dinsdag 23 april 2024

Review: Lumene Natural Glow Multi-Stick

Vorig jaar kreeg ik van vrienden uit Finland een prachtig pakket met verschillende producten van het mooie Finse merk Lumene. Een van die producten was de Natural Glow Multi-stick. Benieuwd hoe je ditproduct allemaal kan gebruiken? Dat lees je in deze review!



vrijdag 19 april 2024

Geshopt: Le Pliage tas van Longchamp

Le Pliage tas van Longchamp
Al geruime tijd zat ik er aan te denken om de iconische Le Pliage tas van Longchamp aan te schaffen. Toen ik de tas bij een collega zag, was ik om. Het is zo'n ruime tas die gemakkelijk in onderhoud is. Een perfecte reisgenoot. En zo gebeurde het dat ik bij de Bijenkorf  'even bij de Longchamp tassen ging kijken' en er gelijk maar eentje kocht! Benieuwd welke kleur en welk formaat ik heb gekocht? Dat lees je in dit artikel!

dinsdag 16 april 2024

Review: By Dash Beauty Mysterious Lip Gloss

Review By Dash Beauty Mysterious Lip Gloss
Toen ik een klein meisje was, had mijn oma een groene lipstick maar als ze die op deed werden haar lippen niet groen, maar rood. Ik vond dat zo fascinerend. Tegenwoordig bestaan zulke kleur veranderende producten nog steeds. Zo kwam By Dash Beauty vorig jaar met de Mysterious Lip Gloss. Benieuwd naar welke kleur deze lipgloss veranderd? Dat lees je in deze review!

vrijdag 5 april 2024

Make Up Zuster

Vaste lezers weten ongetwijfeld dat ik naast beauty blogger ook verpleegkundige ben in de ouderenzorg.  Op mijn werk heb ik de mogelijkheid gekregen om me te gaan specialiseren. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen. Volgende week begin ik aan mijn vervolgopleiding. Dit heeft niet alleen gevolgen voor mijn werk, maar ook voor mijn blog. Ik ga namelijk een keer per maand een week lang naar school. Om mij goed te kunnen focussen op deze nieuwe uitdaging, zal ik in de week dat ik lessen volg, geen nieuwe artikelen plaatsen. Dus als het een keer per maand rustig is op mijn blog qua artikelen, dan weten jullie hoe het komt.

Tot volgende week!



dinsdag 2 april 2024

Review: Olcay Gulsen Beauty CC Cream

Review Olcay Gulsen Beauty CC Cream
Het is geen geheim dat ik dol op ben op Olcay Gulsen Beauty. Een van de producten die ik graag van ze gebruik is de CC Cream. Sinds kort heeft de verpakking van de CC Cream een make over gekregen: in plaats van een spateltje heeft de CC Cream nu een sponsje als applicator. Een goede verandering of niet? Dat lees je hier!


vrijdag 29 maart 2024

Citytrip: dagje Parijs de voorbereidingen

Vorig jaar ben ik een midweek naar Parijs geweest. Dat was me zo goed bevallen, dat ik dit jaar terug wilde. Nu is het met de Olympische Spelen niet handig om naar Parijs te gaan in de zomer (lees: hoge prijzen voor hotelkamers en het openbaar vervoer en het is erg druk), daarom besloot ik een dagje op en neer te gaan. Maar deze keer zou ik niet alleen gaan! Mijn moeder is jaren geleden in Parijs geweest en wilde graag nog een keer terug. Zo gezegd, zo gedaan!

dinsdag 26 maart 2024

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Review MAC Connect in Colour Future Flame
Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (binnenkort komt daar nog een artikel over online). Maar niet een klassieke smokey eye met zwart of grijze oogschaduw, maar een bruine smokey eye. En dat was geen probleem! Benieuwd welk palette gebruikt is? Dat lees je in dit artikel.

Review: Lumene Natural Glow Multi-Stick

Vorig jaar kreeg ik van vrienden uit Finland een prachtig pakket met verschillende producten van het mooie Finse merk Lumene . Een van die p...