vrijdag 13 november 2020

Review: NYX Shine Killer Primer

Review NYX Shine Killer Primer
Een mooie make up look staat en valt met een goede basis. Een primer die goed bij jouw huidtype past, zorgt er voor dat jouw foundation mooi blijft en de hele dag netjes op zijn plek blijft. Recentelijk heb ik via de NYX PMU Test Squad de Shine Killer mogen testen. Benieuwd hoe deze primer mij bevallen is? Lees dan vooral verder! 

NYX Shine Killer Primer 
Ik vind de naam van deze NYX PROFESSIONAl MAKEUP primer erg tof: Shine Killer. Zoals de naam al doet vermoeden voorkomt deze primer dat jouw huid gaat glimmen en glanzen. Dit zegt NYX PROFESSIONAL zelf over de primer: De Shine Killer van NYX Professional Makeup is een primer die zorgt voor een frisse, onbe-rispelijke en prachtige matte look die de hele dag blijft zitten.

De primer zit in een zwarte tube. In witte letters staar er Shine Killer en NYX PROFESSIONAL MAKEUP. De primer zelf is transparant en heeft een gel textuur. Dit voelt aangenaam aan op de huid, ook smeert het gemakkelijk uit over de huid. Bovendien trekt de primer snel in. Ze zeggen dat jouw foundation beter blijft zitten als je de Shine Killer Primer gebruikt. Dit heb ik niet gemerkt toen ik de Born To Glow foundation op had: mijn foundation ging er juist slechter uitzien! Zou dat aan de primer liggen? Of aan mijn huid? Of aan de foundation? Ik nam de proef op de som en combineerde nu de Shine Killer met de 24Ore Nude Perfect Foundation van Deborah Milano. En wat denk je? Mijn foundation bleef netjes zitten. Alleen op mijn voorhoofd niet, maar laat dat nu net de plek zijn die het aller droogste is van mijn huid. Moraal van dit verhaal: als een primer niet werkt met één foundation, misschien werkt die dan wel met een andere foundation. Zo ie zo denk ik dat deze deze primer meer geschikt is voor een vette/olie huid dan voor de droge huid. 


Mijn mening 
Review NYX Shine Killer Primer
Ik heb veel primers van NYX PROFESSIONAL MAKEUP gebruikt die erg fijn zijn. De Shine Killer is behoort daar niet toe. De belangrijkste reden daarvoor is, is dat mijn foundation niet mooi blijft zitten als ik hem gebruik in combinatie met de Born To Glow Foundation. Terwijl je juist een primer gebruikt om er voor te zorgen dat jouw foundation mooi blijft zitten. Maar bij mijn andere foundation werkt deze primer weer wel.

Heb jij deze primer al eens gebruikt? 

Verkrijgbaarheid: de NYX PROFESSIONAL MAKEUP Shine Killer Primer is te koop bij de NYX winkels in Rotterdam en Amsterdam. Maar ook bij geselecteerde filialen van Douglas en Etos. Natuurlijk is de primer ook online bij beide winkels te koop, alsmede bij Wehkamp. De adviesprijs voor de Shine Killer Primer is €13,95

* Disclaimer: dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb van een merk/bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet* 

21 opmerkingen:

  1. Ik ken deze primer niet, ik gebruik er zelf een van essence, die heel fris is, dat vind ik in de ochtend heerlijk. Ik vind het zwarte van deze verpakking erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik gebruik weinig. Maar voor glimmen en glanzen kan ik me voorstellen dat je wat gebruikt. Jammer dat het niet helemaal naar je zin is.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Gelukkig zijn er nog genoeg andere primers die wel aan mijn wensen voldoen

      Verwijderen
  3. Wat een pittige naam. Die killt vast ook echt alle shine : )

    BeantwoordenVerwijderen
  4. dus als ik het goed begrijp, smeeer je primer onder je foundation....al weer wat geleerd :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Klopt. De primer zorgt voor een egale basis voor je foundation. Je kunt het een beetje vergelijken met een muur verven: eerst een grondlaag en dan de echte verf

      Verwijderen
  5. Deze primer kende ik nog niet. ga ik onthouden om eens te proberen

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Klinkt goed! Ik gebruik weinig primer. Ik heb wel een fixing spray van NYX.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Klinkt als een fijne primer, ik heb vooral last van een vette/snel glimmende t-zone.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik gebruik zelf geen primer, maar je review heeft mij nu wel nieuwsgierig gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. essence heeft ook erg prettige primers

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat jammer dat dit geen match voor je is!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Gelukkig zijn er nog genoeg andere primers die wel een match zijn :)

      Verwijderen
  11. Ik gebruik nooit geen primer
    Wel poging gedaan maar is niet zo mijn ding
    Corrina

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik kan mij voorstellen dat dit een fijn product is wanneer je last hebt van een glimmende huid.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...