zondag 12 april 2020

Preview: Zonbescherming met Skinnies uit Nieuw Zeeland

De zon laat zich steeds vaker zien de laatste dagen. Het is zelfs al rokjes dag geweest! Wanneer het zulk lekker weer is, is het belangrijk om je huid goed in te smeren met zonnebrand. Dit om huidkanker te voorkomen, maar ook om huidveroudering te voorkomen. Sinds kort is er een nieuw zonnebrand merk te koop bij Douglas: het Nieuw Zeelandse Skinnies. Met veel plezier stel ik dit mooie merk aan jullie voor!

Tip: tik op de afbeeldingen op de teksten goed te kunnen lezen.







6 opmerkingen:

  1. Dit is een heel bijzondere zonnebrand, je hebt zo weinig nodig, bijzonder! Vaak hoor je dat je in principe het eigenlijk heel dik moet opbrengen. En ik heb last van prikkende ogen bij de meeste zonneproducten. Daar zou ik best meer over willen weten. Goede uitvinding!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja he?! Het lijkt mij echt een super aangename zonnebrand!

      Verwijderen
  2. Echt bizar hoe weinig je maar nodig hebt.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik ga deze eens uitproberen, goed smeren is voor mij heel belangrijk!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: Lumene Natural Glow Multi-Stick

Vorig jaar kreeg ik van vrienden uit Finland een prachtig pakket met verschillende producten van het mooie Finse merk Lumene . Een van die p...