dinsdag 9 maart 2021

Review: Olcay Gulsen Beauty Fixing Spray

Review Olcay Gulsen Beauty Fixing Spray
Eerder dit jaar lanceerde Olcay Gulsen Beauty een nieuw product: de 
Olcay Gulsen Beauty Fixing Spray. Een spray die je aanbrengt na je gezichtsmake up en die er voor zorgt dat jouw make up de hele dag on fleek blijft. Voor mij een onmisbaar item voor als ik foundation draag. Benieuwd hoe de fixing spray van Olcay Gulsen Beauty mij bevalt? Dat vertel ik je in deze review!

Olcay Gulsen Beauty Fixing Spray
Dit is wat Olcay Gulsen op haar website schrijft over de fixing spray:
Olcay Gulsen Beauty weightless and refreshing fixing spray to lock up your make up all day and night. We added Aloe Vera for extra protection of your beautiful skin.

Als ik dit zo lees, klinkt de Olcay Gulsen Beauty Fixing Spray als een frisse en aangename spray die zorgt dat mijn make up goed blijft zitten. Maar is dat ook zo?

Review Olcay Gulsen Beauty Fixing Spray
De fixing spray zit in een transparante flacon met daarop een crèmekleurig label waarop de gebruikelijke informatie staat. In gouden letters staat er geschreven Olcay Gulsen Beuaty Fixing Spray: Contains Aloe Vera Refeshing and Fixing. In één oogopslag zie je gelijk waar dit product voor bedoelt is: het fixen van jouw make up look en zorgen voor een verfrissend en verzorgend gevoel. Op de achterkant van de flacon staat nog wat meer informatie over de fixing spray en het gebruik er van.

Voor gebruik moet je de spray even goed schudden: er zitten namelijk minuscule kleine glitters in de licht roze vloeistof. Maar wees niet bang: deze glitters zie je niet zitten op je gezicht. Ze geven jouw gezicht een mooie en gezonde gloed. De Olcay Gulsen Beauty Fixing Spray heeft een fijne nevel en een prettige geur die niet te chemisch of overheersend is. De spray geeft mijn huid een verfrissend gevoel. Dat zal de aloe vera zijn die in de spray is. Ik merk dat mijn make up gedurende de dag erg mooi blijft zitten.

Mijn mening
Ik vind de Olcay Gulsen Beauty Fixing Spray een prettig en verfrissende fixing spray die er voor zorgt dat mijn make up de gehele dag netjes op zijn plek zit. Ik denk dat deze spray, als het straks zomer is, standaard in mijn tas zit. Niet zo zeer om er voor te zorgen dat mijn make up netjes blijft zitten, maar ook voor het verfrissende gevoel!

Gebruik jij een fixing spray als je make up op doet?

Verkrijgbaarheid: de Olcay Gulsen Beauty Fixing Spray (in een flacon van 100 ml) is online te koop bij Olcay Gulsen voor €12,95

7 opmerkingen:

  1. nee ik gebruik nooit fixing spray, maar ik gebruik ook nooit make-up, dus dat is wel logisch

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt als een fijne fixing spray. Ik ben groot fan van de fix+ sprays van MAC.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik gebruik heel weinig make up, maar vind zo'n verfrissende spray zeker in de zomer altijd erg fijn, dus wie weet dat ik dan toch een keertje deze variant ga uitproberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het handige aan zo'n fixing spray lijkt me dat je dan lekker mooi blijft ogen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik kende het nog niet, maar het lijkt me wel handig. Dan vervaagt de boel niet zo!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Een handige spray waardoor je er stralend uit blijft zien, wie wil dat nou niet?

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Olcay is lekker bezig! Klinkt goed! Ik heb die van Urban Decay. Die is ook super fijn. Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...