maandag 5 december 2022

Review: MAC Kisses & Bows lipset

Jaren geleden in de trein naar Manchester zag ik een dame zitten met paarse lipstick. Dat vond ik zo mooi staan, dat ik ook een paarse lipstick wilde. Maar een mooie paarse lipstick vinden is lastig. Als je net de verkeerde ondertoon kiest, dan krijg je niet de krachtige look die een paarse lipstick uitstraalt. Dit jaar heeft MAC de sets Kisses & Bows uitgebracht in het rood en paars. De paarse set sprak mij gelijk aan, maar is het ook een goede match. Dat lees je in deze review.

vrijdag 2 december 2022

Preview: Olcay Gulsen Beauty Holiday Gift Shop

Olcay Gulsen Beauty

De komende tweeënhalve week zal ik mijn favoriete cadeau ideeën en sets voor make up liefhebbers delen (al deze sets en producten heb ik zelf ook). Ik trap deze reeks af met mijn favoriete merk: Olcay Gulsen Beauty. Benieuwd wat er allemaal te koop is in deze shop? Lees dan snel verder!

dinsdag 29 november 2022

Make Up en goede doelen: Olcay Gulsen Beauty en UN Woman

Olcay Gulsen Beauty en UN Woman
Wist je dat mijn favoriete merk Olcay Gulsen Beauty niet alleen hele fijne en mooie beauty en huidverzorging producten heeft, maar dat ze ook partner zijn van UN Women? In dit artikel vertel ik meer over deze samenwerking en hoe jij Un Woman kan steunen.

vrijdag 25 november 2022

Make Up Zuster: Too Faced Pretty Puppy Palette

Too Faced Pretty Puppy Palette

Ik schrijf eigenlijk alleen over make up producten die je gemakkelijk kunt kopen. Waarom een review schrijven en iemand enthousiast maken over een product waar bijna niet aan te komen is? Maar toch ga ik dat doen. Waarom? Omdat dit product te schattig is om niet te delen. Over welke product ik het heb? Lees dan vooral verder om er achter te komen. Klein hint: het is een oogschaduw palette van Too Faced.

dinsdag 22 november 2022

Review: Sla Paris Wahoo Switch Blush

Review Sla Paris Wahoo Switch Blush
Blush, ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik was daarom ook super blij toen ik van Sla Paris de Wahoo Switch Blush ontving. Bovendien is het een hele bijzondere blush, een soort blush die ik nog niet in mijn collectie heb. Benieuwd wat er zo bijzonder is aan deze blush? Lees dan vooral verder!

vrijdag 18 november 2022

Review: Lip Kit By Dash Beauty

Review Lip Kit By Dash Beauty
Een van de producten die ik recentelijk van By Dash Beauty ontvangen heb, is de lip kit Bomb. Deze kit bestaat uit een liquid matte lipstick met een bijpassende lip liner. Benieuwd hoe deze lip kit mij bevallen is? Dat lees je in deze review!

woensdag 16 november 2022

Merk in de spotlight: Olcay Gulsen Beauty

Olcay Gulsen Beauty

Vandaag bestaat mijn favoriete Nederlandse merk al weer drie jaar! Ik denk dat het geen verassing is over welk merk ik het heb, maar voor als je mij nog maar net volgt: ik heb het over Olcay Gulsen Beauty. Het leek me daarom leuk om het merk in de spotlight te zetten en mijn favoriete producten delen.

Review: MAC Kisses & Bows lipset

Jaren geleden in de trein naar Manchester zag ik een dame zitten met paarse lipstick. Dat vond ik zo mooi staan, dat ik ook een paarse lipst...