vrijdag 21 januari 2022

Review: Olcay Gulsen Beauty Kohl Duo Eyeshadow Liner

Review Olcay Gulsen Beauty
Vorig jaar kwam mijn favoriete Nederlandse merk Olcay Gulsen Beauty weer met een nieuw product: Kohl Duo Eyeshadow Liner. Ik ben dol op oogschaduw, dus deze twee potloden mochten niet in mijn collectie ontbreken! Helemaal niet toen ik de kleuren zag! Benieuwd welke kleuren dat zijn? Dat lees je in deze review!

dinsdag 18 januari 2022

Review: MAC Glow Play Blush Cheer Up

Review MAC Glow Play Blush Cheer Up
Zoals jullie weten ben ik dol op een mooie blush. Tijdens de MAC Fashion Week Masterclass maakte ik kennis met de Glow Play Blush. Ik vond deze blush een zo mooi effect geven, dat ik hem moest hebben. Omdat ik niet goed wist welke kleur ik wilde, vroeg ik advies. Na wat testen, sprong er  één kleur voor mij uit: Cheer Up.

zaterdag 15 januari 2022

Preview: Alka Deo

Een paar dagen geleden kreeg ik een interessant persbericht over een nieuwe deodorant soort: Alka Deo. Deze deodorant is de eerste in zijn soort: een basische deodorant. Hier nooit van gehoord? Ik ook niet, daarom leek het mij leuk om dit persbericht met jullie te delen.

vrijdag 14 januari 2022

Review: Bobbi Brown Makeup Manual

Ik denk dat iedere beauty lover wel eens van Bobbi Brown heeft gehoord. Bobbi Brown is een van de
bekendste make up artiesten met jarenlange ervaring. Deze ervaring deelt ze in diverse boeken. Een van die boeken is Bobbi Brown Makeup Manual. Het leek mij leuk om jullie wat meer te vertellen over dit boek. Lees en kijk je mee?

dinsdag 11 januari 2022

Review: Shab 4D Lash Mascara

Review Shab Mascara
Ik ben dol op mascara. Geen look is compleet zonder. Ik was daarom ook erg blij dat ik van vriendin en mede beauty blogger Sonja de 4D Lash Mascara van Shab kreeg om te testen. Ik kende dit Nederlandse merk nog niet. Dus extra leuk! Benieuwd hoe deze bijzondere mascara mij bevallen is? Lees dan vooral deze review!

vrijdag 7 januari 2022

Review: NYX Jumbo Pencil

Review NYX Jumbo Pencil
Een van de eerste en meest iconische producten van NYX Professional Makeup is
ongetwijfeld het Jumbo Eye Pencil in de kleur Milk. Als lid de NYX Professional Makeup Test Squad  ontving ik dit icoon. Daar was ik echt blij mee, want ik wilde deze al enige tijd uit testen.

dinsdag 4 januari 2022

Review: Iconic London Soft & Smokey Eyeshadow Palette

Review Iconic London Soft & Smokey Eyeshadow Palette
Vaste lezers weten het denk ik wel: ik ben dol op het Britse merk Iconic London. Toen ik vorig jaar de
LOOKFANTASTIC x ICONIC London Limited Edition Beauty Box kocht, was ik echt super blij dat er ook een oogschaduw palette in zat: het Soft & Smokey Eyeshadow Palette. Benieuwd hoe ik dit palette vind? Dat lees je in deze review.

Review: Olcay Gulsen Beauty Kohl Duo Eyeshadow Liner

Vorig jaar kwam mijn favoriete Nederlandse merk Olcay Gulsen Beauty weer met een nieuw product:  Kohl Duo Eyeshadow Liner . Ik ben dol op o...