donderdag 13 augustus 2020

Preview: Catrice Herfst Winter collectie

Ik kijk altijd heel erg uit naar de halfjaarlijkse collectie update's van zowel Catrice als essence. Welke trends gaan we zien? Met wat voor nieuwe producten en kleuren komen deze geweldige budget vriendelijke merken? Hier al vast een kleine sneak preview van de vier trendthema's die Catrice in de halfjaarlijkse collectie update heeft zitten!

Clean cosmetica, glowy skin en slimme beautytools staan centraal in de CATRICE Herfst/Winter Update 2020. De trend looks variëren van natuurlijke “real skin” make-up looks tot expressieve stijlen gericht op perfectie. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat make-up fans willen dat hun beauty-favorieten gemakkelijk te gebruiken zijn en een maximale prestatie leveren. Het beautyschap van CATRICE biedt vanaf begin oktober de oplossing met de vier grote trendthema’s.

Natuurlijk vs. perfectie? Dankzij de REDEFINITION OF BEAUTY trend hoef je geen keuze meer te maken. Als het om beauty gaat, is alles wat je leuk vindt toegestaan. 


CLEAN & WORRY-FREE staat voor meer natuurlijke productconcepten en looks die gemaakt zijn met respect voor milieu en dier en die duurzamere oplossingen bieden.


Bij SKINFLUENCE vind je cosmeticaproducten met verzorgende ingrediënten voor de groeiende groep “skintellectuals”.


En wie houdt er niet van: make-up multitalenten die meerdere voordelen combineren met een simpele applicatie en die langdurige resultaten creëren. Trouw aan het trendmotto CONVENIENCE +.


De komende twee weken laat ik alle vier de trendthema's uitgebreid aan jullie zien en vertel ik wat ik er van vind.

4 opmerkingen:

 1. Ik ben zo benieuwd naar al deze producten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ook! De komende twee weken op zaterdag en woensdag deel ik een deel van de collectie

   Verwijderen
 2. Leuk dat de herfst en winter collectie er al weer is. We koersen ook snel op september af natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: Olcay Gulsen Beauty Eye Glam Set

Mijn favoriete Nederlandse beauty merk Olcay Gulsen Beauty heeft weer een nieuw product ontwikkeld! De Eye Glam set . Een set met een oogsc...