woensdag 4 november 2020

Review: NYX Pore Filler Primer

Het is geen geheim dat ik veel waarde echt aan een goede primer. Dankzij een primer blijft jouw make up mooier zitten. Of het nu gaat om oogschaduw, lipstick of foundation. Enige tijd geleden heb ik via de NYX PMU Test Squad een, voor mij, nieuwe primer gekregen om te testen: de Pore Filler Primer. Benieuwd hoe ik deze primer vind? Lees dan vooral verder!

                                   Review NYX Pore Filler Primer

NYX Pore Filler Primer
Laten we eerst eens kijken wat Douglas zegt over deze primer: 
De Pore Filler van NYX Professional Makeup is de optimale basis voor make-up. De Pore Filler laat poriën kleiner ogen. De olie-vrije formule bevat vitamine E om de huid te verzorgen. Een pore filler is perfect als primer om voor een onberispelijke finish zonder oneffenheden te zorgen.

Maar wat doet deze primer precies? De Pore Filler vult de vergrote en zichtbare poriën op. Waardoor er een gladde huid ontstaat. Normaal gesproken vormt een primer de basis voor jouw foundation, bronzer, blush en highlighter. Het fijne aan de Pore Filler is dat je deze ook gewoon kunt gebruiken zonder erna foundation over aan te brengen. Dankzij de Pore Filler worden oneffenheden gecamoufleerd en zijn jouw poriën minder zichtbaar. Hierdoor oogt jouw huid egaal. Je hebt maar een klein beetje nodig, NYX zelf zegt dat je maar een speldenknop nodig hebt. Dit is natuurlijk afhankelijk waar vergrote poriën zitten. Wat ik ook erg prettig vind, is dat de Pore Filler vitamine E als ingrediënt heeft. De vitamine is een antioxidant en deze beschermt jouw huid tegen alle invloeden van buiten af en verzorgd ook gelijk jouw huid.

                  Review NYX Pore Filler Primer

De NYX Pore Filler zit in een simpele witte tube. In zwarte letters staat het merk de product naam: NYX Professional Makeup Pore Filler Primer/Base. De primer zelf is zalmkleurig en wat grof van textuur. Des ondanks smeert de primer gemakkelijk uit over de huid en smelt deze als het ware samen met de huid. Eenmaal aangebracht zie je niets meer van de zalmkleur en voelt jouw huid glad en egaal aan.  Ik merk dat mijn foundation netjes de hele dag blijft zitten zonder cakey te worden of te vervagen. Of de Pore Filler ook echt daadwerkelijk poriën kleiner maakt, dat durf ik niet te zeggen. Ik heb namelijk het gelukt dat ik vrijwel geen zichtbare poriën heb. En dat is ook zo'n beetje het enige 'voordeel' van een droge huid hebben.

Mijn mening
Ik vind de Pore Filler van NYX Professional Makeup een prettig primer die er voor zorgt dat mijn huid er glad en egaal uit ziet. Ook zorgt de primer er voor dat mijn foundation de hele dag netjes blijft zitten.

Heb jij deze primer wel eens gebruikt?

Verkrijgbaarheid: de Pore Filler is te koop bij onder meer de NYX  Professional Makeup winkels in Rotterdam en Amsterdam. Maar ook bij geselecteerde Etos en Douglas filialen. Natuurlijk kan je NYX Professional Makeup ook kopen in de webshop van beide winkels. En bij Wehkamp. De Pore Filler kost rond de €13

* Disclaimer: dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb van een merk/bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet* 

21 opmerkingen:

  1. Nog nooit geprobeerd, maar het feit dat 'ie een kleurtje heeft lijkt me vervelend. Ik gebruik er altijd een van Essence.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Eenmaal aangebracht op het gezicht is er niets meer te zien van de kleur

      Verwijderen
  2. Ik ken het merk niet maar wat fijndat je huid er mooi egaal van wordt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. NYX is echt mijn go to merk, zulke fijne én betaalbare producten

      Verwijderen
  3. Klinkt als een fijne primer. Ben zelf niet zo thuis in make-up. Is het gebruik van een primer goed voor je huid?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Als je een goede primer gebruikt kan het geen kwaad. Je gebruikt dit onder foundation om er voor te zorgen dat de foundation beter blijft zitten

      Verwijderen
  4. Ik vind het een boude stelling: 'pore filler'. Het belooft veel, maar doet me wel een beetje denken aan plamuur om gaten in de muren te vullen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Een primer kan je daar wel een beetje mee vergelijken: een primer zorgt er voor dat je huid egaal wordt waardoor foundation beter blijft zitten

      Verwijderen
  5. Klinkt goed! Dit soort primers vullen je poriën op waardoor alles gladder lijkt, verkleinen kunnen ze inderdaad niet. Ik vind zo een kleurtje erin heel mooi, je hebt tegelijk een colour corrector. Fijne review!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ken dit merk maar dit product kende ik niet. Klinkt goed maar ik gebruik niet meer primer.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Als je geen foundation gebruikt, is een primer ook niet noodzakelijk

      Verwijderen
  7. Ik gebruik graag een primer als mijn make-up lange tijd moet blijven zitten maar bij dagelijks gebruik merk ik dat mijn huid onzuiver gaat worden. Ik weet niet of dit met deze ook zo zou zijn want heb ze nog niet getest :-).

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb er geen last van, maar ik draag ook niet dagelijks foundation

      Verwijderen
  8. Een tijdje geleden heb ik ook een essence primer gebruikt, ook erg fijn, maar op het laatst kreeg ik er dankzij het pipetje niets meer uit het flesje

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik heb niet de primer van dit merk gebruikt, maar wel een soortgelijke primer met eenzelfde werking van Clinique. Rondom mijn neus en mijn wangen heb ik op zich wel wat zichtbare poriën en ik vond het er heel goed op werken. Deze klinkt ook heel fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik heb niet de primer van dit merk gebruikt, maar wel een soortgelijke primer met eenzelfde werking van Clinique. Rondom mijn neus en mijn wangen heb ik op zich wel wat zichtbare poriën en ik vond het er heel goed op werken. Deze klinkt ook heel fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Grove porieën hebben lijkt mij niet ideaal. Fijn dat dit middel hiertegen kan helpen.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een bijzonder product! Ik ben benieuwd naar het effect.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...