vrijdag 15 maart 2024

Review: SLA Paris EyeLight Coat

Review SLA Paris EyeLight Coat

Eind vorig jaar ontving ik van SLA Paris een prachtig pakket. Een van de producten die in dit pakket zat, was de EyeLight Coat. Dit is een oogschaduw topper. Ik had nog nooit een product als dit gebruikt, dus ik was erg benieuwd. Wil je weten hoe de EyeLight Coat mij bevallen is? Dat lees je in dit artikel!

dinsdag 12 maart 2024

Geshopt: kringloopgeluk 2

Ik winkel graag in de kringloopwinkel. Je kunt er soms echte pareltjes vinden. Meestal vind ik er (cd) singles van artiesten waar ik als tiener dol op was en van artiesten waar ik nu nog doel op ben. Maar soms vind ik erg mooie beauty en fashion vondsten. En die laat ik je nu graag zien. Kijk je gezellig mee? Deel 1 van deze reeks kan je hier terug vinden.

vrijdag 8 maart 2024

Cityrtip: Greenwich

Ik ben al heel vaak in Londen geweest, maar pas bij mijn negende bezoek aan de stad in 2022 ben ik pas naar Greenwich geweest. Was ik hier maar eerder geweest, wat een geweldige wijk is dit! Er is zo veel mooie en interessants te ontdekken. En het is er rustiger dan in The City en de omliggende wijken waar veel toeristische trekpleisters zijn. Het leek me daarom leuk om een artikel over deze toffe plek in Londen te wijden! 

dinsdag 5 maart 2024

Review: Rebel and Rose Danny Vera armband

Rebel and Rose Danny Vera armband
Ik ben een grote fan van de Nederlandse zanger Danny Vera (bekend van de hit Rollercoaster) en ik ben fan van het Nederlandse sieraden merk Rebel & Rose. Het mag dan denk ik geen verassing zijn dat ik heel blij werd toen ik zag dat ze een samenwerking hebben en een aantal Danny Vera armbanden hebben?!

vrijdag 1 maart 2024

Review: Ted Baker lipstick set

Ted Baker lipstick set

Het Britse merk Ted Baker is een grote favoriet van mij. Het begon allemaal met een handtas en ondertussen heb meerdere tassen, portemonnees, jurken, parfums en sieraden. Maar wat ik nog niet had, was make up van Ted Baker! Tijdens mijn meest recente tripje naar Londen is daar verandering in gekomen! Bij Boots kocht ik namelijk een lipstick set en een oogschaduw set. In dit artikel vertel ik meer over het lipstick set. 

dinsdag 27 februari 2024

Review: MAC Sweets for my sweet blush

Review MAC Sweets for my sweet blush

Vorig jaar heb ik de Fashion Week Masterclass bij MAC bijgewoond. Een van de producten die gebruikt waren was de Extra Dimension blushes. Die vond ik zo mooi, dus nam ik er een mee naar huis. Benieuwd voor welke kleur ik ben gegaan en wat ik er van vind? Dat lees je in deze review. 

vrijdag 23 februari 2024

Review: N Home London Muse

N Home London Muse

Sinds november 2022 heeft Nikkie Plessen een Home Collection.  Om deze collectie te vieren bezocht Nikkie en haar team de verschillende filialen van de Bijenkorf (waar de collectie te koop is). Natuurlijk ging ik daar heen en kocht ik een aantal producten. Benieuwd naar hoe de collectie er uitziet en welke producten ik heb? Dat lees je allemaal in dit artikel.

Review: SLA Paris EyeLight Coat

Eind vorig jaar ontving ik van SLA Paris een prachtig pakket . Een van de producten die in dit pakket zat, was de EyeLight Coat. Dit is een ...