maandag 4 maart 2019

De wereld rond in 38 lippies

NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream
Van links naar rechts: Buenos Aires, Ibiza, Prague en Cannes
Ik ben dol op NYX, ik ben dol op lip producten en ik ben dol op reizen. Het zal denk ik daarom niet verrassend zijn dat ik ook dol ben op de Soft Matte Lipcream van NYX. Benieuwd wat de link is tussen dit lipproduct en reizen? Lees dan vooral verder!

NYX Professional Makeup Soft Matte Lipcream 
Sinds enige tijd verkoopt NYX deze lipcream. Het lijkt op een lipgloss, maar dat is het niet. Het is een fijne cream-achtige substantie die super zacht is om aan te brengen en heeft een fijne matte finish. Iets wat ik erg mooi vind. De lipcream blijft lang zitten en heeft ook nog eens een hydraterende werking. Iets wat veel matte lipsticks niet hebben.

Er zijn momenteel 38 verschillende kleuren: van subtiele nudes tot klassiek rood. Of wat te denken van fel paars? Voor ieder wat wils dus! Maar wat heeft dit met reizen te maken hoor ik je afvragen. Het antwoord is simpel: elke kleur is vernoemd naar een grote internationale stad. Waaronder ook ons eigen Amsterdam! Een mooie puur rode kleur. Of wat te denken van mijn favoriete stad: Londen. Dat is een mooie mid tone beige.

Ik heb zelf vier lipcreams. Ik had ze al vaker voorbij zien komen, maar ik had er nooit een gekocht omdat ik dacht dat het een lipgloss was. En dat is een product waar ik geen fan van ben. Toen ik begin dit jaar bij NYX was, kreeg ik twee lipcreams en sindsdien ben ik verkocht! De textuur voelt fijn aan op de lippen en het is makkelijk aan te brengen. Wanneer de lip cream opgedroogd is, zie je een mooie matte tint op je lippen. Ik heb Buenos Aires een mooie lichte koraal-achtige tint, Ibiza een lichte matte roze kleur, Prague een merlot-achtige kleur en Cannes een subtiele nude.

NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream
Van boven naar beneden: Buenos Aires, Ibiza, Prague en Cannes


6 opmerkingen:

  1. Leuk verhaal weer Tess.. .knap dat je altijd zo enthousiast over je producten kan schrijven. Als ik het lees dan hoor ik je het vertellen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je voor je compliment. Dat vind ik leuk om te horen

      Verwijderen
  2. Lipgloss vind ik vaak ook niet fijn, te plakkerig en verdwijnt in een mum van tijd. Buenos Aires vind ik een mooie kleur!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Helemaal mee eens. al was ik als tiener en student dol op lipgloss. Buenos Aires is echt een lente kleur

      Verwijderen
  3. Wat een mooie kleurtjes ik vind vooral de 2de prachtig!
    X Robin
    http://www.thepastelsuitcase.com

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...