maandag 14 december 2020

Review: NYX Advent Kalender week 2

Een dagje later dan gepland: mijn tweede week van de beauty advent kalender van NYX Professional Makeup. Ook deze week heb ik een aantal mooie en nieuwe producten ontdekt. Benieuwd welke dat zijn? Lees dan snel verder!

Review NYX Advent Kalender
Op dag 7 vond ik een mooie oogschaduw genaamd Crystal. Het een glimmende zilveren oogschaduw. Een beetje uit mijn comfort zone. Des te leuker om eens te proberen! Op 8 december vond ik een favoriet van mij: de #ThisIsEverything lip oil. De mijne is bijna op, dus deze komt al geroepen! 


Review NYX Advent Kalender
De volgende dag vond ik nog een #ThisIsEverything lip oil. Maar deze keer is het de Sheer Blush variant: deze heeft een lichte roze gloed, terwijl de gewone variant doorzichtig is.  Achter deurtje nummer 10 zat de Born To Glow liquid highlighter in de kleur Gleam. Toevallig had ik deze in het groot recentelijk ook gekregen.  Op dag 11vond ik Rome. Niet de stad natuurlijk, maar de Softe Matte Lip Cream. Dit is een van mijn favoriete soorten lipsticks. Erg leuk dat ik nu weer een nieuwe kleur kan toevoegen aan mijn collectie! Op de 12de dag vond ik een andere favoriet: de #ThisIsEverything lip balm. Deze staat standaard op mijn nachtkastje. Erg prettig dat ik dus nu weer een nieuwe heb.

Review NYX Advent Kalender
In het vakje van zondag, vakje nummer 13, vond ik de HD Finishing Poweder in de kleur Translucent. Met deze poeder verhelder je de tint van je huid en matteer je de huid. Ik heb deze nog nooit gebruikt, dus ik ben erg benieuwd!

Welk product van deze eerste week spreekt jou het meeste aan?

Wil je dagelijks zien wat er in de adventkalender zit? Volg me dan op Instagram. Daar deel ik elke dag in de stories wat er die dag in de advent kalender zit.

10 opmerkingen:

  1. Leuk dat je op je Instagram pagina elke dag deelt wat er in de adventkalender zit! Ik ben benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke adventkalender, een mooi cadeau voor onder de kerstboom

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik moet je heel eerlijk zeggen: mij zegt het niks, ik kan er dus ook moeilijk zinvol op reageren, maar wel leuk voor jou dat je er blij mee bent

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Erg leuke advent kalender, deze toch maar onthouden voor volgend jaar

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb voor het eerst sinds jaren geen adventskalender gekocht, gewoon compleet vergeten, maar ik vind meestal die van Lindt erg leuk, tja, chocola haha...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Normaal koop ik er ook altijd eentje maar dit jaar heb ik geen gevonden die mij aansprak

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk. Ik heb dit jaar geen adventskalender gekocht.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Vooral de liquid highlighter lijkt me wel wat, evenals de lip oil.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik ben het meest benieuwd naar de highlighter.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuke vrolijke verpakking! Ik ben erg benieuwd naar de blush.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...