maandag 3 juni 2019

Review: Ted Baker lipbalm


Ted Baker lipbalm Opulent Petal

Ted Baker is een merk waar ik dol op ben. Toen ik in London was, kwam ik er achter dat er ook heuse Ted Baker lipbalm bestaat. Het is denk ik geen verassing dat ik deze gekocht heb! Er waren meerdere soorten, maar ik koos voor  Ted Baker Opulent Petal. De verpakking vind ik er erg mooi uitzien, erg chic en de naam klinkt zowel nostalgisch als romantisch.


Het uiterlijk

De verpakking is al een plaatje om te zien: mooi bordeaux rood doosje, met een roze roos bovenop en rosé gouden accenten. Op de verpakking staat duidelijk de merknaam Ted Baker en de naam van de lipbalm Opulent Petal. Dit alles in een klassiek rosé gouden lettertype. De lipbalm zelf zit in een vierkant glazen potje en bevat maar liefs 9 gram aan product. Het potje is transparant en heeft een mooie rosé  gouden deksel waar de naam Ted Baker op staat. Persoonlijk vind ik de verpakking van Ted Baker Opulent Petal erg chic en misstaat zeker niet op mijn make up tafel!


Opulent Petal lipbalm

Ted Baker lipbalm Opulent Petal

De lipbalm zelf is wit-transparant en heeft een creamy substantie die heerlijk én makkelijk uitsmeert over de lippen. De lipbalm heeft een subtiele geur die doet denken aan rozen en vanille. Na het aanbrengen van de lipbalm voelen mijn lippen heerlijk verzorgd aan. De Ted Baker Opulent Petal lipbalm blijft een paar uur netjes op de lippen zitten.


Conclusie

Ik ben erg enthousiast over deze lipbalm. Niet alleen vanwege de verpakking, maar ook omdat de lipbalm simpelweg heerlijk aanvoelt op de lippen. Er is wel een klein puntje van kritiek: de Ted Baker Opulent Petal lipbalm zit in een potje. Om daar elke keer met je vingers in te zitten, vind ik niet erg hygiënisch (dat zal de zuster in mij wel zijn). Maar goed, dit 'probleem' is makkelijk op te lossen door gebruik te maken van een lipstick kwastje.


Verkrijgbaarheid van Ted Baker Opulent Petal lipbalm

De Ted Baker Opulent Petal lipbalm heb ik bij Boots in Engeland gekocht voor nog geen £4


4 opmerkingen:

  1. Leuke review! En wat een mooie lippenbalsem!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De prijs valt mee, ik had verwacht dat hij duurder zou zijn. Prachtig potje, zeker een aanwinst!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ze hadden diverse lichaamsverzorging voor fijnr prijzen. ik hoop in Liverpool mijn collectie te kunnen uitbreiden

      Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Geshopt: Le Pliage tas van Longchamp

Al geruime tijd zat ik er aan te denken om de iconische Le Pliage tas van Longchamp aan te schaffen. Toen ik de tas bij een collega zag, was...