maandag 10 juni 2019

Beauty vakantie inpaklijst

Make up vakantie inpaklijstDe zomervakantie staat voor de deur. maar welke beauty producten neem je mee en welke laat je thuis? Wat je meeneemt is natuurlijk afhankelijk van de vakantie bestemmingen. Maar de inhoud van je vakantie beautycase is ook afhankelijk van wat je normaal gebruikt. Verder kan de manier van reizen invloed hebben op wat je mee neemt en wat je thuis laat.  In dit artikel deel ik mijn beauty inpaklijst voor de twee stedentripjes die ik ga maken dit jaar.


London inpaklijst 
Dit jaar maak ik twee reizen. Een driedaagse citytrip naar London afgelopen mei en vijf dagen naar Liverpool in september. Maar wat nam ik mee naar London? Naar London ging ik met de trein, dus ik had geen beperkingen in de hoeveelheid vloeistoffen die ik mee mocht nemen. Naast mijn skin care producten nam ik maar een paar producten mee:
  • Primers: een mooie look begint met een goede basis. Ik nam mijn oogschaduw primer mee en mijn twee gezicht primers. Een voor als basis voor mijn foundation en een om de rode plekjes in mijn gezicht te verdoezelen. 
  • Poeder foundation: deze foundation heeft een lichte dekking waardoor ik geen extra poeders zoals blush nodig heb om mijn gezicht definitie te geven. 
  • Oogschaduw palette: ik nam een palette mee met veel nude tinten, omdat ik daar het makkelijkste looks mee kan maken 
  • Mascara en concealer: hiermee krijg ik gelijk een wakkere oogopslag 
  • Lipstick: ik koos voor twee lipsticks. Een nude en een opvallende kleur. Om toch een beetje afwisseling te hebben 
  • Setting spray: dit om er voor te zorgen dat alles op zijn plek blijft zitten
  • Parfum
Liverpool inpaklijst
Na Liverpool ga ik vliegen en aangezien ik bang ben dat mijn beauty producten kapot of beschadigen als ik ze in mijn koffer doe, neem ik alles mee als handbagage. Gelukkig heb ik een grote rugzak als handbagage waar veel in kan. Maar wat ik neem ik dan mee? Ik neem eigenlijk alle producten mee die ik ook gebruik als ik een uitgebreide look maak:
    Make up vakantie inpaklijst
  • Primers: om te zorgen dat de basis van mijn look prefect is. Ik neem mijn oogschaduw primer mee en twee gezicht primers. De ene is vochtinbrengend en de andere zorgt er voor dat de rode plekjes in mijn gezicht niet zo opvallen
  • Foundation: om mijn gezicht mooi egaal te krijgen
  • Poeders:  zoals bronzer, blush en highlighter om mijn gezicht wat kleur en definitie te geven
  • Oogschaduw: een look is niet compleet zonder oogschaduw. Ik neem één palette mee, waarschijnlijk eentje met nude tinten, omdat ik daar het beste mee uit de voeten kan
  • Concealer: dat spreekt voor zich lijkt me
  • Mascara: ik kan niet zonder mascara, dus dat hoort bij de standaard uitrusting
  • Wenkbrauw potlood en gel: zij zorgen er voor dat mijn wenkbrauwen on fleek zijn én blijven
  • Lipstick: naast mascara mijn favoriete product. Ik neem twee lipsticks mee om te kunnen afwisselen
  • Setting spray: deze neem ik mee om er voor te zorgen dat alles netjes op zijn plek blijft zitten
  • Parfum
Je kan natuurlijk ook alleen jouw basisproducten mee nemen en dan op jouw vakantieadres gaan shoppen. Dat is iets wat ik in Liverpool ga doen: op nog geen vijf minuten lopen van mijn hotel zitten een paar geweldige winkels: Urban Decay, Superdrug en Boots. En heb ik geruchten gelezen dat er binnenkort ook een Morphe winkel opent in Liverpool. Ik ben benieuwd. Wat ik zo leuk vind aan beauty shoppen tijdens de vakantie, is dat wanneer ik die producten gebruik ik weer terug denk aan mijn vakantie.

Wat nemen jullie mee op vakantie en kopen jullie ook vaak make up tijdens jullie vakanties?





3 opmerkingen:

  1. Het is alweer veel te lang geleden dat ik op vakantie ben geweest maar qua make-up nam ik eigenlijk niet zo heel veel mee toendertijd. Ik denk dat als ik nu zou gaan dat ik zeker wel wat winkels in zou gaan en dan diegene die er niet in Nederland zijn natuurlijk. :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is altijd het leuke van vakanties. Als ik in Engeland ben, koop ik altijdBarry M, omdat dit merk niet in Nederlands winkels wordt verkocht

      Verwijderen
  2. Ik ga nooit op vakantie, maar als ik zou gaan zou ik denk ik geen make-up kopen. Hoogstensin Engeland iets van Trinny Woodall omdat ik haar zo leuk vind.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...