vrijdag 26 oktober 2018

A New Day in 12 kleuren: review

Sleek i-Divine oogschaduw A new dayToen ik aan een vriendin vertelde dat ik opzoek was naar een oogschaduw palette raadde ze mij de I-Divine palette aan van het Britse merk Sleek. Na een korte zoektocht op internet zag ik dat de ICI Paris ze verkoopt. Ik snelde me naar de lokale ICI Paris winkel, om tot de ontdekking te komen dat ze zo veel mooie paletten hebben. Maar welke wil ik? Allemaal! Dat ging helaas niet. Om het mezelf wat makkelijker te maken had ik besloten om een palette te kiezen met veel bruin tinten. Ik ben nog niet zo heel handig met eyelooks, dan is bruin een handige en veilige keuze. Maar ja, Sleek heeft meerdere bruine paletten. Na wikken en wegen koos ik voor A New Day.



Dit prachtige palette bestaat uit 12 verschillende tinten bruin in een mooie combinatie van matte en shimmering tinten. En alle kleuren passen perfect bij elkaar De namen zijn ook geweldig zoals Shine on en Be Happy. In het palette zit een grote spiegel en een applicator. De oogschaduw is op mineraal basis en volgens Sleek hoog in pigment en long lasting. Dat klinkt veel belovend!

Laten we eens kijken hoe de pigmentatie is. Zoals je op de foto kan zien, zijn de donkere kleuren en de kleuren met shimmers goed gepigmenteerd. Bij de lichtere kleuren is het pigment wat minder, maar nog steeds wel goed. Wanneer ik de oogschaduw opbreng is er een beetje fall out en aan het einde van de dag zit mijn oogschaduw nog netjes op zijn plek. Misschien iets minder fel als op het moment van aanbrengen, maar dat vind ik geen ramp. Wanneer ik een primer gebruik, is dit minder het geval.




Mijn conclusie: het is een goed palette. Voor een fijne prijs (rond de €12) heb je 12 prachtige oogschaduw pans die van een goede kwaliteit zijn en waarmee je verschillende looks mee kan maken.



4 opmerkingen:

  1. Wat heb je dit weer heerlijk geschreven, mijn favoriete kleur is bruin dus als je mij weer eens als proefkonijn wilt gebruiken kan dat altijd ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie kleurtjes! Sleek is zo'n leuk merk, de blushes zijn ook echt een aanrader!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Helemaal mee eens. Blushes van Sleek heb ik nog niet. Maar daar komt vast verandering in!

      Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...