dinsdag 26 mei 2020

Dag van de zonnebrand

Wist je dat het morgen de dag van de zonnebrand is? Ik schreef al eerder artikelen over zonnebrand, maar vandaag ga ik het hebben over zonnebrand speciaal voor de mensen die een tattoo hebben. Benieuwd hiernaar? Lees dan vooral verder!


Inkx 
Die tatoeage op je lichaam, daar ben je trots op. En dit levenslange kunstwerk op jouw huid wil je graag zo mooi mogelijk houden. Maak kennis met het Nederlandse merk Inkx, een verzorgingslijn met producten die speciaal ontwikkeld zijn voor de getatoeëerde huid. Van de eerste weken na het zetten van je tatoeage tot aan veilig zonnen en het behouden van de kleur, Inkx zorgt voor jouw tattoo.

Het is lente en het zonnetje begint steeds meer te schijnen. Ondanks dat de UV-stralen in het zonlicht zorgen voor de aanmaak van vitamine D en we er een mooi gebruinde huid van krijgen, brengen de zonnestralen voor de tattoolover een probleem met zich mee. De zon kan tot gevolg hebben dat de kleuren van je tattoo vervagen. En die prachtig gezette tattoo moet natuurlijk ook mooi blijven. Om te voorkomen dat de kleuren van je tattoo vervagen, maar zeker ook om je huid te beschermen tegen de effecten van de zon, heeft Inkx Every Day Suncare SPF50 ontwikkeld. Deze vegan crème bevat hoogwaardige UVAen UVB-filters die je huid en je tattoo beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon. Bovendien bevat het een antioxidant die vervaging voorkomt en zorgt voor een langdurig behoud van de tatoeage. Inkx Every Day Suncare beschermt tegen huidveroudering, laat de huid zijdezacht aanvoelen en trekt snel in waardoor je mooie tattoo niet verdwijnt achter een dikke witte laag crème.

Speciaal voor de getatoeëerde huid De verzorgingslijn van Inkx bestaat uit vier verschillende producten voor de huid met tatoeages. Speciaal om de getatoeëerde huid te reinigen, verzorgen en de kleur van de tattoo te behouden. De producten bevatten geen parfum, parabenen of andere ingrediënten die de huid kunnen irriteren. Daarnaast is Inkx niet alleen lief voor jouw tatoeage, maar ook voor het milieu. De verpakkingen zijn namelijk volledig recyclebaar.

Ik wist helemaal niet dat als je een tattoo hebt, dat je dan beter een speciale zonnebrand kunt gebruiken. Wist jij dat?

Verkrijgbaarheid: Inkx Every Day Suncare SPF50 verkrijgbaar bij Etos en Etos Online, €14,95


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Preview: Olcay Gulsen Beauty Holiday Gift Shop

De komende tweeënhalve week zal ik mijn favoriete cadeau ideeën en sets voor make up liefhebbers delen (al deze sets en producten heb ik zel...