maandag 21 januari 2019

Review: Out in space met Revolution

Trends Celestrial Revolution ProToen ik in Superdrug in London rondliep zag ik het oogschaduw palette Trends Celestrial van Revolution Pro. Ik viel direct op dit palette door de bijzonder kleuren. Ik moest het gewoon hebben. Wat ik het mooiste vind zijn de marmerachtige kleurtjes. Zijn ze net zo mooi op mijn oogleden als dat ze in het palette zijn?

Het palette heeft 18 kleuren: 6 matte kleuren rijk in pigment en 12 marmer uitziende kleurtjes met shimmers. Warme roze tinten worden gecombineerd met coole blauw tinten. Alle kleurtjes hebben buitenaardse namen zoals Star, Mars, Stellar, Comet, Univers en Black Hole. Het thema van dit palette is duidelijk de ruimte, niet alleen door de namen, maar ook de marmeren oogschaduw lijken een beetje op planeten. De deksel van het palette is doorzichtig. Erg handig, want zo zie je gelijk alle kleurtjes. Ik heb het palette speciaal voor de marmeren kleuren gekocht, dus daar focus ik me in deze review op.

Stiekem hoopte ik dat de marmeren kleuren ook zo er uit zouden zien op mijn ogen leden. Natuurlijk is dit niet zo. Ze hebben een mooie glinstering wanneer je ze op je oogleden aanbrengt. Het palette is een beetje buiten mijn comfort zone, ik ben nogal dol op nude oogschaduw, maar dat is helemaal niet erg! De oogschaduw heeft een klein beetje fall out wanneer je het aanbrengt, maar het blijft de gehele dag netjes zitten zeker wanneer je er ook een primer onder aanbrengt. Zonder de primer vervagen de kleurtjes gedurende dag een beetje. Vanwege de vele kleurtjes kan je veel verschillende looks maken en ik zou dit palette dan ook zeker aanraden!









5 opmerkingen:

  1. Dat zijn mooie kleuren en die shimmers! Prachtig! Gewoon lekker experimenteren met al die kleurtjes, soms verbaas je je erover hoeveel kleuren je eigenlijk heel mooi staan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw wat een tof palette zeg. Er zitten echt een hoop hele mooie kleuren in.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Daar ben ik het helemaal mee eens. En hij is ook niet zo heel duur (rond de €10 dacht ik)

      Verwijderen
  3. Wat een grappige naam en originele kleuren! Leuk! Lekker origineel.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...