverage Concealer
Het is een van de lievelingen binnen het CATRICE standaard assortiment en de absolute favoriet van veel beauty-addicts: de hooggepigmenteerde Liquid Camouflage High Coverage Concealer. Dankzij de goede dekking camoufleert de vloeibare concealer donkere kringen, onregelmatigheden van de huid en zelfs tatoeages; dit alles zonder de huid uit te drogen. Bovendien is de concealer waterproof en bijzonder langhoudend – een echte redder in beauty-nood. Nu verkrijgbaar in een gelimiteerde roségouden uitgave met hartslagmotief. Verbetert niet alleen make-up looks maar een deel van de opbrengst gaat nu ook naar het bevorderen van leefsituaties!
Catrice Our Heartbeat Project Liquid Camouflage High Coverage Concealer

Mijn mening
Als make up liefhebber die een nieuwe concealer kon gebruiken, was de keus snel gemaakt.  Het feit dat ik met mijn aankoop een goed doel steun is ook een fijne gedachte. En als zuster zijnde vind ik de hartslag op de verpakking een erg leuk detail. Er zijn vijf kleuren. Na wat testen, vond ik dat 005 Light Natural mijn match is. Ik heb deze concealer nu een tijdje in gebruik en ik ben er zeer tevreden over. De concealer doet alles wat hij beloofd: al mijn wallen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ideaal voor wanneer je onregelmatige diensten draait zoals ik. De concealer droogt de huid niet uit en gaat ook niet in de fijne lijntje rondom de ogen kruipen. Kortom: een echte aanrader! 

2 opmerkingen:

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Kisses & Bows lipset

Jaren geleden in de trein naar Manchester zag ik een dame zitten met paarse lipstick. Dat vond ik zo mooi staan, dat ik ook een paarse lipst...