maandag 17 december 2018

Merk in de spotlight: Sleek

Sleek i-Divine oogschaduwEen van mijn favoriete merken is Sleek. Een vriendin van mij wees mij op dit merk toen ik opzoek was naar een mooi en kwalitatief oogschaduw palette. Sinds dien ben ik dol op dit merk.

Sleek is in 1995 opgericht in, wat de beauty capital van Engeland lijkt te zijn, London. Het merk richt is op alle huid tinten en huid tonen. De make up is hoog in pigment en van een goede kwaliteit. Ook springt het merk in op de trends. Sinds 2009 is het een zogenoemd global brand dat online wordt verkocht en in meer dan 50 landen. Het merk heeft wereldwijd 2500 verkooppunten. Dus altijd wel een bij je in de buurt! Enkele kernwaarden van Sleek zijn: gelijkheid, vrijheid tot zelfexpressie, creativiteit en kracht.

Sleek i-Divine oogschaduw

Vorig jaar lanceerde ze #MyFaceMyRules Deze beweging staat voor positiviteit en dat iedereen recht heeft op haar én zijn eigen definitie over schoonheid zonder grenzen. Met deze campagne zijn ze tegen alle negativiteit op sociale media op het gebied van Beauty. Helaas krijgen make up lovers over de hele wereld commentaar op hun looks, of het nu een prachtige full face is of knal rode lippen (mijn persoonlijke favoriete) of bold wenkbrauwen. Make Up Shaming moet stoppen. Of zoals ze het zelf omschrijven: It’s our way of saying it's ok to be obsessed with makeup, to put whatever you want on your face, whenever and however you want. En daar ben ik het helemaal mee eens! Dit is ook een van de redenen waarom ik dit merk zo graag gebruik. Maar wat gebruik ik van ze?


Ik heb vier prachtige en gevarieerde oogschaduw paletten: A New Day, Enchanted Forest, Vintage Romance en All The Fun Of The Fair. Ook heb ik twee geweldige lipstick paletten: Balette en Show Girl.

Nieuwsgierig naar mijn ervaring met A New Day?  Ik heb er een review over geschreven.






6 opmerkingen:

  1. Goede campagne van Sleek en mee eens. Ik heb eigenlijk nooit iets van Sleek geprobeerd, ziet er heel mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het zijn echt fijne producten en ook helemaal niet duur (oogschaduw rond €12 bij de ICI Paris). Echt aanraders

      Verwijderen
  2. Ik heb nog nooit iets van Sleek geprobeerd, maar toch kijk ik er iedere keer weer even naar als ik bij ICI Paris XL loop.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is echt een fijn merk. Ik vind het een aanrader. Ik koop het ook vaak in Engeland want daar is de collectie groter als bij ici paris

      Verwijderen
  3. Ik moet bekennen dat ik nog nooit iets van Sleek geprobeerd heb! Lijkt me wel een erg mooi merk, met name die Highlighter Palettes.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat moet je echt een keer doen! zulke fijne producten. De highlighters staan nog op mijn wenslijstje

      Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: By Dash Beauty Mysterious Lip Gloss

Toen ik een klein meisje was, had mijn oma een groene lipstick maar als ze die op deed werden haar lippen niet groen, maar rood. Ik vond dat...