dinsdag 23 februari 2021

Review: NYX Professional Makeup 2 Me Luv Me oogschaduw palette

Review NYX Professional Makeup 2 Me Luv Me oogschaduw palette
Valentijnsdag mag dan wel weer voorbij zijn, toch wilde ik jullie het oogschaduw palette 2 Me, Luv Me uit de Valentijdsdag collectie van NYX Professional Makeup niet onthouden. Waarom? Dat vertel ik in deze review. Lees je mee? 

NYX Professional Makeup 2Me Luv Me
Review NYX Professional Makeup 2 Me Luv Me oogschaduw palette
Online wordt het 2 Me, Luv Me palette als volgt omschreven: Maak van V-Day de nieuwe Me-Day met de 2 Me, Luv Me Oogschaduw palette van NYX met 18 professionele tinten die uw eyeshadow game naar een hoger niveau tillen. Dit palette is gevuld met ultragepigmenteerde matte en shimmer tinten die eindeloze kleurencombinaties zullen inspireren. In uniek verzamelbare verpakking, geinspireerd door een liefdesbrief, zitten deze zachte en mengbare tinten boordevol krachtige pigmentatie. 
Alle shades in dit palette zijn gemakkelijk aan te brengen en te blenden vanwege de super creamy en blendable structuur. De verpakking van dit palette is geïnspireerd op een liefdesbrief, dat maakt dit palette ook nog eens de ultieme gift voor valentijn.

Review NYX Professional Makeup 2 Me Luv Me oogschaduw palette
Waar mijn oog als eerste op gevallen is, is de vormgeving van het 2 Me, Luv Me oogschaduw palette.  Qua vorm is het een standaard palette: langwerpig. Maar dan de decoratie! Het lijkt net een enveloppe!  De details zijn echt zo tof zoals de postzegel en het touwtjes systeem om het oogschaduw palette dicht te maken. En als fervent brieven schrijfster moest ik het NYX Professional Makeup oogschaduw palette gewoon hebben! Nog voordat ik de oogschaduw kleuren had gezien! En ik kan je vertellen, die zijn mooi! Allerlei tinten roze,  paars en bruin met een vleugje rood en zwart. En wat te denken van de schattige hartjes die in de oogschaduw zijn gestanst?! Super schattig. De namen van het palette passen goed bij het thema: selflove. Zo is er een kleur die Party of 1 heet of wat te denken van I'm The 1

Review NYX Professional Makeup 2 Me Luv Me oogschaduw palette
De kwaliteit van de oogschaduw is ook erg goed. De kleuren zijn goed gepigmenteerd. Al moet je de lichte kleuren wel goed opbouwen. Maar dat is bij elk merk het geval. De felle tinten zijn ook van goede kwaliteit: ze zijn intens en brokkelen niet. De tinten waar ik het meeste onder de indruk van ben, zijn de tinten met de glitters. Die kleuren schitteren je tegemoet! De kleuren blenden mooi in elkaar over. Zoals ik al eerder zei, de matte lichte kleuren moet je goed opbouwen. Er is erg weinig fall out. Iets wat niet vaak voorkomt! 

Mijn mening
Review NYX Professional Makeup 2 Me Luv Me oogschaduw palette
Ik vind het NYX Professional Makeup 2 Me, Luv Me oogschaduw palette een leuk palette wat que kleuren en thema mooi bij Valentijnsdag past. Vooral de felle roze tinten. Maar dankzij de bruin tinten kan je er ook wat meer alledaagse looks mee maken. De kwaliteit en pigmentatie is erg goed. En wat te denken van de vormgeving. Die is echt top!

Wat vind jij van het NYX Professional Makeup 2 Me, Luv Me oogschaduw palette?

Ik ben natuurlijk niet de enige beauty blogger die het 2 Me, Luv Me oogschaduw palette heeft. Zo heeft mede beauty blogger Sonja dit palette ook. Benieuwd wat zij van dit palette vind? Neem dan snel een kijkje op haar blog


Verkrijgbaarheid: het NYX Professional Makeup 2 Me, Luv Me oogschaduw palette is online te koop bij diverse webshops zoals Douglas. De prijzen variëren zo rond de €20

11 opmerkingen:

  1. Lekker kleurrijk dit palette! Zelf gebruik ik dit soort kleuren niet, maar vind het altijd wel mooi (bij een ander)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wauh, daar zitten wel een heleboel kleurtjes in. Dat moet wel leuk zijn om mee te experimenteren

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een toffe verpakking alleen al! En de kleuen, lekker fris voor de lente!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind de verpakking enorm leuk! Hij doet me denken aan een cartoon serie.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooi kleuren maar de verpakking is erg fel, maar voor Valentijnsdag is het een leuk kado.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mijn dochtertje zou deze helemaal te gek vinden. Kleurrijk palette en de verpakking is lekker fel.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een mooie felle kleuren. Zelf ben ik altijd meer van de lipsticks

    BeantwoordenVerwijderen
  8. De kleuren van dit palette spreken me niet aan helaas, maar je hebt er een mooie look mee gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Niet duur voor een pallet. Ik wil hem zeker graag hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Niet duur voor een pallet. Ik wil hem zeker graag hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat zit er een mooie lila tint in. Super gepigmenteerd!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Citytrip: dagje Parijs de voorbereidingen

Vorig jaar ben ik een midweek naar Parijs geweest. Dat was me zo goed bevallen, dat ik dit jaar terug wilde. Nu is het met de Olympische Sp...