maandag 14 januari 2019

Merk in de spotlight: Revolution Beauty

Revolution Beauty is het Britse moederbedrijf van I ♥ Revolution, Revolution, Revolution Pro en Obsession. Naast cosmetica hebben ze ook skincare en haarverzorging. Het merk bestaat al 27 jaar en staat bekend om haar trendy en innovatieve make up in hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Het merk maakte producten voor iedereen: vrouw én man, jong én oud en elke culturele achtergrond. Voor ieder wat wils is er mooie make up te vinden bij Revolution Beauty. Alle make up van dit geweldige merk is dierproef vrij. Sterker nog, sommige producten zijn zelfs vegan friendly! Waar Revolution Beauty ook bekend om staat zijn de snel wisselende collecties en hun samenwerking met internationale beauty bloggers en vloggers. Zo zijn er in 2018 maar liefst 950 producten verschenen!

Natuurlijk heb ik verschillende producten van deze merken in mijn collectie. Het meeste heb ik in Engeland bij Boots of Superdrug gekocht.

I ♥ Revolution  staat bekend om de geweldige chocoladereep palette en de hartvormige blushes. In mijn collectie zit nog maar één chocoladereep, maar ik heb er nog een paar op het oog! De reep die ik heb, heet Peach & Glow  en is het is een prachtig palette met een blush en een highlighter. Van Revolution Pro heb ik een geweldig oogschaduw palette Regeneration Trend Celestial. Ik ben vooral dol op de marmer uitziende kleurtjes van dit palette. Van Revolution heb ik iets meer: een roze oogschaduw palette Reloaded Newtrals 2 en een roze lipstick uit de Iconic Pro lijn in de kleur We were lovers.

Wat ik zou fijn vind aan dit merk is, dat je voor een leuke bedrag mooie en kwalitatieve goede make up kunt kopen. Ook het feit dat ze vaak met nieuwe producten komen vind ik een plus: zo zit er altijd wel iets bij dat bij jouw stijl past.


Mijn collectie van Revolution Beauty

Mijn collectie van Revolution Beauty

Mijn collectie van Revolution Beauty














De verkrijgbaarheid is een klein dingetje: een klein deel van de collecties van I ♥ Revolution en Revolution is te koop bij geselecteerde Kruidvat filialen. Helaas verkopen ze daar de Revolution Pro lijn niet. Gelukkig kan je alles wel op de website van Revolution Beauty kopen! Deze week zijn trouwens de hartvormige blushes, highlighters en bronzers in de aanbieding bij Kruidvat. 




2 opmerkingen:

  1. Zo een heart palette palette heb ik, 2 zelfs! Die ik hier zie is voor mij nieuw. Dar palette van Revolution ziet er prachtig uit zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Welke heb jij? Ik kan niet wachten om in London nieuwe Revoution Pro paletten te kopen

      Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: By Dash Beauty Mysterious Lip Gloss

Toen ik een klein meisje was, had mijn oma een groene lipstick maar als ze die op deed werden haar lippen niet groen, maar rood. Ik vond dat...