vrijdag 29 november 2019

Review: Too Faced Gingerbread Lane Totally Bananas Palette

Too Faced Gingerbread Lane Totally Bananas PaletteMet de decembermaand in het vooruit zicht, komen veel beauty merken met allerlei mooie advent kalenders of met speciale december collecties. Zo ook Too Faced. Zij komen elk jaar met een prachtige en uitgebreide collectie om van te watertanden. Dit jaar werd ik echt super vrolijk en blij bij het zien van deze collectie en ik moest gewoon een set kopen. En dat was lastig kiezen, want alle sets zijn zo mooi. Uiteindelijk koos ik voor een set waarin twee van mijn favorite producten zitten in mijn favorieten beauty kleuren: oogschaduw en blush in nude en paarse tinten. Of te wel: ik koos voor Gingerbread Lane. Eerder schreef ik al over Merry Beery Christmas. Vandaag staat het tweede palette in de spotlight. Benieuwd welk huisje dat is? Lees verder en je weet het!
Too Faced Gingerbread Lane Totally Bananas Palette
Gingerbread Lane
Het set Gingerbread Lane bestaat uit drie losse afzonderlijke palette die er uitzien als huisjes. Elk huisje bevat vier kleuren oogschaduw en een blush in tinten die mooi bij elkaar passen. Wat extra leuk is: elk palette heeft zo zijn eigen kenmerkende geur.

Totally Bananas Palette
De naam verraadt al waar dit palette naar ruikt. Juist, bananen. Persoonlijk vind ik de geur van bananen niet aangenaam. Dus ik was een beetje angstig hoe heftig dit palette naar bananen zou ruiken. Gelukkig voor mij is de geur niet heel heftig en lijkt het ook niet echt op bananen. Eerder iets zoetige, beetje vanille-achtig. Maar goed, genoeg over de geur. Het gaat natuurlijk om de kleuren! Het Totally Bananas Palette bevat vier kleuren oogschaduw, elke met leuke namen met een knipoog naar kerst:
Too Faced Gingerbread Lane Totally Bananas PaletteButter Together: een hele lichte cream kleur
Oh My Ganache: een medium bruine tint met shimmers
Banana Pudding: een medium matte bruine tint
Naughty List: een donker matte bruine tint
Bij het lezen van de naam de blush, Whole Latte Love, moet ik gelijk aan het AC/DC nummer  Whole Lotta Rosie denken. Dat zal wel de rock chick in mij zijn 


Too Faced Gingerbread Lane Totally Bananas Palette
De oogschaduws uit dit palette hebben wat meer fall out dan het Merry Berry Christmas palette. Maar als je dat weet, dan kan je er goed mee werken. De lichtste tint uit dit palette, Butter Toghter, valt in de swatch op mij arm weg. Zo licht is die! De rest heeft een zeer goede pigmentatie. Ook blenden de oogschaduw tinten goed: je kan mooie kleurovergangen maken. De blush is ook goed gepigmenteerd. Voor beauty lovers met een zeer bleke huid, zoals mij, is deze blush iets te donker. Goed af tikken is mijn advies. Of de blush als oogschaduw gebruiken!


Mijn mening
Ik kan me voorstellen dat veel beauty lovers dit een saai palette zullen vinden met alleen maar bruin tinten. Persoonlijk vind ik dit een fijn palette om alledaagse looks mee te maken.De blush vind ik voor mezelf te donker. Maar die kan je ook makkelijk als oogschaduw gebruiken. 

Benieuwd naar de reviews van de andere twee huisjes? Die vind je hier:
Merry Berry Christmas

Verkrijgbaarheid: Het Gingerbread Lane set van Too Faced is een limited editie die te koop is bij onder meer Douglas voor €33,65

10 opmerkingen:

  1. Die is mooi! Is die nu ook in de sale toevallig met black friday?
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tjeeeeee wat zijn die gaaf zeg! Echt prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ja he?! ik vind deze echt perfect voor een dagelijkse look

      Verwijderen
  3. Ik dacht hetzelfde, ik dacht ook aan AC/DC, Ik denk dat ze ook daarom die naam verzonnen hebben. (en nu heb ik dat nummer vast de hele avond in mijn hoofd, haha) Mooi palette, ik hou ook van bruintinten. Kan altijd vind ik. O my Ganache klinkt ook lekker! Lichte kleuren vallen vaak tegen, de rest is zeker mooi. En herkenbaar, bruine blushes of bronzing powders zijn vaak veel te donker voor een heel lichte huid.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hele maal mee eens! Ik hou er altijd van als een naam een leuke knipoog is naar iets muziek gerelateerds.

      Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...