vrijdag 1 juli 2022

Review: Olcay Gulsen Beauty Eye Glam Set

Review Olcay Gulsen Beauty Eye Glam Set

Mijn favoriete Nederlandse beauty merk Olcay Gulsen Beauty heeft weer een nieuw product ontwikkeld! De Eye Glam set. Een set met een oogschaduw palette, een dubbelzijdige kwast, een hulpmiddel om oogschaduw aan te brengen en een eyeliner. Als groot liefhebber van Olcay Gulsen Beauty én als oogschaduw verzamelaar, moest ik dit set gewoon hebben! Met veel plezier laat ik je deze prachtige set zien. Kijk je gezellig mee??

dinsdag 28 juni 2022

Review: UNG Mini Lipstick Set

UNG lipstick
Nu de vakantie voor de deur staat, moet je als beauty liefhebber keuzes maken: welke producten neem ik mee? Een groot nadeel is, dat veel make up producten zo groot zijn om mee te nemen en dus veel ruimte innemen in jouw koffer. Gelukkig komen steeds meer merken met mini verpakkingen. Perfect voor de vakantie dus (of om een merk te proberen). UNG speelt hier goed op in met hun Try It Kit. Benieuwd wat ik van deze Try It Kit vind? Dat lees je in deze review!

vrijdag 24 juni 2022

Review: NYX Bronzer

Review NYX Bronzer
Wanneer ik foundation gebruik, dan gebruik ik ook altijd een bronzer. Het geeft jouw gezicht net wat meer kleur en definitie. Een van de eerste bronzers die ik gekocht heb, was de matte bronzer van NYX Professional Makeup. En over die bronzer wil ik het vandaag gaan hebben. Lees je mee?

dinsdag 21 juni 2022

Review: MAC Costa Chic Lipstick

Amy Winehouse is een van mijn favoriete zangeressen. En ook een waar beauty icoon met haar wing en beehive kapsel. Toen ik er achterkwam dat een van haar favoriete lipsticks Coste Chic van MAC was, moest ik die kleur natuurlijk hebben! MAC zelf verkoopt deze kleur niet meer op hun website, maar de Bijenkorf (hoe toepasselijk!) verkoopt deze kleur nog wel. Mijn bestelling was dan ook snel geplaatst. Benieuwd wat voor kleur Costa Chic is? Lees dan vooral verder!

vrijdag 17 juni 2022

Mijn favoriet: Too Faced

Waarom ik Too Faced een fijn merk vind

Ik denk dat iedere beauty lover het Amerikaanse merk Too Faced wel kent. De super schattige verpakkingen, de grappig woordspelingen in de namen en natuurlijk het bekendste hondje in de beauty wereld Clover. Ik had zo veel gehoord over dit merk, dat ik het graag wilde proberen. En in 2019 was het zo ver. En vanaf dat moment was ik fan. Waarom? Dat lees je in dit artikel!

dinsdag 14 juni 2022

Review: Charlotte Tilbury Pillow Talk Highlighter

Review Charlotte Tilbury Pillow Talk Highlighter
Wie Charlotte Tilbury zegt, zegt Pillow Talk. Deze iconische collectie is weer verder uitgebreid met twee limited edition highlighters: Dream Light (een warme roze tint) en Romance Light (een koele roze tint). Toen ik deze zag, wist ik gelijk dat ik de highlighter wilde. Benieuwd welke van de twee ik gekozen heb? Lees dan snel verder!

vrijdag 10 juni 2022

Review: UNG Blush

Review UNG Blush

Zo gauw het mooier weer word, kies ik met grote regelmaat voor een blush met een oranje tint. Dat vind ik vaak lekker zomers staan. Een van mijn nieuwste ontdekkingen op het gebied van blush is de Radiant Blusher van het mooie Nederlandse merk UNG. Weinig mensen kennen dit merk en dat is super zonde. Hoogtijd om jullie kennis te laten maken met UNG en dan in het bijzonder met de Radiant Blusher!

Review: Olcay Gulsen Beauty Eye Glam Set

Mijn favoriete Nederlandse beauty merk Olcay Gulsen Beauty heeft weer een nieuw product ontwikkeld! De Eye Glam set . Een set met een oogsc...