vrijdag 27 maart 2020

Review: essence nagel verzorging

Vanaf maart ligt de lente/zomer 2020 collectie update van essence in de winkels. Enige tijd geleden heb ik een pakket gekregen met een aantal nieuwe producten. Met veel plezier heb ik deze voor jullie getest. Dit keer komt essence met een aantal fijne verzorgingsproducten voor de nagels. Benieuwd welke producten dit zijn? Ik laat je er drie zien!

donderdag 26 maart 2020

Review: Duik in de zee met Deep Dive eyeshadow palette van Only You

Review Only You Deep Dive eyeshadow palette Mijn make up bestie Berry is dol op de oceaan en toen ik haar het nieuwste oogschaduw palette van Only You (het Deep Dive oogschaduw palette) liet zien, wilde ze die gelijk hebben. Omdat ik zelf niet alles kan kopen, vroeg ik aan haar om een review te schrijven over dit palette. Met veel plezier heeft ze een review geschreven over dit bijzonder palette. Veel lees plezier!

woensdag 25 maart 2020

Make up door de eeuwen heen

Geschiedenis van make up Make up door de eeuwen heenWe zijn allemaal dol op make up, maar wisten jullie dat make up al eeuwen lang door vrouwen en mannen wordt gebruikt?

maandag 23 maart 2020

Review: essence 24ever ink liner

Review essence 24ever ink linerVanaf maart ligt de lente/zomer 2020 collectie update van essence in de winkels. Enige tijd geleden heb ik een pakket gekregen met een aantal nieuwe producten. Met veel plezier heb ik deze voor jullie getest. In dat pakket zat ook de nieuwste eyeliner: 24ever ink liner. Benieuwd hoe deze mij bevallen is? Lees dan snel verder om daar achter te komen!

vrijdag 20 maart 2020

Review: essence STAY 8h MATTE liquid lipstick

Review essence STAY 8h MATTE liquid lipstickVanaf maart ligt de lente/zomer 2020 collectie update van essence in de winkels. Enige tijd geleden heb ik een pakket gekregen met een aantal nieuwe producten. Met veel plezier heb ik deze voor jullie getest. Waar ik heel benieuwd naar ben, zijn de STAY 8h MATTE liquid lipsticks. Ik ben dol op lipstick zoals jullie weten en ik ben dus ook erg benieuwd of deze matte lipsticks ook echt 8 uur blijven zitten. Jullie ook?

woensdag 18 maart 2020

Make Up Zuster: Primers en setting spray

gezicht primersVeel beautylovers gebruiken het niet: een primer. Eerst vond ik het ook onnodig. Totdat een mua mij de voordelen van primers én setting sprays uitlegde: het maakt jouw huid egaler, het zorgt er voor dat jouw make up mooi blijft zitten en niet geheel onbelangrijk: langer blijft zitten.

maandag 16 maart 2020

Review: essence the NUDE edition eyeshadow palette

Review essence the nude edition eyeshadow palette
Vanaf maart ligt de lente/zomer 2020 collectie update van essence in de winkels. Enige tijd geleden heb ik een pakket gekregen met een aantal nieuwe producten. Met veel plezier heb ik deze voor jullie getest. In het pakket dat ik ontvangen heb, zat een mooi nude oogschaduw palette. Ik ben dol op knallende lippen, maar op mijn oogleden houd ik het rustig. Dus dit palette is echt wat voor mij. Maar is het ook een aanvulling op mijn collectie? Lees snel verder om daar achter te komen!

Review: essence nagel verzorging

Vanaf maart ligt de lente/zomer 2020 collectie update van essence in de winkels. Enige tijd geleden heb ik een pakket gekregen met een aanta...