dinsdag 2 maart 2021

Make Up Zuster: kwasten schoon maken

Tips om make up kwasten schoon maken
Het is een klusje waar vele beauty lovers een hekel aan hebben: kwasten schoon maken. Terwijl het juist zo ontzettend belangrijk is om jouw kwasten met grote regelmaat schoon te maken. Alle bacteriën en huidschilfers die op jouw gezicht zitten, komen op jouw kwasten en dan weer op jouw make up. De volgende keer als je jouw kwasten gebruikt, komen de bacteriën, huidschilders en ander naars uit de kwasten en van jouw make up op jouw gezicht terecht met alle vervelende gevolgen van dien. Er zijn vele manier om jouw kwasten schoon te maken. In dit artikel laat ik zien op welke manieren ik mijn kwasten schoon maak. Kijk je mee?

vrijdag 26 februari 2021

Review: Iconic London Day to Slay Eyeshadow Palette

Review Iconic London Day to Slay Eyeshadow Palette
Vorig jaar won ik op Instagram het Day to Slay Eyeshadow Palette van het Britse merk Iconic London. Ik had palette al vaak gezien en wilde hem graag hebben. Maar de prijs hielt me tegen. Toen ik hoorde dat ik het palette gewonnen had (plus een lipgloss en mascara) sprong ik een gat in de lucht. Maar werkt het palette ook fijn? Dat lees je in deze review!

donderdag 25 februari 2021

Preview: Catrice lente zomer 2021 collectie update

Om lichaam, geest en ziel in harmonie te brengen en ons eigen welzijn te bevorderen, is het van belang om af en toe een pauze te nemen. Laat stress achter je, schud angsten en onzekerheden van je af en laad de batterij weer op. Beautyproducten die momenten van geluk creëren in je eigen huis, die lichtheid terugbrengen en stress verlichten zijn hun gewicht in goud waard. Zoals de nieuwe Lip Pyjama Overnight Balm of de Lip Hugs Rescue Balm, met innovatieve en effectieve formules, wat hen de perfecte partners maken voor de broodnodige me-time.

dinsdag 23 februari 2021

Review: NYX Professional Makeup 2 Me Luv Me oogschaduw palette

Review NYX Professional Makeup 2 Me Luv Me oogschaduw palette
Valentijnsdag mag dan wel weer voorbij zijn, toch wilde ik jullie het oogschaduw palette 2 Me, Luv Me uit de Valentijdsdag collectie van NYX Professional Makeup niet onthouden. Waarom? Dat vertel ik in deze review. Lees je mee? 

zondag 21 februari 2021

Preview: Catrice lente zomer 2021 collectie update Autentic Me

Authentiek zijn, natuurlijk en gewoon “ik”. Met trots! Want we zijn geweldig, gewoon zoals we zijn – en we hebben de moed om voor onszelf (en voor anderen!) op te komen. Make-up kan mensen inspireren en helpen om hun unieke, natuurlijke schoonheid te benadrukken. Producten van deze trend kunnen gebruikt worden om een subtiele “no make-up” look te creëren, met gedempte kleuren, nude tonen en aangename, lichte texturen en transparantie om onze mooiste kenmerken te accentueren, zonder ze te verbergen of te verhullen.

vrijdag 19 februari 2021

Make Up Zuster: kwasten en sponzen

Ik heb er al eerder over geschreven, mijn collectie make up kwasten. Dat artikel is bijna al weer 1,5 jaar. En ik kan jullie vertellen, in die anderhalf jaar is er veel verandert op het gebied van de kwasten die ik gebruik. Hoog tijd voor een up date: welke kwasten gebruik ik nu allemaal? Kleine spoiler: i
n 2019 bestond mijn collectie uit 15 kwasten. Anno 2020 zijn dat er iets meer worden. 

woensdag 17 februari 2021

Preview: Catrice lente zomer 2021 collectie update New Routines

Welke ingrediënten in make-up producten zijn echt heel goed voor de huid? Waar komen ze vandaan en hoe werken ze? De interesse in ingrediënten, skincare en innovatieve producten groeit gestaag, de selectie wordt steeds diverser en compleet nieuwe beautyroutines ontstaan aan de kant van de consument. De producten binnen deze trend, zoals de nieuwe Beauty Boosters, streven naar het voldoen aan de hoge eisen en overtuigen met extra voordelen en effectiviteit. De combinatie van kleur en verzorging leidt ook tot slimme, nieuwe producten –het is nu tijd voor “Skintelligence”!

Make Up Zuster: kwasten schoon maken

Het is een klusje waar vele beauty lovers een hekel aan hebben: kwasten schoon maken. Terwijl het juist zo ontzettend belangrijk is om jouw...